slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θα παραιτηθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου μετά τις δηλώσεις για τον Καραμανλή;

Υπάρχει ευθιξία σ’ αυτό τον τόπο; Μάλλον ρητορική η ερώτηση διότι αν υπήρχε θα είχε κιόλας παραιτηθεί ο Γ. Παπακωνσταντίνου, όχι για τα οικονομικά εγκλήματα που έκανε, αλλά και για το γεγονός ότι προκατέβαλε τις δηλώσεις Γιούνκερ για το ποιος ήταν ο πρωθυπουργός που μίλησε για τη διεφθαρμένη Ελλάδα. Κι εδώ δεν έχει σημασία η συγκεκριμένη κουβέντα που ειπώθηκε αλλά ότι ολόκληρος υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε σίγουρος ότι εννοούσε τον Καραμανλή.

Από την άλλη τα μισθωμένα παπαγαλάκια της κυβέρνησης έσπευσαν από χθες να υποστηρίξουν ότι εννοούσε τον πρώην πρωθυπουργό. Σίγουρος από το Mega χθες ο “κυβερνητικός εκπρόσωπος” M. Καψής έλεγε ότι ο Γιουνκέρ εννοούσε τον Καραμανλή.

Λάβρος σήμερα το πρωί και ο κ. Παπαχρήστος των Νέων κατά του Ελεύθερου Τύπου που είχε πρωτοσέλιδο “Τον Παπανδρέου εννοούσε ο Γιουνκέρ”. Ηταν σίγουρος κι αυτός ότι επρόκειτο για τον Καραμανλή.

Ομως, η διευκρινιστική δήλωση σήμερα του προέδρου της Κομισιόν, ότι εννοούσε συνομιλία που είχε με τον Γ. Παπανδρέου προκάλεσε θλίψη στο Mega και στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ήταν εμφανής η αμηχανία για την κωλοτούμπα που έγινε.

Υπάρχει όμως ευθιξία να παραιτηθεί κανείς δημοσιογράφος – παπαγάλος;

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξομολογήσεις του κ. Γιούνκερ, δείχνουν τη μεγάλη ζημιά που έκαναν στην Ελλάδα, οι δηλώσεις του κ. Παπανδρέου περί “διεφθαρμένης χώρας”, τινάζοντας στα ύψη το κόστος δανεισμού – δηλαδή τα spreads – και ανοίγοντας το δρόμο για να μπούμε στο Μνημόνιο και στην τριμερή επιτήρηση.

Από την άλλη πλευρά, δημιουργείται μεγάλο ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έσπευσε να υπαινιχθεί ότι επρόκειτο για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής.

Αναρωτιόμαστε: Με την ίδια ελαφρότητα και την ίδια επικίνδυνη ανευθυνότητα, χειρίζεται και τα οικονομικά της χώρας, ο υπουργός των Οικονομικών;».

Factorx

Κρατάς μυστικό ;;;

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/10/blog-post_6143.html

ΟΥΤΕ Ο ΚΑΨΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΓΑΠ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ LIVE ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!

GAP:Η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη από την κορυφή μέχρι την βάση. Το Mega ακόμα ψάχνει ποιόν εννοούσε ο Γιούνκερ…

Οι Αδιάβροχοι αποκαλύπτουν τα αρνητικά Road Shows του ΓΑΠ που διέλυσαν την οικονομία και ξετίναξαν τα Spreads. Δείτε τα βίντεο:

11 Δεκεμβρίου 2009. CNBC. Ο Παπανδρέου συκοφαντεί τους Έλληνες στο εξωτερικό. Την κρίσιμη στιγμή που είχαμε βγει στη γύρα για δανεικά μιλούσε για “συστημική διαφθορά από την κορυφή μέχρι τον πάτο”.
Όποιος αμφιβάλλει, να τη διαβάσει. Την παραθέτουμε ως έχεGreece to Tackle Deficit, Corruption: Prime Minister
Published: Friday, 11 Dec 2009 | 6:08 AM ET
RELATED LINKS
Current DateTime: 04:41:15 11 Oct 2010
LinksList Documentid: 34376199

* Greece Won’t Be Allowed to Default: Soros
* Global Contagion?
* Bulls Sidelined By Greece, Spain Jitters
* Will ‘This’ Be The Issue of 2010?

European leaders have pressed the country to launch tough reforms without alarming financial markets.

Greece is a repeat offender under the European Union’s budget rules, as borrowing costs jumped since the Socialists revealed 2009′s deficit would climb to 12.7 percent of gross domestic product. The country could become the euro zone’s most indebted member in terms of GDP next year.

Based on EU Commission forecasts, Greece’s debt will rise to 124.9 percent of GDP next year, becoming the highest ratio in the 16-nation euro zone.

But Greece promised to do whatever it takes to check its vast deficit, responding to a backlash from markets unnerved by Fitch Ratings cutting Greek debt to BBB+ with a negative outlook, citing fiscal deterioration in the euro zone’s weakest member.

“We are absolutely aware of the problems,” new Greek Prime Minister George Papandreou told CNBC. “We are ready to deal with the problems.”

The country’s new government has come in with a mandate for major change. It plans to cut down on bureaucracy, spending and corruption, according to Papandreou.

Papandreou outlined plans to turn Greece into a “more sustainable and competitive economy” and alleviate its burgeoning debt. They included cutting the country’s major budget by 4 percent to get it to 9 percent of GDP next year.

He said the government had already decided to reduce government spending by 10 percent, saying it needs to be “much more thrifty in the way we use our money.”

“The basic problem in Greece is we have systemic corruption,” Papandreou said. In the past loose legislation has led to “a huge wave of tax evasion,” but that the government plans to tackle this, he told CNBC.

Another way in which the government plans to reduce its debt is by changing the tax system, putting it all online, thereby decreasing manpower and the likelihood of problems like tax fraud.

The government structure will also change drastically under the new leadership, as part of Papandreou’s cost-cutting plans include reducing Greece’s five levels of government to three in coming months.
© 2010 CNBC.com

Σημείωση: Η φωτό που έχει το online άρθρο του CNBC δεν είναι αυτή του ΓΑΠ με την παντιέρα stars n’ stripes. Είχαν την Ακρόπολη αλλά δεν νομίζουμε ότι ταυτίζεται αυτό το παγκόσμιο σύμβολο με την έννοια της διαφθοράς…
Δείτε επίσης:
Και στο Euronews τι έλεγε ο Greek PM;;;
http://swf.tubechop.com/tubechop.swf?vurl=d0ImM1aJXfw&start=100&end=120&cid=97234

Θ. Καράογλου: «Το πρόσημο της ιστορίας θα είναι θετικό μπροστά στον Κ. Καραμανλή» Δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Θ. Καράογλου για Κ. Καραμανλή.

Επαναφέρουν βουλευτές και στελέχη της ΝΔ το θέμα που αφορά το ρόλο του Κώστα Καραμανλή μετά και τις αιχμηρές διατυπώσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις προειδοποιήσεις (ΣΣ. Η έπαρση σ΄όλο της το μεγαλείο: Ο χειρότερος υπουργός έκανε και συστάσεις και σήμερα αντί να πει και ευχαριστώ στον Καραμανλή που τον πήρε πίσω και τον έκανε άνθρωπο πάει να βγεί και από πάνω...) που είχε κάνει μέσω επιστολής για την οικονομία.

Ο βουλευτής Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα», ανέφερε πως θεωρεί ότι «το πρόσημο της ιστορίας θα είναι θετικό μπροστά στον Κώστα Καραμανλή γιατί νομίζω ότι τα πεντέμισι χρόνια ήταν μια καλή κυβερνητική περίοδος» .

Εξάλλου, απορρίπτοντας τα περί ιστορικού προσώπου που έχουν αναφέρει στελέχη της ΝΔ, υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να γίνει ακόμη και πρόεδρος Δημοκρατίας

«Δεν θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει κλείσει την πολιτική του διαδρομή, απλά μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μπορεί να μην είναι στο μέλλον πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ ή πρωθυπουργός, να είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν σημαίνει ότι ο Κώστας ο Καραμανλής, που είναι ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τη χώρα έχει τελειώσει, απλά μόνος του επέλεξε και είναι κάτι που τον τιμάει και ανέλαβε γενναία τις ευθύνες του για το άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα, να αποσυρθεί από την ενεργό, μάχιμη πολιτική, να πάει ένα βήμα παραπίσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια πολύτιμη εφεδρεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.

Επιστροφή στην περίληψη...

Γαργάρα έκαναν οι ρουφιανοδημοσιοκαφροι την «ανοησία» Παπακωνσταντίνου

papakonstantinou_05.jpg

Έχει πλάκα αυτό που γίνεται με «έγκυρους» και «έγκριτους» σχολιαστές από το πρωί σε ορισμένα ραδιόφωνα και κανάλια.

Είναι τέτοια η «έκπληξή» τους, που προσπαθούν με αναμασήματα και δικαιολογίες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, στην καλύτερη περίπτωση (γιατί ορισμένοι ζητάνε και τα... ρέστα).

Άλλοι πάλι, λαλίστατοι όταν αφορά κάτι τη ΝΔ και τον Κ. Καραμανλή, έχουν «καταπιεί την γλώσσα τους», αρνούμενοι να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της γκάφας Παπακωνσταντίνου να αποδώσει στον Καραμανλή την συνομιλία Γιούνκερ με τον ...


Παπανδρέου.

Υπήρξαν βέβαια κι αυτοί που τα είπαν «έξω από τα δόντια», αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν ήσαν η πλειοψηφία.

Οι περισσότεροι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται (κοινώς «γαργάρα»...). Αλήθεια όμως, φαντάζεστε να έβγαινε ο εκπρόσωπος του Γιούνκερ και να έλεγε ότι ο Καραμανλής είχε μιλήσει για «διεφθαρμένη χώρα», τι θα συνέβαινε;

Για ένα μήνα τουλάχιστον θα γινόταν μεγάλο «πανηγύρι». Μέχρι και νέα εξεταστική θα ζητούσαν να γίνει. Τώρα όμως, «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε»...

Πηγή: star.gr

Μας χρωστάνε το σαμάρι και θέλουν να μας πάρουν και τον γάιδαρο!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε στην Βουλή να αρθεί η ανωνυμία στα blogs για να προστατευτούν οι “τίμιοι” πολιτικοί από τους ανώνυμους “ρουφιάνους”.
Στην επιχειρηματολογία του όμως υπήρχε μια μεγάλη αντίφαση δηλ. ότι σε περιπτώσεις που κάποιοι θιγόμενοι “τίμιοι” πήγαν στην δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος (που προΐσταστε ο κ. Σφακιανάκης) η εν λόγω η υπηρεσία απάντησε ότι οι “κακόβουλες συκοφαντίες” δεν συνιστούσαν κακουργηματικές πράξεις που θα μπορούσαν να άρουν την ανωνυμία των blogers.

Άρα κ. Καρατζαφέρη νόμοι υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν όταν υπάρχει λόγος αλλά εσείς και όλο το σύστημα που υπηρετείτε θέλετε τον απόλυτο έλεγχο και την φίμωση του διαδικτύου μια και οι σκεπτόμενοι πολίτες γύρισαν την πλάτη στα κανάλια που με τόσο κόπο και ιδρώτα φτιάξατε!... στα κανάλια σας, που όλα αυτά τα χρόνια μας ενημέρωναν με πλουραλισμό και αντικειμενικότητα!.... στα κανάλια σας που πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε σαν προπαγανδιστικό βήμα της προσωπικής σας ανέλκυσης! Όλοι τον τελευταίο καιρό είδαμε τους αβανταδόρους μισθοφόρους δημοσιογράφους να λειτουργούν “φανατισμένα” σε πολλά κεντρικά δελτία ειδήσεων σαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Θα σας πρότεινα επίσης να θυμηθείτε το τι ψέματα μας είπε ο τωρινός πρωθυπουργός προεκλογικά και υπέκλεψε τις ψήφους πολλών συμπολιτών μας και για τα οποία εσείς, αλλά και οι άλλοι καναλάρχες δεν λέτε τίποτα!

Α ξέχασα .. κατά καιρούς κάποιοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την δεδηλωμένη του λαού και μπορεί να παίρνει όλες αυτές τις επώδυνες για τον λαό και την χώρα αποφάσεις!!!
Μας κοροϊδεύετε λοιπόν ασύστολα και ψάχνετε να βρείτε και να δικάσετε τους απλούς ανώνυμους πολίτες που στο κάτω κάτω δεν αποφασίζουν για τίποτα και ξεχνάτε τους επώνυμους κλέφτες και ψεύτες που όχι μόνο αποφασίζουν αλλά ξεπουλάνε και υποθηκεύουν την ζωή και το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και ίσως και των εγγονιών μας!!!

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην ζητάτε την προστασία των πολιτικών από τους ανώνυμους όπως λέτε ρουφιάνους αλλά να ζητήσετε και να κάνετε πράξη την προστασία των πολιτών που υποτίθεται ότι υπηρετείτε από τους επώνυμους ψεύτες και κλέφτες Πολιτικούς!!!

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πολλά έχουμε ακούσει και δει σχετικά με το μνημόνιο που υπέγραψαν η ελληνική τρόικα(Γιώργος-Ντόρα-Καρατζαφέρης)με τη διεθνή τρόικα. Παραθέτουμε σε link ολόκληρη την υποθήκη της Ελλάδας που είναι 121 σελίδες.Με υπομονή διαβάστε το για να δείτε τι υπέγραψαν οι σωτήρες μας. Θα επανέλθουμε με σχόλια επί της υπογραφείσας υποθήκης. Αφού το διαβάσετε θα καταλάβετε τι παραμύθια μας φουμάρουν τόσο καιρό η πράσινη κυβέρνηση και τα πρασινοκάναλα.Να σημειώσουμε και το ΦΕΚ 65 Α΄/6-5-2010 που είναι ο νόμος 3845. Στο ΦΕΚ θα βρείτε και αναλυτικούς πίνακες για το τι μας περιμένει.
Συμβουλή: ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΤΑΒΟΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Να τους χαίρεστε συντρόφια και...
Να τους ξαναψηφίσετε βρε

Μανώλης εξ Απειράνθου

Συνεχίζει η Συμπολιτεία

Παρ' όλο που οι περισσότεροι περίμεναν, ότι για να διεξαχθεί νέα σύσκεψη των μελών της "Συμπολιτείας", αυτό και μόνο σηματοδοτούσε τη διάλυση της δημοτικής κίνησης, που φαινόταν να αντιμετωπίζει δυσκολίες στη συμπλήρωση ψηφοδελτίου σε κάποια χωριά του δήμου Δρυμαλίας, διαψεύσθηκαν χθες το βράδυ. Η σύσκεψη πράγματι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε, διήρκεσε αρκετές ώρες, η απόφαση όμως που ελήφθη, διαψεύδει τις προσδοκίες ή το διακαή πόθο της άλλης πλευράς για συνεργασία και κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Bookmark and Share

Η "Συμπολιτεία" και ο επικεφαλής της, Θανάσης Γρυλλάκης, αυτή τη φορά δεν εξέδωσαν ανακοίνωση. Προφανώς, γιατί δεν είχαν να πουν κάτι διαφορετικό από αυτό που ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες. Συνεπώς, συνεχίζουν την αυτόνομη κάθοδό τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Οπωσδήποτε, η είδηση, που άρχισε να κυκλοφορεί τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δεν ήταν η αναμενόμενη από την άλλη πλευρά των "πράσινων". Ήταν πλέον κοινό μυστικό, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, ότι έγιναν πολλές προσπάθειες μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να έρθουν "κοντά" οι δυο πλευρές και είτε να συνεργαστούν Μαράκης-Γρυλλάκης είτε να μην κατέλθει στις εκλογές η "Συμπολιτεία" και ο Θανάσης Γρυλλάκης να είναι υποψήφιος στον περιφερειακό συνδυασμό με το Γιάννη Μαχαιρίδη.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μια θέση υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, παρέμεινε "σε αναμονή".
Οπωσδήποτε, η είδηση, μόνο ήρεμα δεν μπορεί να κρατήσει τα "πνεύματα" στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από σήμερα και μέχρι την κατάθεση των υποψηφίων συνδυασμών την ερχόμενη Κυριακή. Η εβδομάδα που ξεκινάει, θα είναι εβδομάδα για "γερά νεύρα" για τους "πράσινους" συνδυασμούς. αναρτηθηκε απο naxosnews

Ψηφοδέλτιο κομματικών συμβούλων και φίλων

Κάνοντας κάποιος την ακτινογραφία των ονομάτων που διέρρευσαν εύκολα καταλαβαίνει ότι και οι τέσσερις πρόθυμοι υποψήφιοι αξιόλογοι Ναξιώτες, όπως και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πουσσαίος, επιβληθήκαν Γιάννη Μαχαιρίδη επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» κατά την επίσκεψη - περιοδεία του στη Νάξο.
Έτσι μετά την άρνηση του Φλώριου Γ. Μπαρδάνη να είναι υποψήφιος, αφού δεν πέρασε η πρότασή του για ορισμό Αντιπερειάρχη από τη Νάξο στο ψηφοδέλτιο του περιφερειακού συνδυασμού «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», «κλείδωσαν» τα παρακάτω ονόματα:
Μανόλης Σέργης, Επιχειρηματίας, Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δήμου Νάξου
Γιώργος Γκούφας, Διευθυντής Λυκείου Νάξου
Σταμάτης Σέργης, υπάλληλος ΟΤΕ
Νίκος Γεωργίου Μουστάκης, Οικονομολόγος από το Φιλώτι
Παζάρια και ανταλλάγματα για τον πέμπτο υποψήφιο
Τη μια από τις δυο θέσεις που εκκρεμούν και αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες θα πάρει υποψήφιος ή υποψήφια από την Αμοργό.
Την άλλη θέση οι Μαχαιρίδης και Πουσσαίος την προσφέρουν στον Θανάση Γρυλλάκη προκειμένου να τον πείσουν να παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Δήμου.
Την πληροφορία μας αυτή την επιβεβαιώνει και το naxosfan.blogspot.com γράφοντας χαρακτηριστικά ότι:
«Αυτή τη φορά τον ρόλο του διαπραγματευτή έπαιξαν οι υποψήφιοι της περιφέρειας κύριοι Μαχαιρίδης και Πουσσαίος που επισκέφθηκαν τη Νάξο στα πλαίσια της προεκλογικής τους περιοδείας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι κύριοι Μαχαιρίδης και Πουσσαίος συναντήθηκαν με τον κ. Γρυλλάκη χθες το πρωί στο ξενοδοχείο «Naxos Holidays» παρουσία του Γ.Γ. του τοπικού ΠΑΣΟΚ και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον πείσουν να αποσυρθεί προτείνοντας του μάλιστα σαν αντάλλαγμα την υποψηφιότητα του στην περιφέρεια!».
Λάζαρος ο πέμπτος;
Εμείς πάντως πιστεύουμε -και το έχουμε γράψει εδώ- ότι κατά 99% υποψήφιος θα είναι ο Αντινομάρχης Κυκλάδων Λάζαρος Θεόφιλος. Όπως πιστεύουμε -παρόλα όσα περί του αντιθέτου ακούμε και διαβάζουμε- ότι ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» Θανάσης Γρυλλάκης και ο συνδυασμός του θα αποσυρθούν από τις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου χωρίς ο Θανάσης Γρυλλάκης να αποδεχτεί τα ανταλλάγματα που του προσφέρουν.

Υ.Γ. 1 Είναι δε χαρακτηριστικό του κλίματος που υπάρχει ανάμεσα στα δυο ΠΑΣΟΚ της Νάξου το γεγονός ότι στο 14ο Συνέδριο της Ο।ΝΑ.Σ., με θέμα την εφαρμογή του «Καλλικράτη» στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και με έμφαση στην ισόρροπη ανάπτυξη, παρακολούθησε μόνο ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» Θανάσης Γρυλλάκης και κανένα άλλο στέλεχος του συνδυασμού του.
Υ.Γ. 2 Αύριο Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό "Στροφή στο μέλλον-Δημοτική Δράση" με επικεφαλής τον Μανώλη Μαργαρίτη ο Γιάννης Μαμουζέλος. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν κλειδώσει και για το Τοπικό της Χώρας ο Μάκης Συμεώνογλου , Μάκης Μαυρογιαννης , Άκης Πιρπιλιδης , Σορωκου, Φραγκίσκου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Ανδριανή Ξενάκη

Ο ύποπτος ρόλος του κύριου «ΤΙΠΟΤΑ»

ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ
Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι στριμωγμένο στην γωνία από τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που μέσω μνημονίου επέβαλε στο Ελληνικό Λαό, ο πολιτικάντης κύριος ΤΙΠΟΤΑ εδώ και δυο Κυριακές μέσω των δημοσιογραφικών οργάνων που στηρίζουν ανοικτά την κυβέρνηση του μνημονίου έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή επιχειρώντας να το παίζει Σαμαρικότερος του... Σαμαρά.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει την συγκατάθεσή του Σαμαρά.
Διότι το να φέρνει παραμονές των εκλογών του Νοεμβρίου, και με καθυστέρηση δύο ετών, στην επιφάνεια την «επιστολή» που είχε στείλει στον τότε πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, σχετικά με την τραγική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας μεταθέτει την ατζέντα της πολίτικης επικαιρότητας από τα θέματα του μνημονίου και των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.
Το γεγονός αυτό δεν ευνοεί το σκληρό αγώνα που δίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Την ώρα μάλιστα που η «Αντιμνημονιακή» τακτική του Αντώνη Σαμαρά δείχνει να συσπειρώνει την Κεντροδεξιά.
Από την άλλη όμως το γεγονός αυτό δείχνει ότι δεν έχει βγει κάποιος να του πει να βγάλει το σκασμό. Και αυτό προβληματίζει και στεναχωρεί βαθύτατα παρά πολλούς.
Αν δεν κάνω λάθος κύριε ΤΙΠΟΤΑ συμμετείχες και ‘συ στην ίδια κυβέρνηση ως υπουργός Υγείας και όπως διάβαζα πρόσφατα κάπου εσύ και η Μαριλίζα ήσασταν ότι χειρότερο πέρασε από πολύπαθο Υπουργείο Υγείας. Κάνε λοιπόν πρώτα κύριε πολιτικάντη ένα απολογισμό του ανυπάρκτου έργου σου στο πολύπαθο Υπουργείο Υγείας και άσε τις επιστολές για την οικονομία που έστελνες στον τότε πρωθυπουργό κ. Καραμανλή για... ξεκάρφωμα.
Αλήθεια πώς να πάρει στα σοβαρά τις οποίες επιστολές για την οικονομία ένας πρωθυπουργός όταν αυτές προέρχονται από τον χειρότερο σε απόδοση υπουργό ΤΟΥ;

Εναλλακτική Δημοτική Κίνηση "Πολίτες για τα νησιά μας".

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέλευση πολιτών που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 10/10/2010 στη Χώρα της Νάξου αποφασίστηκε η συγκρότηση ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης με το όνομα: Εναλλακτική Δημοτική Κίνηση "Πολίτες για τα νησιά μας".
Η κίνηση μας είναι μια αδέσμευτη, πολυφωνική, αγωνιστική συλλογικότητα χωρίς
προσωποκεντρική μορφή, που στοχεύει στην ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών και την δημιουργική πολιτική παρέμβαση στα δημοτικά δρώμενα.
Βασικός μας στόχος είναι ν' ανοίξουμε νέους δρόμους πραγματικής προόδου για τα
νησιά μας προς όφελος όλων των δημοτών και να κόψουμε το δρόμο στους εκπροσώπους του δικομματισμού που σκοπεύουν να οδηγήσουν το δήμο σε μια ακόμη καταστροφική τετραετία.

Καλούμε τους συνδημότες μας να στηρίξουν στη προσπάθεια μας.
Η Γραμματεία της Κίνησης
Σύμφωνα με πληροφορίες μας αύριο στις 7:30 θα γίνει νέα συνάντηση για να αποφασιστεί ο επικεφαλής και να κλείσει το ψηφοδέλτιο .

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Ρόδος 10 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ


ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΛΙΝΔΟ – ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ

Ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, χθες Σάββατο 9 Οκτωβρίου , είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λινδίων κο Παλλά και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια περιόδευσε στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου, έχοντας διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς και συζήτησε με τους πολίτες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Σήμερα Κυριακή, περιόδευσε σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Νότιας Ρόδου, συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς και κατοίκους του νησιού.

Τη Δευτέρα το απόγευμα 11 Οκτωβρίου ,ο κος Κόκκινος μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, θα επισκεφτεί τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Πεταλούδων.