slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δωρεά ενισχυτή σήματος MR Tri Band 900/1800/3G στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού»


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron.gr γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του και δωρίζει στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» έναν ενισχυτή MR TRI BAND 900/1800/3G αξίας 827¤ για την βελτίωση της καθημερινής τους επικοινωνίας.
Ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού κ. Γιαννόπουλος δήλωσε: «Το σπίτι μας στο Μοσχάτο είναι τετραώροφο και διαθέτει υπόγειο. Στο ισόγειο όπου βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και το γραφείο του συντονιστή καθώς και στο υπόγειο τα κινητά αλλά και τα φορητά τηλέφωνα τύπου DE! CT έχουν ....

ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Γράφει ο Γιώργος Α. Βακόνδιος 
Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα διαδικτυακής ψηφοφορίας σε site του νομού Κυκλάδων σχετικά με την πιθανότητα να βοηθηθούν οι Κυκλάδες από την υπουργοποίηση του Γιάννη Βρούτση. Γνώμη μου είναι ότι εάν εμείς οι πολίτες δεν αλλάξουμε άποψη για την πολιτική, όχι μόνο δεν διευκολύνουμε τους κυβερνώντες αλλά τους δημιουργούμε ψυχολογική πίεση η οποία πιθανόν να τους αποσυντονίζει στο έργο τους.
Σύμφωνα με την διαδικτυακή ψηφοφορία το 63,6% των συμμετεχόντων εκτιμά ότι η.....

ΕΥΤΥΧΩΣ!! Δεν δέχθηκε συμβιβασμό με τον υβριστή του Καραμανλή ο Ζαχόπουλος

[Έτσι! Γιατί αυτοί οι ρουφιάνοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια αλλά μόνο από JUMBO όπως λέει και η διαφήμιση...Δεν έγινε δεκτή η εισαγγελική πρόταση για συμβιβασμό των δύο πλευρών στην υπόθεση της απόπειρας εκβίασης του πρώην γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου.
Ο πολιτικώς ενάγων Χρήστος Ζαχόπουλος δήλωσε στο δικαστήριο ότι...

2η Συνάντηση Παραδοσιακής Μουσικής Νέων Νοτίου Αιγαίου - Πρόγραμμα, Αφίσα

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


















Αυτοί είναι οι υπουργοί του ίντερνετ

Την κορυφή στη λίστα των υπουργών που αναφέρονται περισσότερο στις σελίδες του διαδικτύου, κατακτά με άνεση, ο νέος τσάρος της οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας με 322 αναφορές το τελευταίο 24ωρο! Δεύτερος σε παρουσίες στο διαδίκτυο, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, με 165 αναφορές. Τρίτος στη σχετική λίστα με 115 "παρουσίες", ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης. Τέταρτος στη σχετική λίστα ο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης, με 112 αναφορές, πέμπτος ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης με 88 παρουσίες, έκτος ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λυκουρέντζος, με 82 αναφορές στο διαδίκτυο και στην έβδομη θέση με 62 παρουσίες το τελευταίο 24ωρο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Πηγή: palo.gr

Νέα εφεδρεία τριών ταχυτήτων αντί απολύσεων στο Δημόσιο

Την εργασιακή εφεδρεία επιστρατεύει η κυβέρνηση απέναντι στη δέσμευση να φύγουν 150.000 άνθρωποι από το δημόσιο μέχρι το 2015. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η νέα εφεδρεία  που ουσιαστικά αφορά 50.000 δημοσίους υπαλλήλους θα γίνει με ηλικιακά κριτήρια και θα είναι τριών ταχυτήτων. Τι προβλέπει η εφεδρεία:

  • όσοι είναι από 50 ετών και πάνω, θα βγουν στην εφεδρεία και θα παίρνουν το βασικό μισθό ως σύνταξη, εκτός αν βρουν αλλού δουλειά.
  • για όσους είναι από 40 έως 50 ετών, θα βγουν στην εφεδρεία για δυο τριετίες
  • για όσους είναι από 30 έως 40 ετών, η εφεδρεία θα έχει διάστημα τριών ετών

Σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ, με τον τρόπο αυτό δεν απαιτείται να καταβληθούν επιπλέον επιδόματα ανεργίας ή αποζημίωση λόγω απόλυσης για όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία δε χάνουν τις εισφορές τους.

Η εφεδρεία, ουσιαστικά, αφορά 50.000 δημοσίους υπαλλήλους. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τους υπολογισμούς από την πορεία των συνταξιοδοτήσεων το 2010 και το 2011, έως το 2015 θα έχουν βγει στη σύνταξη 100.000 άτομα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Μέσα από την ανακοίνωση αυτή το Δ.Σ του Πανναξιακού θέλει να ευχαριστήσει θερµά όλους τους επαγγελματίες του νησιού µας τους πατριώτες φιλάθλους που σε µια δυσκολη οικονομική συγκυρία στάθηκαν δίπλα στον Πανναξιακό υποστηρικτές στην επίτευξη των στόχων όλων µας .. Καλούνται όλοι οι διαφηµιζόµενοι επαγγελµατίες που διατηρούσαν την περασµένη αγωνιστική περίοδο αναρτηµένη πινακίδα στο Δ.Α.Κ. Νάξου κι όσοι επι8υµούν για πρώτη φορά να διαφηµιστούν µέσω του Πανναξιακού να ενηµερώσουν άµεσα στα τηλέφωνα 6980112172 & 2285023170 τήλ & Φαξ (υπεύθυνη κ.Παρτσινεβέλου)

η να προσέρχονται στα γραφεία του Πανναξιακού απο Δευτέρα εώς Παρασκευή 6.30.µ.µ.εως 9µ.µ.

Με εκτίµηση

ΤΟ Δ.Σ

Δεν κατάλαβαν οι Υπουργοί: Επειδή ο Σαμαράς δεν βλέπει καλά αυτές τις μέρες δεν σημαίνει και ότι δεν ακούει...

Το «σεμνά και αποτελεσματικά», που ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τους υπουργούς του, δεν φαίνεται να έχει έως τώρα αποτελεσματικότητα. Τους ζήτησε, στο πρώτο και μοναδικό Υπουργικό Συμβούλιο που προήδρευσε να αποφεύγουν τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, τις συνεντεύξεις κτλ. Πολλοί υπουργοί...
στο διάστημα που ο κ. Αντ. Σαμαράς μένει στο σπίτι του στην Κηφισιά, λόγω της περιπέτειας με το μάτι του, έσπευσαν να δώσουν συνεντεύξεις, ορισμένοι έχουν πάρει μόνιμο στασίδι στα τηλεοπτικά πρωινάδικα και να σκεφτείτε ότι ούτε οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης έχουν ψηφισθεί ακόμα.

Τους τσίμπησε το ΣΔΟΕ - 242 επιβάτες ΚΤΕΛ πήγαιναν Αθήνα - Τίρανα... τσάμπα

Η μεταμεσονύχτια έρευνα του ΣΔΟΕ σε Κτελ με προορισμό την Αλβανία είχε τελικά αποτέλεσμα αφού οι ελεγκτές έστησαν μπλόκο στην ΕΟ Αγρινίου-Ιωαννίνων, μετά από έλεγχο ανακάλυψαν ότι σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει ούτε ένα εισιτήριο.
Σύμφωνα με το EpirusPost.gr σε λεωφορεία αλβανικών συμφερόντων, τα οποία πραγματοποιούσαν το δρομολόγιο Αθήνα-Κακαβιά-Τίρανα δεν είχε κοπεί ούτε ένα εισιτήριο, με αποτέλεσμα να παρακρατείται τόσο ο ΦΠΑ, αλλά και αποκρύπτεται ο φόρος εισοδήματος.

e-Επιλογές της 02/07/2012

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΤΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Σύρος, 2 Ιουλίου 2012

 Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε η 11η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο και στη Ρόδο, μέσω τηλεδιάσκεψης.
- Τα μέλη του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και κ. Γιώργος Παπαμανώλης, πριν την έναρξη της συνεδρίασης, διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση αποστολής των εισηγήσεων. Οι εισηγήσεις της σημερινής  οικονομικής επιτροπής μας κοινοποιήθηκαν από μία (1) εργάσιμη ημέρα έως και δύο (2) ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης, γεγονός που υποβαθμίζει το ρόλο των περιφερειακών συμβούλων και της ίδιας της επιτροπής.
Κατά τη συζήτηση θέματος σχετικού με το πρόγραμμα τουριστικής προβολής Ν. Αιγαίου, καταθέσαμε αίτημα αλλαγής του προγραμματισμού της τουριστικής προβολής. Εκτιμώντας την έντονα αρνητική οικονομική συγκυρία και την πτώση της τουριστικής κίνησης ζητήσαμε:

Σύσκεψη για το λιμάνι της Τήνου την Τρίτη

Σύσκεψη με θέμα το λιμάνι της Τήνου έχει συγκαλέσει για αύριο Τρίτη (3/7) ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος στην Τήνο.
Η ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το πρωί με τη συμμετοχή του δημάρχου Τήνου, Παναγιώτη Κροντηρά, διευθυντών των Τεχνικών Υπηρεσιών Κυκλάδων και εκπροσώπων του Λιμενικού Ταμείου, τηςΓενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού και της Ένωσης Ακτοπλόων.

Θερινά Eργαστήρια Mουσικής στη Νάξο

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

  
Περιεχόμενο των εργαστηρίων: