slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του ποιο επιτυχημένου Πολιτιστικού της Νάξου



Την επομένη των Χριστουγέννων πολλοί μικροί και μεγάλοι πέρασαν από την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δρυμαλίας στο Χαλκί, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες και άλλες κατασκευές, δημιούργησαν και στόλισαν γλυκίσματα (κεκάκια, μπισκότα, σοκολατάκια, τρουφάκια), έβαψαν το πρόσωπο με χριστουγεννιάτικες εικόνες (καμπανούλες, Άγιο Βασίλη, χιονάνθρωπο, δεντράκι, κ.ά.), έγραψαν και έστειλαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, διάλεξαν χρήσιμα αντικείμενα και ρούχα από το παζάρι ανακύκλωσης, αγόρασαν όμορφα δώρα από το παζάρι των συλλόγων, δοκίμασαν - οι μεγάλοι - τοπικά σπιτικά κρασιά, πήραν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, γλυφιτζούρια μπαστουνάκια από τον Ελατούλη (ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο), φωτογραφήθηκαν με το Χιονούλη (ζωντανό χιονάνθρωπο), έγραψαν στο βιβλίο των ευχών.
Όλοι περάσαμε ένα όμορφο πρωινό γιορτινής Κυρια
κής.

Κύριοι των ΜΜ”Ε” είστε συνένοχοι και συμμέτοχοι στην κυβερνητική απάτη. Κρύψατε την αλήθεια πριν τις εκλογές, όπως την κρύβετε εδώ και 13 μήνες.

Σε κάθε χώρα που μπαίνει στο στόχαστρο του ΔΝΤ, η συνταγή είναι η ίδια: Εξαγορά – δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜ”Ε” ώστε το δράμα που περιμένει τον λαό να κρύβεται έντεχνα πίσω από μηχανισμούς προπαγάνδας.

http://artfullyonsaturday.files.wordpress.com/2010/12/backtothefuture-12.jpg?w=402&h=915&h=614

Η συνέχεια στο olympia.gr

Έτσι είναι ο σοσιαλισμός: Οι φτωχοί πληρώνουν πολλά και οι πλούσιοι λίγα

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς, απ' το ΠΑΣΟΚ, για 5 εκατ. νοικοκυριά, με αυξήσεις 2%-14% στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Οι μικρές καταναλώσεις θα χρεώνονται 14% ακριβότερα και οι μεγάλες 14% φθηνότερα, ενώ οι απλήρωτοι λογαριασμοί έχουν φτάσει τα 200 εκατ. ευρώ. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι οικιακοί καταναλωτές θα φορτωθούν και από την αύξηση του ΦΠΑ σε 13% από 11%, η δε τιμή του ρεύματος στην τριετία 2011-2013 αναμένεται ότι θα αυξηθεί κατά 20%-30% στο πλαίσιο του ‘εξορθολογισμού’, βάσει του Μνημονίου. Έτσι 2,8 εκατ. νοικοκυριά που "καίνε" μέχρι 800 kwh το 4μηνο θα επιβαρυνθούν με αύξηση 13,7% και 2 εκατ. που καταναλώνουν 801 μέχρι 1.600 kwh, με 2,6%
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ο Πολιτικός Σχεδιασμός της ΝΔ αγνοεί επιδεικτικά τα μπλογκς !!!

Διαβάζουμε στο συνοδευτικό σημέιωμα του τεύχους Δεκεμβρίου του ενημερωτικού δελτίου ΑΠΟΨΕΙΣ που εκδίδει η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

Ο ιδεολογικός εξοπλισμός και η σωστή πληροφόρηση όλων μας είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την διεξαγωγή του πολιτικού ...


αγώνα. Για το σκοπό αυτό η Γραμματεία Πο-

λιτικού Σχεδιασμού επιλέγει άρθρα από τον Ημερήσιο, Περιοδικό και Ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία δημοσιεύονται στη παρούσα μηνιαία έκδοση. Κριτήριο της επιλογής των άρθρων συνιστά το υψηλό επίπεδο της ανάλυσης και η εγκυρότητα των πληροφοριών που περιέχουν, χωρίς κατ’ ανάγκη να συμμεριζόμαστε όλες τις απόψεις που διατυπώνονται σε αυτά. Ως Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού πιστεύουμε, όμως, ότι η μελέτη τους θα είναι χρήσιμη για ενημέρωση, προβληματισμό και εμπλουτισμό του πολιτικού λόγου μας.

Τα άρθρα και σχόλια που προτείνει λοιπόν στα μέλη και στελέχη της ΝΔ η αρμόδια γραμματεία για να εξοπλιστούν ιδεολογικά και πολιτικά στον αγώνα που δίνουν καθημερινά είναι, μεταξύ άλλων, των εξής αθρογράφων, ή εντύπων:

Νίκος Χατζηνικολάου – Realnews

Μανόλης Γ. Δρεττάκης – ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ι. Κ. Πρετεντέρης – ΤΟ ΒΗΜΑ

Μαριάνα Πυργιώτη – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Βασίλειος Μαρκεζίνης

Zbigniew Brzezinski – Der Spiegel

Οδυσσέας Ανδρούτσος (ναι μα το Θεό!)

Νίκος Παπανδρέου (!!!)

www.dimitris-stergiou.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Η ΑΞΙΑ

ΕΣΤΙΑ

Le Monde (www.ppol.gr)

ΤΑ ΝΕΑ

La Croix (www.ppol.gr)

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΣΤΩ, ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ

Πως να χαρακτηρίσουμε άραγε τέτοια προκλητική περιφρόνηση των μπλογκς;

Ως ασχετοσύνη;

Άγνοια της πραγματικοτητας στην ενημέρωση;

Δημόσιες σχέσεις ;
http://www.antinews.gr/?p=77748

Με αγωγές και επιστολές απαντούν οι εμπλεκόμενοι στο Βατοπέδι

...οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν συνειδητοποιήσει τι κάνουν;;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του politicsnews.gr, το πενταμελές δικαστικό συμβούλιο θ’αποφανθεί πως οι κατηγορίες για τις οποίες παραπέμπονται ο κ.Δούκας, ο κ.Τσιτουρίδης και ο κ.Μπασιάκος έχουν παραγραφεί.

Η απόφαση έχει ληφθεί και θ’ανακοινωθεί μετά τις γιορτές αφού ακολουθήσει μία τυπική ανακριτική διαδικασία με την κλήτευση των εμπλεκομένων. Οι πρώην γαλάζιοι υπουργοί θα προσφύγουν στην “δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών τους”, ενώ ο κ.Δούκας έστειλε επιστολή στη Βουλή.

Στη Ρηγίλλης κάνουν λόγο για επικοινωνιακό “θρίαμβο καθώς κατέρρευσε η σκευωρία του ΠΑΣΟΚ”, ενώ στην κυβερνώσα παράταξη μιλούν για συνέχιση της έρευνας....

Καλό θα είναι να αρχίσουν να κρύβονται γιατί όταν φύγει ο Σουλτάνος... εκτός από την οργή του κόσμου θα αντιμετωπίσουν και την δικαιοσύνη για τις σκευωρίες τους!

Τα κόβουν από τους εκπαιδευτικούς και τα δίνουνε στο CERN!

Mε έκπληξη διαβάσαμε στην Διαύγεια ότι το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε στις 4/10/2010, το ποσόν 8.101.422 Ευρώ για την πληρωμή της 1ης δόσης της εισφοράς της Ελλάδας για το έτος 2010 στον διεθνή οργανισμό CERN.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTNpnd45Imbb3StW5wVlAvxKtR2WMKv-zY2Zds10v5clSveNSAhYQLq57AXS2pKOC2KZL01T_3DZSJQGT7Ob-9S62FOQCneXvBfpFLy4mHhPGp8TaR4rfaUP5stUsuVlA5EFfx3mHBOR4/s1600/cern2.jpg
Tην ίδια στιγμή σημειώνουμε ότι απλήρωτοι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί δεν είχαν χρήματα να κάνουν Χριστούγεννα...Μπράβο κυρία Διαμαντοπούλου!!

Το χρονικό της υποταγής: Ποιοι, πώς και γιατί κάλεσαν το ΔΝΤ

Οι προφάσεις της κυβέρνησης ότι αναγκάστηκε να αποδεχτεί το Μνημόνιο κάτω...από την πίεση των πραγμάτων, ότι ήταν αναγκαίο προκειμένου να εξασφαλίσει η χώρα τα δανεικά που χρειαζόταν και ότι για όλα φταίνε οι άλλοι πάσχει ολοένα και πιο σοβαρά. Η τελευταία Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισημαίνει ξεκάθαρα τις ευθύνες του σημερινού οικονομικού επιτελείου και δικαιώνει απόλυτα τις επισημάνσεις ότι η κυβέρνηση παρέλαβε ένα πρόβλημα ελλείμματος κοινό σε όλη την Ευρώπη και το μετέτρεψε σε κρίση δανεισμού, μοναδική, την ώρα εκείνη, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η συνέχεια στο http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_27.html

Σε εποχή βαθιάς ύφεσης πληρώσαμε 52000 ευρώ τα αποχαιρετιστήρια δωράκια του κομματικού περιφερειάρχη προς τα ΜΜΕ των Κυκλάδων

Η χώρα μας ζει μια εποχή βαθιάς ύφεσης που θα συνεχίσει και θα είναι βαθύτερη το 2011 όπου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Πολλές επιχειρήσεις κλείνουν, η ανεργία έχει αυξηθεί πολύ και η έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης οδηγεί τους πολίτες σε ακραίες αντιδράσεις. Με αυτά τα δεδομένα το κρίσιμο ζητούμενο είναι πώς επιμερίζει κανείς τα βάρη και πώς μπορεί να προσφέρει ένα δίκτυ ασφαλείας στους πιο αδύναμους. Δυστυχώς όμως οι διορισμένοι από την πολιτεία περιφερειάρχες αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα του λαού ασχολούνται απλά και μόνο με την διαφήμισή τους.
Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, το τελευταίο δεκαήμερο, μοίρασε το ποσό των 52000 ευρώ, σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, για Δημοσιότητα Προβολή και Πληροφόρηση και αναρωτιέται ο κάτοικος της Πάρου, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για την πρόσληψη ενός οδηγού ασθενοφόρου; γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για την σύνταξή μας, τον κουτσουρεμένο μισθό μας; και τόσα άλλα γιατί που μπορεί να αραδιάσουν όλοι οι κάτοικοι που ζουν σε τούτη δω, τη κανιβαλισμένη από τους «σωτήρες» της, χώρα.
Ή μήπως "λεφτά υπάρχουν" όπως είπε και ο πρωθυπουργός μας;


Δείτε στις φωτογραφίες τα ποσά και τον λόγο που αυτά διατίθενται. (από τις φωτογραφίες αφαίρεσα τα ονόματα των υπαλλήλων και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς γιατί αυτοί δεν ενδιαφέρουν, αφού η απόφαση είναι πολιτική)