slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στην Νάξο – Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Επίσκεψη στην Νάξο πραγματοποίησε 3 – 4 Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, όπου συμμετείχε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στις Κυκλάδες, μαζί με τους συνυποψήφιους του Ειρήνη Βλαστάρη, Βασίλη Γλέζο, Θάλεια Καραμολέγκου, Γιώργο Μαραγκό και Μαρία Χανιώτη.

Την Τετάρτη το πρωί φτάνοντας στην Νάξο, συναντήθηκε σε καφετέρια της παραλίας της Νάξου, με το μέλος της Ν.Ε. Κυκλάδων Μιχάλη Φραγκίσκο, τους συνυποψήφιους βουλευτές Βασίλη Γλέζο και Θάλεια Καραμολέγκου, καθώς και με μέλη και φίλους του κόμματος.

Ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις από την πολιτεία για να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή -Στο ΕΚΚ ο Χ. Κόκκινος



" Άναγκη  για άμεσες παρεμβάσεις από την πολιτεία για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή - Στο ΕΚΚ ο Χαράλαμπος Κόκκινος ".

Συνάντηση εργασίας  πραγματοποίησε ο Επικεφαλής   του   Ανεξάρτητου Περιφερειακού    Συνδυασμού   "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ " Χαράλαμπος  Κόκκινος με τον Προεδρο του Εργατουπαλληλικου  Κέντρου   Κυκλάδων    (ΕΚΚ) κ. Μάρκο Βουτσίνο στην Ερμούπολη της Σύρου. 
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

-Οι "ελαστικές "σχέσεις εργασίας. 

Συναντήσεις της υποψήφιας βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Ανθής Χαλκιά με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στις Κυκλάδες.

Συναντήσεις της υποψήφιας βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Ανθής Χαλκιά με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στις Κυκλάδες
Η κ.Χαλκιά ευχαρίστησε τους δυο αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για την πλήρη ενημέρωση.

Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ Ανθή Χαλκιά πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχο κ. Λουκά Θάνο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων κ. Γεώργιο Βάμβουκα.

Εγκύκλιος ΥΠΕΣ για τον καθορισμό των εκλογικών τμημάτων


Εγκύκλιο αναφορικά με τον καθορισμό των εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Επίσκεψη Μάρκου Καφούρου, υποψήφιου βουλευτή Νέας Δημοκρατίας ν. Κυκλάδων, σε Μήλο, Κίμωλο και Σίφνο


Τις Δυτικές Κυκλάδες, και συγκεκριμένα τα νησιά της Μήλου, της Κιμώλου και της Σίφνου, επισκέφθηκε το διάστημα μεταξύ 30 Απριλίου και 2 Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ ν. Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος. Συνοδευόμενος από την κα Στυλιανή Μαρκαντώνη, Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Μήλου, ο κος Καφούρος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Μήλου, τον πρώην δήμαρχο κο Γεράσιμο Δαμουλάκη και με τους υποψηφίους δημάρχους, και συζήτησαν για τις προκλήσεις εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν και άλλα θέματα ενδιαφέροντος. Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία της διοίκησης...

Προεκλογική εκδήλωση του Φίλιππου Φόρτωμα στην Αθήνα

Την Τετάρτη 10 Μαΐου στην αίθουσα Auditorium, στο κέντρο της Αθήνας.
Προεκλογική εκδήλωσή στην αίθουσα Auditorium, Σίνα 2-4, στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα,

Ώρα προγράμματος για τον Νίκο Ανδρουλάκη

 Οι 12 προτεραιότητες, η νέα κοινωνική συμμαχία και το στοίχημα των νέων ψηφοφόρων.

Το πλαίσιο των προγραμματικών προτεραιοτήτων του ΠαΣοΚ, παρουσιάζει σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Πρόκειται για κωδικοποίηση των βασικών θέσεων στο πρόγραμμα των 300 σελίδων που έχει ετοιμάσει μια ομάδα στελεχών του κόμματος και συνεργατών του προέδρου του ΠαΣοΚ υπό την καθοδήγηση των Νίκου Χριστοδουλάκη και Ηλία Κικίλια. Στο επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί προβληματισμός για τα «δύο ΠαΣοΚ» ενώ το βάρος δίνεται στις νέες ηλικίες όπου το ΠαΣοΚ, εκτιμά ότι υπάρχει εκλογικό έδαφος.
Το πρόγραμμα

Το πέσιμο των άθεων στον Άδωνι

 


Σόδομα και Γόμορρα» συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου.

Να ασκείς πολιτική κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη το καταλαβαίνουμε.                                          Αλλά να τον μέμφεσαι επειδή είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν το κρύβει, αυτό σπάει κάθε ρεκόρ ανοησίας. Ειδικά όταν ο αρχηγός του κόμματός σου, ενώ είναι δηλωμένος άθεος, φιλάει χέρια μητροπολιτών και κάνει και μεγάλους σταυρούς!                                                   Τι εννοώ;

Γιάννης Πολυχρονάκος : «Ως πότε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θα κοροϊδεύουν τους νησιώτες για τη δημόσια υγεία;»

Στην οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δομές δημόσιας υγείας στα νησιά αναφέρεται ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος:

Αλέξης Τσίπρας: Ένας “νατουραλιζέ”… Πασόκος

Πριν το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου έριχνε στην προεκλογική… αρένα το «συμβόλαιο με τον λαό» και το «εδώ και τώρα αλλαγή», ενώ από το 1974 είχε λανσάρει το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Σήμερα στο δρόμο για τις εκλογές ο μιμητής του Αλέξης Τσίπρας τα ξαναρίχνει όλα στο τραπέζι διεκδικώντας τον τίτλο του «Νατουραλιζέ» Πασόκου.
«Πολλοί μπορούν να μιμούνται τον Ανδρέα, το έκανε και ο Χάρρυ Κλύνν» δήλωνε μεταξύ άλλων το 2019 ο Νίκος Παπανδρέου για τον Αλέξη Τσίπρα θέση που είχε εκφράσει και παλαιότερα το 2013, ενώ το 2018 είχε αποκαλύψει ότι πριν τις εκλογές του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ του είχε ζητήσει από το ίδρυμα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ όλες τις ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Γιάννης Κρητικός, από την Κω, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο


Την υποψηφιότητα του Γιάννη Κρητικού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κω.

 

Ο κ. Κρητικός, Καθηγητής και Διευθυντής Γενικού Λυκείου Ζηπαρίου, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου και Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου καθώς και τ. Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, με πλούσια εμπειρία στην τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Κατά τα τελευταία χρόνια, υλοποιήθηκε το