slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη ΒΙΝΤΕΟ


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, καταδικάζοντας όπως όλοι το γεγονός.
««Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Οι φρικιαστικές εικόνες από το Παρίσι, προκαλούν θλίψη και οργή. Η μαύρη σελίδα της 13ης Νοέμβρη μας πληγώνει και παγώνει ολόκληρη την Ευρώπη.
Όχι μόνον τη Γαλλία.
Είναι χτύπημα που έχει στόχο τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις, τις

Είχε ταχτοποιηθεί στη Λέρο τον Οκτώβριο ο ένας μακελάρης του Παρισιού!


Από την Ελλάδα και μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο είχε περάσει τουλάχιστον ο ένας από τους οκτώ δράστες των πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 127 άτομα και να τραυματιστούν 200.

Η Γαλλία ρώτησε την Ελλάδα για 2 υπόπτους -«Ναι, πέρασαν από εδώ»

Προσθήκη λεζάντας
Με την ΕΛ.ΑΣ. συνεργάζονται οι γαλλικές αρχές και στο πλαίσιο αυτό το Παρίσι έστειλε δύο ονόματα προκειμένου να ελεγχθεί αν τα άτομα αυτά έχουν περάσει από τη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η απάντηση των ελληνικών αρχών στο ερώτημα των Γάλλων ήταν θετική, ότι δηλαδή ναι όντως αυτά τα δύο άτομα έχουν περάσει από την Ελλάδα (έχουν εισέλθει από τα ελληνικά σύνορα).
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κανένα άλλο στοιχείο για τα πρόσωπα αυτά, ούτε και η σχέση που είχαν με τους δράστες των πολλαπλών επιθέσεων χθες το

O υπουργός που απειλούσε με τους τζιχαντιστές τους ευρωπαίους εταίρους

Η ιστοσελίδα των Times, όπου
δημοσιεύονται οι
απειλές του Πάνου Καμμένου.
Γράφτηκε από τον Ηλίας Κανέλλης  
Ο υπουργός Άμυνας που απειλούσε να ανοίξει τα σύνορα για να γεμίσει η Ευρώπη τζιχαντιστές θα συζητήσει, από αύριο, με τους ευρωπαίους ομολόγους του τον συντονισμό των κρατών για κοινή δράση κατά του ισλαμοφασισμού;
O Πάνος Καμμένος είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας. Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν και στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ένα μηνα μετά τη δολοφονική επίθεση τζιχαντιστών κατά του CharlieHebdoκαι ίγο μετά την υπουργοποίησή του, στις 8 Μαρτίου 2015, και ενώ ο υπουργός Εξωτερικών (και τότε), Νίκος Κοτζιάς, αλληθώριζε προς τη Ρωσία, ο Πάνος Καμμένος απηύθυνε στους ευρωπαίους εταίρους, από το βήμα του εθνικού συμβουλίου του κόμματός του, των ΑΝΕΛ, την εξής απειλή: αν

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ: Να διατηρήσουμε την Ευρώπη ως την ήπειρο της Ελευθερίας, της Ασφαλείας και της Δημοκρατίας



Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο FACEBOOK και στο twitter, ο πολιτευτής του νομού μας  ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣμέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας, σχολίασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.
Ο κ. Χάλαρης σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Η σειρά συντονισμένων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Από σήμερα και στο εξής, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην Ευρώπη... Όλοι μας οφείλουμε να αγωνιστούμε προκειμένου να διατηρήσουμε την Ευρώπη ως την ήπειρο της Ελευθερίας, της Ασφαλείας και της Δημοκρατίας.»