slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δοξάστε τους Καμπουροκαψήδες

Του Απόστολου  Κ. Ψαρρά  
Δοξάστε τους!
Δημήτρης Καμπουράκης - Μανώλης Καψής: Δύο... νεοέλληνες - κλασσικά δημιουργήματα του Παπανδρεϊσμού - "κρίνουν" την θέση του Αντ. Σαμαρά, να μην υπογράψει δήλωση προς τις "αγορές" και τους τοποτηρητές τους!
Δεν γνωρίζω αν ο Αντ. Σαμαράς αντέξει μέχρι τέλους στις πιέσεις που δέχεται!
Είναι όμως η φωνή του, μια ψυχολογική έστω χαραμάδα αντιστασιακού φωτός, στο απόλυτο σκοτάδι της προσχεδιασμένης υποταγής και του ξεπουλήματος της Ελλάδος, που μας οδήγησε ο ολίγιστος και μοιραίος "Γιωργάκης", με την ψήφο βεβαίως - να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό - του "δημοκρατικού" λαού!

Κι' όμως δύο... νεοέλληνες, κλασσικά δημιουργήματα του Ανδρεο-παπανδρεϊκού πνεύματος και κλίματος, δύο ημιμαθείς "δημοσιογράφοι", από τη θέση που τους έχουν... παραχωρήσει χρόνια τώρα στο MEGA οι γνωστοί... "νταβαντζήδες", πρωί και βράδυ "σκίζουν" τα σοσιαλιστικά τους... ιμάτια για τη θέση που πέρνει ο Σαμαράς!
Σχεδόν τον βρίζουν, επειδή τόλμησε να σκεφθεί να φέρει κάποια αντίρρηση στις άθλιες απαιτήσεις των δανειστών μας, οι οποίες βεβαίως προήλθαν από το γεγονός, ότι ο Γιωργάκης" τους δυό χρόνια τώρα, δεν κάνει άλλη δουλειά, από το να διασύρει και να δυσφημεί την Ελλάδα, με αποτέλεσμα αυτοί που μας δανείζουν έστω και τοκογλυφικά, να θέλουν να εξασφαλιστούν!
Και τι δεν λένε τα δύο "δημοσιογραφικά" παπαγαλάκια κάθε μέρα.
Μόνο προδότη δεν έχουν αποκαλέσει ακόμη τον Αντ. Σαμαρά. "Τρέμουν" στη σκέψη μήπως δεν πάρουμε την περίφημη 6η δόση και μείνουν απλήρωτοι στο τέλος του μήνα από τα αφεντικά τους!
Οι ολιγομαθείς, που αν υπήρχαν αξιοκρατικά κριτήρια, ούτε κλητήρες δεν θα μπορούσαν να γίνουν
Και για να δείτε πόσο δίκιο έχω όταν λέω ότι την μεγάλη ευθύνη για το σημερινό χάλι της χώρας την έχει ο λαός, σας καλώ να αναρωτηθείτε το εξής:
Αν τη θέση αυτή του Σαμαρά την είχε ο "Γιωργάκης" τους, τα γιουσουφάκια της "δημοσιογραφίας"
και ο "δημοκρατικός" λαός, θα είχαν βγεί ή όχι στα κάγκελα να διαφημίζουν τον... πατριωτισμό του; Δεν λέω για τον Αντρέα, γιατί τότε θα είχαν κάνει... χαρακίρι!
Τριανταπέντε χρόνια τώρα, ο "δημοκρατικός" λαός, πείθετε από Καμπουράκηδες και Καψήδες και αντιδρά όπως αντιδρά! Δικαίωμά του και μάλιστα αναφαίρετο αλλά, όχι να λέει ότι του φταίνε πάντα και μόνο οι πολιτικοί, ενώ αυτός είναι μονίμως ανεύθυνος!
Δυστυχώς οι Καμπουροκαψήδες συνεχίζουν να... "κυβερνούν", επειδή δεν βρέθηκε ακόμη ένας αποφασισμένος ηγέτης, ένας "Μέγας Αλέξανδρος" να τους βάλει στη θέση που τους αξίζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: