slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομιλία Χρήστου Βλαχογιάννη αύριο Κυριακή στο ΑΚΡΟΠΟΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάρος, Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία Χρήστου Βλαχογιάννη
προς τους ετεροδημότες

Αύριο Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης με τον συνδυασμό «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα μιλήσει στους Παριανούς - Παριανές των Αθηνών.
Η ομιλία του κ. Βλαχογιάννη θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΚΡΟΠΟΛ (Πειραιώς 1 - πλατεία Ομονοίας).

Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα ομιλιών του κ. Βλαχογιάννη στην Πάρο από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010 έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010
Ώρα 19.00 Πρόδρομος: Καφενείο του Παυλάκη
Ώρα 20.00 Μάρμαρα: Πλατεία Καφενείων

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010
Ώρα 20.00 Αλυκή: Εστιατόριο Σκανδάλη

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010
Ώρα 17:00 Μαράθι: Δημοτικό σχολείο Μαραθιού
Ώρα 18.00 Κώστος: Αίθουσα Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου
Ώρα 19.00 Λεύκες: Κοινοτικό Κατάστημα

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010
Ώρα 20.00 Μάρπησσα: Εστιατόριο «ΠΑΡΕΑ»

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Ώρα 19.30 Νάουσα: Κεντρική πλατεία
Ώρα 20.30 Παροικιά: Εκλογικό Κέντρο πλατεία Αλυγαριάς

Το γραφείο Τύπου
του συνδυασμού
"ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

Δυναμικό come back από Μεϊμαράκη, πούνε οι …υπόλοιποι; (σχόλιο)

Μπορεί οι φήμες περί αποχώρησής του από την ενεργό πολιτική να δίνουν και να παίρνουν, εκείνος όμως δείχνει αποφασισμένος να ανταποδώσει στον Αντώνη Σαμαρά το δώρο που του έκανε τοποθετώντας τον στην θέση του προέδρου του Ινστιτούτου «Κ. Καραμανλής».
Ο λόγος φυσικά για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος έκανε σήμερα δυναμικό τηλεοπτικό come back, καθώς εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του ALTER.
Ο Βαγγέλας, θυμίζοντας τον… παλιό καλό εαυτό του, άσκησε σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και δεν δίστασε να κοντραριστεί με τους δημοσιογράφους, όποτε έκρινε ότι αυτό ήταν αναγκαίο.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι γαλάζιοι φίλοι του πρώην υπουργού, σχολιάζοντας την σημερινή του εμφάνιση, έλεγαν με νόημα πως η «ψυχή της ΝΔ» είναι ακόμη εδώ...

Σχόλιο: Η εμφάνιση Μεϊμαράκη είναι η απάντηση σ' όλους όσους πιστεύουν ότι η πολιτική είναι one man show.
Ιδιαίτερα όταν είσαι στην αντιπολίτευση χρειάζεσαι πολλούς ... Μεϊμαράκηδες για να έχεις αποτέλεσμα και να πετύχεις τους στόχους σου.
Από πάρα πολλούς ψηφοφόρους της παράταξης άκουσα χθες βράδυ να σχολιάζουν πολύ θετικά την εμφάνιση Μεϊμαράκη και τους είδα αρκετά ικανοποιημένους!
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο χρόνος αντίδρασης τους, αμέσως μετά τα "Δελτία των 8".
Τα σχόλια τους ήταν κυρίως, στο γιατί μέχρι σήμερα κανείς άλλος δεν βγήκε να τα πει..!
Στην κοινοβουλευτική ομάδα και στα στελέχη της ΝΔ υπάρχει ... φτώχεια ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Πιστεύουμε ότι υπάρχουν αρκετά ικανά στελέχη στην παράταξη που ήταν και είναι σε αδράνεια. Χρειάζεται όμως ν' αξιοποιηθούν κατάλληλα, αφού γίνουν πρώτα οι σωστές επιλογές!
Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος της ηγεσίας και όχι οι ... μικρότητες!
Η μη αξιοποίηση ικανών πολιτικών στελεχών έφερε τ' αποτελέσματα της προηγούμενης διακυβέρνησης της ΝΔ !
Η ΝΔ δεν χρειάζεται στελέχη που μεγάλωσαν με την "κοινωνία ΠαΣοΚ" και ... προσπάθησαν να μιμηθούν το ΠασοΚ, λέγοντας " θα κάνουμε και 'μείς ότι έκαναν αυτοί"!
Η Ηθική, η Εντιμότητα, η Ικανότητα πρέπει να επανέλθουν στην Πολιτική και στην Ιδεολογία, άλλως τα αποτελέσματα … είναι γνωστά σ’ όλους μας!
Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει αρκετά ικανά Στελέχη, αρκεί να τα’ αξιοποιήσει.
Δεν χρειάζεται τους … «Ουρανοκατέβατους» στην πρώτη σειρά της βιτρίνας της!

πρ. Βουλευτής

Επίσκεψη Ν. Μαράκη σε Γαλανάδο-Βίβλο-Σαγκρί

Με τη φράση « Δεν χρειάζονται πειράματα στον Νεοσύστατο Δήμο» ο Δήμαρχος Νάξου και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Νίκος Μαράκης, άνοιξε την ομιλία του με τους παρευρισκόμενους κατοίκους στο Γαλανάδο χθες το απόγευμα.
Αναφερόμενος στο πλαίσιο λειτουργίας του πολυνησιακού δήμου ο κ. Μαράκης δήλωσε μεταξύ άλλων πως στην εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του δήμου χρειάζονται Αυτοδιοικητικοί με εμπειρία, τονίζοντας χαρακτηριστικά την..... φράση: «Την Επιστήμη της Αυτοδιοίκησης την σπουδάζεις μέσα σ’ αυτήν».
Στη Βίβλο ο κ. Μαράκης έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό, τον οποίο και ο ίδιος ανταπέδωσε δηλώνοντας την ευαισθησία και την αγάπη που αισθάνεται για την συγκεκριμένη περιοχή.
Την ίδια ένθερμη υποδοχή αντιμετώπισε και στο Σαγκρί όπου και ολοκλήρωσε την χθεσινή περιοδεία του.
Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010, στις 19:00, ο κ. Μαράκης θα επισκεφθεί τα Αγγίδια, στις 20:00 την Ποταμιά και στις 21:30 τις Μέλανες.
Από το Γραφείο Τύπου

Ανατροπή το +20% ΕΓΙΝΕ -2%!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Ο Τατούλης που προηγείτο με 20 μονάδες διαφορά του Δράκου, στην τελευταία τηλεφωνική μέτρηση που παρέλαβε σήμερα το ΠΑΣΟΚ χάνει με 2 μονάδες... διαφορά από τον υποψήφιο της Ν.Δ.! Ο Τατούλης προηγείται μόνο στην Αρκαδία και την Κορινθία, στη δεύτερη περίπτωση με πολύ μικρή διαφορά και ο Δράκος σε όλους τους άλλους νομούς. Όπως είναι φυσικό η μάχη θα πάει σε δεύτερο γύρο και εκεί όλα θα εξαρτηθούν από τις συμμαχίες και τις ισορροπίες. Όμως στον δεύτερο γύρο το αποτέλεσμα θα κρίνουν οι υποψήφιοι της αριστεράς. Αυτοί δεν φαίνεται να πολυσυμπαθούν το ΠΑΣΟΚ λόγω Μνημονίου. Τον Τατούλη φαίνεται πως τον πήρε η κάτω βόλτα από την ημέρα και μετά που ανακοινώθηκε πως το ΠΑΣΟΚ τον στηρίζει επισήμως. Μεγάλη ανατροπή...

Κατασροφές στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταστροφή προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ αφαιρώντας πανό, πινακίδες και δημιουργώντας φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου.
Η μαρτυρία του κλειστού κυκλώματος και αυτοπτών μαρτύρων έχει ήδη οδηγήσει στην αναγνώριση των δραστών.
Ο συνδυασμός μας δε θα ακολουθήσει το δρόμο της πόλωσης. Η δυναμική του θα ξεδιπλωθεί στην πράξη στις 7 του Νοέμβρη, όταν ο λαός των νησιών μας θα του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, ψήφο νίκης.