slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ωρα εκλογών την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. για τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου

 εμπορικοσ κεφαλιδα-δοκιμη2.JPGΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2022

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Ομιλία Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» με θέμα: «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών».

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» δημιουργεί στο πλαίσιο των εορτασμών εκδήλωση κατά την οποία θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Η οργάνωση δραστηριοποιείται από το 1983, και πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων.

📺Τι αποκάλυψε για το «κόκκινο τηλεφώνημα» του Τσίπρα στον Πούτιν ο Σταύρος Θεοδωράκης


Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά ήταν τα όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το 2015 ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αλέξης Τσίπρας.
Στην ερώτηση του Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ αν υπήρχε εκείνη την εποχή η πεποίθηση από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα ότι η Ρωσία μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: «Αν σου πω ναι, θα ξαφνιαστείς; Είμαστε στην επόμενη μέρα από το δημοψήφισμα, στην ιστορική συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, που πρέπει να πούμε ουσιαστικά ναι ή όχι στην Ευρώπη. Εμείς έπρεπε να ερμηνεύσουμε αν το "όχι" του ελληνικού λαού ήταν "άντε γεια" ή είναι "ναι". Τελικά υπογράψαμε ότι είναι "ναι". Υπάρχει μια σκηνή που μαρτυρά το μαρτύριο της Αριστεράς σε σχέση με την ψεύτικη προσδοκία με τον Πούτιν.

Οταν ο Μάκης Βορίδης παραδίδει Μαθήματα… αμερικανικής ιστορίας όλοι παρακολουθούν προσεκτικά


…με ακροατές Ζαχαριάδη – Καμίνη σήμερα στο Εντευκτήριο της Βουλής

Διακομματικό παρεάκι εντοπίσαμε σήμερα στο Εντευκτήριο της Βουλής, πλην εξαιρετικά ετερόκλητο! Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό… Το θέμα ήταν η ιστορική ομιλία του έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. Με παραστατικό τρόπο ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης – όπως έχει αποτυπώσει ο φωτογραφικός φακός, εξηγεί στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστα Ζαχαριάδη που εμφανώς κρέμεται από τα χείλη του (όταν το επιτρέπει το καλαμάκι του καφέ) τη σπουδαιότητα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τον θετικό απολογισμό της επίσκεψης του στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Ο Νίκος Παπανδρέου για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: «Μόνο υπερηφάνεια, απέδειξε ότι είναι Ευρωπαίος ηγέτης»

Η αποθεωτική ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου για την ιστορική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ
«Για έναν κάτοχο διπλής υπηκοότητας όπως είμαι εγώ, και έναν άνθρωπο με βαθιά συμμετοχή στην ελληνική και αμερικανική πολιτική για όλη μου τη ζωή, και ως ένας υποψήφιος στο Ευρωκοινοβούλιο με το ΠΑΣΟΚ, η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στην κοινή σύνοδο «πέτυχε διάνα. Απέδειξε ότι είναι ένας Ευρωπαίος ηγέτης και

Πλεύρης: Καταργείται η μάσκα στα καταστήματα από 1η Ιουνίου

Παραμένει σε νοσοκομεία, γηροκομεία και μέσα μαζικής μεταφοράς
Ανακοινώσεις από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη αναφορικά με τη χρήση μάσκας από 1η Ιουνίου:
“Καλησπέρα σας, με βάση την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και την ύφεση της πανδημίας και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων αποφασίζουμε ότι από 1/6/2022 έως και 15/09/2022 αναστέλλεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς.
Συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς τα αεροπλάνα και οι υπεραστικές συγκοινωνίες που υπάρχει αριθμημένη θέση όπως είναι τα τρένα και τα ΚΤΕΛ.