slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΑ ΑΓΓΙΔΙΑ


ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΙΔΙΑ ME ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ KAI O ΦΑΝΗΣ  ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ!!!

Ο Γιάννης Σουσούνης νέος πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Νάξου

Αρχιτεκτονικά-σχέδια_302922Την Κυριακή 7  Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο δημαρχείο οι εκλογές του Συλλόγου Μηχανικών Νάξου.
Ψήφισαν 40 μέλη του συλλόγου και έλαβαν:

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 9/7/2013 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΕΩΣ ΤΙΣ 15.00μμ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ site ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)www.inedivim.grΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΟΥ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΔΗΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ& Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
Συνημμένα:

Πολίτες για τα Νησιά μας: Αλλαγή φρουράς στην εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ  ΤΗΝ κ.ΘΕΚΛΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΠΕΡΙ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. 

Πολίτες για τα Νησιά μας.
Σήμερα 15/07/2013, συνεδρίασε η Γραμματεία της Δημοτικής  μας κίνησης και αποφάσισε  να δώσει όλες της τις δυνάμεις στην υπεράσπιση του θεσμού της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης , που καταρρέει κάτω  από το βάρος των  πολιτικών  των μνημονίων.
Πιστοί στην άποψη της εναλλαγής των μελών  μας στην εκπροσώπηση της κίνησης, χωρίς προσωποπαγή κριτήρια, αποφασίσαμε, στα πλαίσια του νέου καταμερισμού δουλειάς, οΔημ. Βασαλάκης  να.....

Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάξο

Κατώτερη του αναμενόμενου η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  στη Νάξο  

Η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους και τις γυναίκες που έδωσαν μαχητικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου στην παραλία, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που προωθεί η συγκυβέρνηση.
Έδειξαν στους μεγαλοεργοδότες, στην κυβέρνηση και στην τρόικα πως όσο και να προσπαθούν ένα.....

Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου συγχαίρει το Χ.Κόκκινο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Διδασκαλικής ομοσπονδίας Ελλάδος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Νομαρχιακή Διοικούσα  Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας , συγχαίρει τον «δικό της » άνθρωπο,  Χαράλαμπο Κόκκινο, που εκλέχθηκε πρόεδρος της Διδασκαλικής ομοσπονδίας Ελλάδος . Ο Χαράλαμπος Κόκκινος είναι ο τρίτος πρόεδρος που εκλέγεται με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιώσει την επιλογή των.....

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ανακοινώσεις προπονητών

Φώτο naxosfan 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου σας γνωστοποιεί  ότι αποκτήθηκε στη θέση του προπονητή  του τμήματος πετοσφαίρισης του  συλλόγου μας ο Φραγκίσκος Ιωάννης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου σας γνωστοποιεί ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με το Βασαλάκη Γεώργιο στη θέση του προπονητή του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου του.....

Aγαθονήσι: Aποστολή προσφοράς της Ε.Ο.Δ. στους ακρίτες - Δήμαρχος: Νιώθουμε εγκατελειμμένοι...

Στο ακριτικό Αγαθονήσι, το μικρό νησί των 14,4 τετραγωνικών χιλιομέτρων, των τριών οικισμών και των μόλις 150 μονίμων κατοίκων, βρέθηκε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων σε μια αποστολή προσφοράς προς τους Αγαθονησιώτες που επιμένουν να ζουν και να δημιουργούν στις εσχατιές τις της Ελληνικής επικράτειας

   http://www.parianostypos.gr/

Πάτωσε η συνιστώσα του Νόλη

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική"

Λουκέτο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


 Με αναστολή της λειτουργίας του την Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 αντιδρά ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην αιφνιδιαστική απόφαση της Κυβέρνησης για κατάργηση βασικών αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η Δημοτική Αστυνομία και οι Σχολικοί Φύλακες και η θέση σε διαθεσιμότητα των εργαζομένων σε αυτές, αλλά στη διεύρυνση της επιτροπείας των Δήμων μέσω του «Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ», όπως αποφασίστηκε στην Έκτακτη Συνέλευση των Δημάρχων και των Διοικητικών Συμβουλίων των ΠΕΔ, που συνήλθε στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου 2013.

Θα επαναπροσλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ όσους απολύονται με το Μνημόνιο; - Παπαδημούλης: Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια


«Δεν υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια. Δεν λέμε ότι πατώντας ένα κουμπί θα γυρίσουμε σε μισθούς, συντάξεις και ΑΕΠ του 2008 και του 2009» υποστηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Το ερώτημα της διαδικτυακής τηλεόρασης του ΑΠΕ - ΜΠΕ με βάση το οποίο δόθηκε αυτή η απάντηση ήταν αν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση μπορεί να υποσχεθεί σε όσους θα απολυθούν με βάση το

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΞΑΡΧΑΚΟ! ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ: Παραιτουμε γιατι δεν θελω συνεργασιες με Λαζοπουλους...


«Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε την ανανέωση του Εθνικού και να στηρίζουμε τον εκπαιδευτικό του ρόλο επιλέγοντας συνεργασίες με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη» φέρεται να είπε στο έκτακτο ΔΣ ο πρόεδρός του, Σταύρος Ξαρχάκος.
Διαφωνώντας με τον επιλεγμενο απο τον Τζαβαρα, καλλιτεχνικό διευθυντή...Σωτήρη Χατζάκη, ο συνθέτης τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του. Από την πλευρά του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής ανέφερε ότι ο σχεδιασμός και η ευθύνη του ρεπερτορίου είναι

Νεο χαστουκι σε Αβραμόπουλο! Δεν θα μπορει να πετά με τα κυβερνητικά αεροσκάφη-Οι υπολοιπες αλλαγες στο πολυνομοσχεδιο


Με διευκρινίσεις εκ μέρους του υπουργού Παιδείας για τους λόγους και τη διαδικασία κατάργησης κλάδων της τεχνικής εκπαίδευσης, καθώς και νομοτεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές εκ μέρους του υπουργού Υγείας, υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το πολυνομοσχέδιο για το νέο φορολογικό κώδικα και τις απολύσεις στο Δημόσιο.

Basketball Camp Πανναξιακού ΑΟΝ: «Φεύγουμε παίρνοντας την αγάπη των παιδιών»


Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα στο 1ο Camp του Πανναξιακού ΑΟΝ που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο στη Χώρα Νάξου. Παρά το πρόβλημα με τις απεργίες των ΟΤΑ οι νεαροί παίκτες που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μανιακουδάκη και γνώρισαν τα μυστικά του μπάσκετ από τους Μιχάλη Πολυτάρχου (ΑΕΚ), Βαγγέλη Καράμπουλα (ΑΕΚ) και Θοδωρή Σιούτη (Νέα Κηφισιά) έδειξαν «πεινασμένοι» για ακόμη περισσότερο μπάσκετ. Μάλιστα την εβδομάδα που διανύουμε οι 18 νεαροί γεννημένοι από το 1997 έως το 1999 πάντα υπό τις οδηγίες του κ. Μανιακουδάκη δίνουν βάση κυρίως στην....

Καταργούνται οι δωρεάν μετακινήσεις με πλοία για βουλευτές, Μητροπολίτες και κρατικούς υπαλλήλους


Με απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλάζουν όλα τα δεδομένα και εξορθολογίζεται το καθεστώς των εκπτώσεων στους ναύλους των επιβατηγών -οχηματαγωγών πλοίων.
Με τη νέα απόφαση ορίζεται ότι το νέο καθεστώς -με εφαρμογή του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής- θεσπίζει καθαρά εισοδηματικά και....