slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Παυλόπουλος βάζει μπουρλότο στην ιστορία Ρουμελιώτη, ΓΑΠ, ομόλογα,CDS

O πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος υπέβαλε χθες 6 Αυγούστου,Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον 
υπουργό Οικονομικών ζητώντας τον αναλυτικό πίνακα από τον οποίο να προκύπτει ποιοι ήταν , διαδοχικά, οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων στις 31/12/2008, στις 31/12/2009, στις 30/4/2010, στις 31/12/2010, στις 30/9/2011 και στις 31/12/2011.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, ζητεί «από τον πίνακα αυτόν και τ’ αντίστοιχα στοιχεία να προκύπτει, σαφώς και μ’ εξειδικευμένο τρόπο, η ονομαστική αξία των ομολόγων που κατείχαν κατά τις περιόδους αυτές τα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία, οι Ελληνικές Τράπεζες, οι Έλληνες ιδιώτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα), οι Τράπεζες της αλλοδαπής και οι Διεθνείς Χρηματοοικονομικοί Οργανισμοί στις συγκεκριμένες ημερομηνίες χωριστά».
Επιπλέον ζητεί για τις τράπεζες της αλλοδαπής να γίνει ομαδοποίηση με βάση τη χώρα της έδρας τους.
Την ίδια Αίτηση είχε υποβάλει ο Παυλόπουλος στις 2 Νοεμβρίου 2011 στον Βενιζέλο, ως υπουργό Οικονομικών , αλλά ουδέποτε έλαβε απάντηση.
Tον πίνακα αυτόν περιμένει και ο Πεπόνης προκειμένου να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες τόσο για την υπόθεση Ρουμελιώτη όσο και για τη σχετιζόμενη υπόθεση με την κερδοσκοπία στα CD’S στην οποία έχει εμπλακεί ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού , Αντρίκος Παπανδρέου.
Αν ο υπουργός Οικονομικών δώσει τον πίνακα τότε θα τρίβουμε τα μάτια μας … λένε οι γνωρίζοντες.

http://www.prokopispavlopoulos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=507:6-8-2012--------------&catid=41:2010-05-07-06-58-50&Itemid=57

Γ.Βρούτσης στα Ταμεία: Δώστε ΤΩΡΑ στον Άρειο Πάγο τα στοιχεία για τις συντάξεις-«μαϊμού»


Κατεπείγουσα εντολή στις διοικήσεις όλων των φορέων εποπτείας του υπουργείου Εργασίας να παραδώσουν άμεσα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το σύνολο των σχετικών εκκρεμών υποθέσεων, που αφορούν σε καταχρηστικές περιπτώσεις χορήγησης και είσπραξης επιδομάτων, συντάξεων και λοιπών κοινωνικών παροχών, έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Η προθεσμία είναι μέχρι τις 17 Αυγούστου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας ζήτησε την άμεση εντατικοποίηση των ελέγχων από τα ασφαλιστικά ταμεία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί και να παταχθεί άμεσα η παραβατικότητα σε κάθε μορφή της από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε νέα υπόθεση που θα προκύπτει από την ελεγκτική δραστηριότητα της διοίκησης (απογραφές, ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και επιτόπιοι ιατρικοί έλεγχοι) θα αποστέλλεται εφεξής και στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου με ταυτόχρονη ενημέρωση του αρμόδιου γενικού γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτη Κοκκόρη.

Κατ' αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένας μόνιμος και ολοκληρωμένος μηχανισμός παρακολούθησης και ελέγχου των υποθέσεων παράνομης χορήγησης και είσπραξης κοινωνικών παροχών, σε αντιδιαστολή με ότι ίσχυε μέχρι σήμερα.

Μείωση του ΦΠΑ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια; (βίντεο)

Τη μείωση του ΦΠΑ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Σεπτέμβρη εξετάζει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπως πριν από λίγο ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Μουσουρούλης στο πρωινό του Mega.

Προφυλακιστέο το Πακιστανό ζώο-Ζήτησε και συγγνώμη... δήθεν

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία στον ανακριτή της Σύρου, ο 21χρονος Πακιστανός που κακοποίησε άγρια το 15χρονο κορίτσι στην Πάρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Πακιστανός, ζήτησε σήμερα συγγνώμη από την 15χρονη και την οικογένειά της για το κακό που τους προκάλεσε.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, φορώντας κουκούλα για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του, αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες. Συνήγορος του νεαρού άνδρα ορίστηκε η δικηγόρος Αλέκα Δήμου από τη Μύκονο.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, βιασμό και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Έπειτα από τη σύλληψή του από την αστυνομία, ο νεαρός άνδρας ομολόγησε τα εγκλήματά του, ενώ οι διωκτικές αρχές τον είχαν ταυτοποιήσει από το δείγμα γενετικού υλικού που βρέθηκε στην άτυχη κοπέλα.

Στο μεταξύ, σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 15χρονη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομειου.



Πώ Πώ "Ζημιά"... στους επαγγελματίες "πατριώτες" του ΚΩΛΟΥ

Μεγάλη ζημιά έκανε ο Δένδιας και η κυβ. Σαμαρά με αυτή της την πρακτική...

Πρώτα απ΄ όλα στους επαγγελματίες "πατριώτες" που σαν "πατριωτικότεροι" από τους υπολοίπους βλέπουν με κακό μάτι τις επιχειρήσεις "σκούπα" με ΔΙΑΡΚΕΙΑ...


Ζημιά έκανε και στους επαγγελματίες "Αλληλέγγυους" που τους χαλάει τα "προοδευτικά" σχέδια που κάνουν για την πολυπολιτισμική Ελλάδα του 21ου αιώνα ...



Ζημιά όμως κάνει και η αλλαγή πολιτικής της Ελλάδας στους ίδιους τους λαθρομετανάστες αφού θα ανέβουν τα "ναύλα" που καταβάλουν στους δουλεμπόρους...

Γ. Βρούτσης : Ο πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ Υπουργός...

Δικαιώνει τις μέχρι σήμερα ΘΕΤΙΚΕΣ εντυπώσεις για το πρόσωπό του ο κ. Βρούτσης...

Αυτό που δεν κατάφεραν τόσα χρόνια οι κατα καιρούς υπουργοί , υφυπουργοί , Γ.Γ και οι λοιποί καρεκλοκένταυροι το καταφέρνει μέσα σε 2-3 μήνες...

Δάκρυα για τους λαθραίους, αναλγησία για τους Έλληνες


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Είναι προφανές, γνωστό και παραδεκτό ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι διακριτός, θεσμοθετημένος και σημαντικός για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και του κοινοβουλευτισμού.

Αυτό που ζούμε, όμως, αυτές τις μέρες, που η χώρα παραπαίει και κλυδωνίζεται στο χείλος του γκρεμού, είναι η επιτομή του παραλογισμού.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται μια επιχείρηση με σκοπό η χώρα να απαλλαγεί από τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Αλλά πριν καλά-καλά ξεκινήσει η επιχείρηση, άρχισε ο καθένας να λέει....

Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κα Φωτεινή Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Με ανακούφιση και ικανοποίηση από τη θέση της Γραμματέως Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά και ως Βουλευτής της πολύπαθης λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, Α’ Αθηνών, παρακολουθώ την τελέσφορη δράση της Πολιτείας και κυρίως του Υπουργείου Προστασίας Πολίτη - Δημοσίας Τάξης για την αοκατάσταση της ισορροπίας στην καθημερινότητά μας.

Από την αρχή είχαμε, ως Γραμματεία, συμπεριλάβει στην πολιτική μας τις φράσεις κλειδιά “Άλλο Μετανάστευση, Άλλο Εισβολή”, καθώς και “Αστυνόμευση, Άσυλο, Απέλαση”. Από την πρώτη στιγμή, ο Πρόεδρος του κόμματός μας κ. Αντώνης Σαμαράς, μας είχε χαράξει ξεκάθαρη πολιτική, την οποία και εφαρμόζει ως Πρωθυπουργός. Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύξαμε τις πρωτοβουλίες μας, τις θέσεις μας, τις δράσεις μας, ενώ ο ίδιος με στήριξε προσωπικά στον άνισο αρχικά αγώνα μου για την αδήριτη ανάγκη - ως κύριο μέτρο πρόληψης -της δημιουργίας Κέντρων Προσωρινής Κράτησης λαθρομεταναστών.

Νέες αρμοδιότητες στους εντεταλμένους συμβούλους των πρώην επαρχείων

maxairidis
Νέες συμπληρωματικές αρμοδιότητες στους εντεταλμένους συμβούλους των περιφερειακών ενοτήτων (πρώην Επαρχεία) εκχώρησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης.
 Τη σχετική απόφαση υπέγραψε σήμερα μετά την τελευταία τροποποίηση του νόμου για τον «Καλλικράτη».
 Υπενθυμίζεται ότι εντεταλμένοι σύμβουλοι στις περιφερειακές ενότητες Κυκλάδων και Δωδεκανήσου είναι οι:

Ενημέρωση του Περιφερειάρχη από τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα


lekas-maxairidis
Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ενημέρωσε σήμερα στη Ρόδο ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιος Λέκκας για την πορεία ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου αντιμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων στη Νίσυρο (Παναγιά Σπυλιανή), προϋπολογισμού 394.000 ευρώ και των δύο εργολαβιών αντιστήριξης πρανών στην Καλντέρα Θήρας (Σαντορίνη), συνολικού προϋπολογισμού 4.600.000 ευρώ.

Ανεξ. Έλληνες Κυκλάδων: "Πληγή οι παράνομοι μετανάστες για τα νησιά"

anexartitoi_ellhnes
Την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων στα νησιά για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, επισημαίνουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» νομού Κυκλάδων, με αφορμή τα κρούσματα εγκληματικότητας με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς, αλλά και το παραεμπόριο που ανθεί στα νησιά κατά την τουριστική σαιζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Γιατί ο Μεταξάς δεν ήταν φασίστας

του Γιώργου Λυκοκάπη
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.anagnwstes&id=17375

Λίγες μέρες μετά την 4η Αυγούστου, η μέρα που ο Ιωάννης Μεταξάς κήρυξε την δικτατορία το 1936. Με την κρίση που διανύουμε (η οποία βγάζει συμπτώματα εκφασισμού όπως βλέπουμε με την Χρυσή Αυγή) είναι επίκαιρη η ιστορική ανάγνωση του φαινομένου.
Κυρίως να απαντηθεί ένα ερώτημα, αν ο Μεταξάς ήταν φασίστας.
Ένας σημαντικός μελετητής του φασισμού ο Robert Paxton στο έργο του «Ανατομία του φασισμού» επισημαίνει την διάκριση μεταξύ φασισμού και μιας αυταρχικής δικτατορίας όπως ήταν του Μεταξά. Τονίζει την ισχυρή λαϊκή στήριξη (που υποτίμησαν οι μαρξιστές) που είχαν ο Μουσολίνι και ειδικά ο Χίτλερ και κυρίως να πάψει να χρησιμοποιείται ο όρος «φασίστας» σαν βρισιά (κάτι που στην Ελλάδα έχει γίνει κατάχρηση) γιατί όταν εμφανιστεί πάλι το φασιστικό φαινόμενο θα γίνει δύσκολα αντιληπτό (το βιβλίο έχει γραφτεί το 2009 και διαβάζοντας το, βλέπεις την μελλοντική άνοδο της Χρυσής Αυγής).
Ο φασισμός προϋποθέτει ένα μαζικό ριζοσπαστικό κόμμα το οποίο διαθέτει ένοπλα σώματα.
Ο Μουσολίνι είχε τους Μελανοχίτωνες, ο Χίτλερ τα Τάγματα Εφόδου.
Ήταν βίαια παραστρατιωτικά τάγματα όχι στρατιωτικά.
Ο Ιταλός Βασιλιάς Εμμανουήλ δεν κήρυξε, όπως πρότειναν οι στρατηγοί στρατιωτικό νόμο για να διαλύσει την «Πορεία προς την Ρώμη», ενώ ο στρατηγός Σλάϊχερ δολοφονήθηκε από τα Ες Ες το 1933 που πίστευε στην ανάγκη δικτατορίας για την διάλυση των ναζί.
Το ίδιο κάνει η Χρυσή Αυγή με τις πολιτοφυλακές της σε μικρότερο φυσικά βαθμό, η οποία πλέον αν χρειαστεί συγκρούεται και με την αστυνομία (γεγονότα στην Πάτρα).
Ο Μεταξάς δεν διέθετε τέτοια σώματα, το δε κόμμα του οι Ελευθερόφρονες ήταν ασήμαντο.
Ήταν αμιγώς στρατιωτική δικτατορία (ανέδειξε μάλιστα τον Παπάγο, τον Τσακαλώτο, τον Δαβάκη) και έφερε ομαλότητα στο στράτευμα από τα συνεχή κινήματα των επίδοξων (και επικίνδυνων) «βοναπάρτιδων» που προηγήθηκαν (δικτατορία Πάγκαλου, 2 αποτυχημένα πραξικοπήματα Πλαστήρα, δικτατορία Κονδύλη το 1935)...
Συχνά μιλάμε για τον Μεταξά θεωρώντας ότι πριν είχαμε έναν δημοκρατικό παράδεισο.
Ο φασισμός χαρακτηριζόταν από έναν ασυνήθιστα ακραίο εθνικισμό, που θα εκπλήρωνε το ιστορικό πεπρωμένο.
Η ανασύσταση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (ο Μουσολίνι έλεγε «mare nostrum» για την Μεσόγειο), ο «ζωτικός χώρος» για τον Χίτλερ στην Ανατολή, η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής με αφορμή το Μακεδονικό (όπου μέλη της πολέμησαν στον στρατό του Σερβοβόσνιου ηγέτη Ράντοβαν Κάρατζις στα πλαίσια της τυχοδιωκτικής αντίληψης που υπήρχε στην Ελληνική πολιτική τότε για διάλυση των Σκοπίων με αφορμή τον εμφύλιο στα Βαλκάνια).
Ο Μεταξάς δεν είχε σχέση με στρατιωτικούς τυχοδιωκτισμούς. Υποστήριξε την Ελληνοτουρκική φιλία, το Βαλκανικό Σύμφωνο, ενώ δεν διακατέχονταν καθόλου από ρατσισμό ακόμα και για τους Εβραίους που ήταν χιλιάδες στην Ελλάδα.
Ο φασισμός είχε χαρισματικούς ηγέτες, με λόγο που έσταζε αίμα και μίσος.
Αρκεί να δει κανείς την συνέντευξη του Μιχαλολιάκου στον Σταύρο Θεοδωράκη για την αναλογία.
Ο Μεταξάς ήταν ανιαρός ομιλητής και καθόλου χαρισματικός.
Το περιβάλλον αυτών των ηγετών (Χίμλερ, Μπάλμπο... Κασιδιάρης) προκαλεί τρόμο και ο ηγέτης τους είναι «ο Φύρερ, ο Ντούτσε, ο Αρχηγός» αντιστοίχως.
Ο Μεταξάς είχε συνεργάτες τον Κορυζή, τον Δημητράτο, τον Γιώργο Σεφέρη και τον αποκαλούσαν... «μπάρμπα Γιάννη»!
Στο ιστορικής σημασίας ημερολόγιο του είχε γράψει «όποιος Έλληνας πιστεύει στον Χίτλερ και τον Μουσολίνι είναι κακόπιστος».
Τι θα έλεγε άραγε για τον Μιχαλολιάκο;

"Βουλιάζουν" οι Δήμοι στις Κυκλάδες


DHMARXEIO_PAROU


Στο φιλόξενο δήμο της Τήνου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/8 συνεδρίαση του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, υπό την προεδρεία του Δημάρχου Σύρου Ερμούπολης κου Γιάννη Δεκαβάλλα.
Στη συνεδρίαση μετείχαν οι δήμαρχοι Νάξου κος Μαργαρίτης Εμ., Μυκόνου κος Κουσαθανάς – Μέγας Αθ., Τήνου κος Κροντηράς Παν., Σίφνου κος Μπαμπούνης Ανδ., Σερίφου κος Αντωνάκης Α., καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος Νάξου κος Ψαρράς Απ. και ο.....

ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΑΝΩΝ ΝΑΞΟΥ "ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ"

Ο πολιτιστικός σύλλογος Μελάνων Νάξου «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ» σας προσκαλεί στο μεγάλο καλοκαιρινό χορό που θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 και ώρα 22:00 στην πλατεία των Μελάνων, για μία αξέχαστη ναξιώτικη βραδιά! Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες του χωριού μας και τα χορευτικά του συλλόγου. Λαχειοφόρος αγορά με δώρα μεγάλης αξίας! 
Τιμή εισόδου 5  
Χορός ελεύθερος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ ΣΤΑ « ΥΡΙΑ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΛΥΝΑΔΟ
 ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΙΟΤΗΣΑΣ, ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ.
 ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ << ΤΖΩΝΗ>> ΣΤΟ ΣΑΓΚΡΙ.
 ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣE ΔΗΛΟ - ΜΥΚΟΝΟ
( ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ  6944740020).
 ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η τοποθέτηση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου, κατά την ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μουσουρούλη.

Ο Νίκος Συρμαλένιος, κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή, αναφέρθηκε σε θέματα ακτοπλοϊας και  νησιωτικής πολιτικής. Αναλυτικά:
 Για τον κοινωνικό χαρακτήρα της ακτοπλοϊας
Στο θέμας της ακτοπλοϊας, κατέδειξε πρώτα απ΄όλα, την εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από την οποία ξεκινά ο Υπουργός, που είναι αυτή της κατανόησης των προβλημάτων των.....

Οι άγγελοι της Μεσογείου έκαναν μια στάση στην Πάρο!


Μιαμοναδική, εξαιρετικήσυναυλίαπραγματοποιήθηκε τοπερασμένο Σάββατο 04/08 στοδημοτικό στάδιο Παροικίας   στην Πάρο με την υποστήριξη της κοινωφελούς δημοτικής πολιτιστικής ανάπτυξης Πάρου(ΚΔΕΠΑΠ)

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 33χρονης λουόμενης στην Νάξο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 33χρονης αγνοούμενης αλλοδαπής  κολυμβήτριας που αναζητούσαν οι τοπικές αρχές και τα σωστικά συνεργεία από χθες το βράδυ στη παραλία του Αγίου Γεωργίου στη Νάξο.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Eλεγε ψέματατο Πακιστανό ζώο... και κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει.



Την ώρα που η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη από την επίθεση στην παράλια της Πάρου από τον 21χρονο Πακιστανό, ο ίδιος κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει.
Ο μανιακός της Πάρου λοιπόν κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Ερμούπολης ότι δέχτηκε επίθεση από συνάδελφο τους και έναν διανομέα φαγητού. Όπως υποστηρίζει ο αλλοδαπός ένας ειδικός φρουρός και ο διανομέας τον χτύπησαν την ώρα που του έδιναν φαγητό στο κελί του. Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους πέρασαν  το βράδυ στα κρατητήρια.
Στο νησί περιμένουν ιατροδικαστή για να εξετάσει τον δράστη ,που οδήγησε την Μυρτώ στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει χτυπηθεί. 
Έλεγε ψέματα ....

Η άθλια Τρόικα των Αθηνών!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Διανύουμε τον Αύγουστο του 2012 και θαρρεί κανείς ότι τίποτα δεν άλλαξε από πέρσι πέρα από την ημερολογιακή αλλαγή του χρόνου.
Φυσικά μιλώ για τα εκβιαστικά διλλήματα που θέτουν και πάλι οι τωρινοί κυβερνώντες για την ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων εξαθλίωσης μας αλλά και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που απαιτούν οι δανειστές μας.

e-Επιλογές της 06/08/2012