slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Μανόλη Μαργαρίτη στο φράγμα Τσικαλαριού



Το χώρο κατασκευής του φράγματος Τσικαλαριού επισκέφτηκε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης με τον αντιδήμαρχο Μανώλη Πολυκρέτη, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του φράγματος, ενημερώθηκαν για

Εισβολή του Ρουβίκωνα και στο δημαρχείο Τήνου

Σε εισβολή στο δημαρχείο της Τήνου προχώρησαν την Πέμπτη τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας του Ρουβίκωνα.

Περίπου δέκα άτομα έκαναν «ντου» ξαφνικά στο δημαρχιακό μέγαρο, πέταξαν φέιγ βολάν κατά της δημοτικής αρχής και κατόπιν αποχώρησαν χωρίς προσαγωγές. 

Άγριο φονικό στην Καλλιθέα – Σκότωσε στο ξύλο τον 90χρονο πατέρα της


Ο άτυχος 90χρονος βρέθηκε νεκρός στις 8μισυ το βράδυ της Τρίτης και ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγία εξαιτίας πολλαπλών χτυπήματων. Μετά την πράξη της 52χρονη κόρη του σκέπασε το άψυχο σώμα του πατέρα της με μια κουβέρτα ισχυριζόμενη ότι τον βρήκε νεκρό.

http://www.kallitheaonline.gr
O ηλικιωμένος άνδρας μόλις προ ημερών είχε επιστρέψει στο σπίτι ύστερα από νοσηλεία του στο ΚΑΤ, και σύμφωνα με περίοικους, ήταν ευδιάθετος παρά τα έντονα κινητικά προβλήματα λόγω της προχωρημένης ηλικίας του που τον κρατούσαν σχεδόν κατάκοιτο.

Τον χτυπούσε συνέχεια

Έκτακτο: Έντονο χαλαζόπτωση στην Χαλκίδα – Επιδείνωση του καιρού σήμερα


Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε την Χαλκίδα σήμερα, λίγη ώρα μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο EleftherosTypos.gr, φαίνεται η σφοδρότητα του φαινομένου και πόσο ισχυρό είναι το χαλάζι που πέφτει.

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα παρουσιάσει σύντομα την πρότασή της για τη νησιωτικότητα



Με εκπροσώπους του Συντονιστικού Οργάνου Λέσβου συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι εκπρόσωποι του Συντονιστικού εστίασαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών και ζήτησαν την αποσυμφόρηση των νησιών, καθώς και τη διατήρηση του μειωμένου Φ.Π.Α σε εκείνα τα νησιά που