slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εξώδικο ΕΟΔΥ για τα fake news του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου Για συκοφαντική ανάρτηση του πρώην πρύτανη στο facebook

ρσητξ
Εξώδικο ΕΟΔΥ για τα fake news του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου και πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Μυλόπουλου, αναμένεται να απαντήσει άμεσα η διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ), για την ανάρτηση του πρώτου με την οποία καταφέρθηκε ψευδώς και

Κορωνοϊός: Νέο θλιβερό ρεκόρ με 35 νεκρούς σε ένα 24ωρο -1.914 τα κρούσματα-Που εντοπίζονται. 4 στις Κυκλάδες. Κανένα στην Νάξο.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.914 νέα κρούσματα κορωνοϊού τη Κυριακή για τις τελευταίες 24 ώρες.

Αναλυτικότερα:

Διήμερη επίσκεψη του βουλευτή Κυκλάδων, Νίκου Συρμαλένιου στο νησί της Ίου

Στον απόηχο της εκδίκασης μιας εξαιρετικά σοβαρής προσφυγής -μετά από αναβολή- στο ΣτΕ κατοίκων και φορέων ενάντια στις καταστροφικές για την Ίο ενέργειες συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος συνοδευόμενος από την πρώην περιφερειακή σύμβουλο Άννα Μαυρουδή, επισκέφθηκε την Ίο, την Πέμπτη και Παρασκευή 05-06/11/2020 όπου είχε σειρά συναντήσεων και επισκέψεων.Το βράδυ της Πέμπτης συνομίλησε με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας, το γενικευμένο lock down και τη διαχείριση της κυβέρνησης της ΝΔ.  Επέκρινε την κατώτερη των περιστάσεων διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και της συνεπακόλουθης οικονομικής κρίσης από τα αρμόδια υπουργεία και ανέλυσε τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, των εργαζομένων και της μικρομεσαίας

ΣΟΚ στην Πρέβεζα: Έφυγε από τη ζωή με κορονοϊό ο γιατρός Γιάννης Γεωργίου. Ήταν στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου για 6 χρόνια


Βρίσκονταν στην Τουρκία, όπου νόσησε από κορονοϊό
Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών ο γνωστός γιατρός χειρουργός Γιάννης Γεωργίου.

Ο Γιάννης Γεωργίου βρίσκονταν στην Τουρκία το τελευταίο διάστημα, απ όπου κατάγεται η σύζυγός του.

Απολύσεις MEGA: απάνθρωπη συμπεριφορά της διοίκησης

 … μια ημέρα πριν την καραντίνα 

Το σκληρό πρόσωπο της ανεργίας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας που πρακτικά είναι αδύνατον να βρουν εργασία θα αντιμετωπίσουν οι απολυμένοι δημοσιογράφοι του MEGA! Αφού η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε μια ημέρα πριν την καθολική καραντίνα να προχωρήσει σε απολύσεις (εδώ)…

Εφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Φατούρος



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχαιρετά (μέσω FB) τον δάσκαλο της αρχιτεκτονικής

Έφυγε σήμερα ο Δημήτρης Φατούρος πλήρης ημερών θα έλεγαν οι παλιότεροι. Κυρίως όμως πλήρης εμπειριών και αισθημάτων. Ταυτίστηκε ως εμβληματική φυσιογνωμία με τη σύγχρονη ελληνική αρχιτεκτονική, το Πανεπιστήμιο και ιδιαίτερα το ΑΠΘ, την πόλη της Θεσσαλονίκης και τους πολιτιστικούς της θεσμούς (αυτός ένας Αθηναίος καταγόμενος από τη Στεμνίτσα Αρκαδίας). Πάντα μετριοπαθής, γλυκός και πρόθυμος. Νεωτεριστής, ανοικτός στα νέα ρεύματα και στους νέους ανθρώπους, έτοιμος να γίνει μαθητής των μαθητών του.

H μη αποπληρωμή δανείων ύψους 308 εκατ. Ευρώ από τη ΝΔ είναι κορυφαίο ζήτημα για την αξιοπιστία του πολιτκού συστήματος

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων για το σκανδαλώσες θέμα των χρεών, δανεικών και αγύριστων της ΝΔ, το οποίο αποτελεί κορυφαίο ζήτημα για την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

Η Νέα Δημοκρατία έφθασε να χρωστά

Περισσότεροι τηλεθεατές στα δελτία ειδήσεων τον Οκτώβριο . Άνοδο σημείωσε ο ΣΚΑΪ

November 8, 2020Βασίλης ΚουφόπουλοςComment(0)
Συνολικά 484.000 τηλεθεατές προστέθηκαν τον Οκτώβριο στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Αναλυτικές οδηγίες για τις μετακινήσεις σας- Οι βεβαιώσεις που θα πρέπει να έχετε μαζί σας

Αναλυτικές οδηγίες για τις μετακινήσεις των πολιτών από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, οπότε και θα εφαρμοστεί το γενικευμένο lockdown, καθώς και οι βεβαίωσεις κυκλοφορίας, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα forma.gov.gr του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook, ο αρμόδιος υπουργός, Κυριάκος Πιερρακάκης, «στην τεράστια πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας».

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΣΤΟΥΣ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ😜😜Εκλογές ΗΠΑ: Το συγχαρητήριο tweet Μητσοτάκη στον Μπάιντεν

Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός, σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει ότι "ο Τζο Μπάιντεν ήταν πάντα ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμη πιο δυνατή".

Κάθε λέξη του ένα ψέμα-ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε το βίντεο που υπενθυμίζει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά το πρώτο κύμα του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας


Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «μετά την πρώτη φάση, ανακοίνωσε αυτάρεσκα, πως νίκησε την πανδημία, στέλνοντας το απατηλό μήνυμα του εφησυχασμού και της επιστροφής της κανονικότητας».


Η «Ομάδα Αλήθειας» παρουσίασε βίντεο, με το οποίο υπενθυμίζει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού το διάστημα εκείνο: «Συμπολίτες μου, επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, στο τέλος του πρώτου κύκλου της αναμέτρησης με την πανδημία, αλλά και στην αφετηρία μίας νέας περιόδου με επίκεντρο την οικονομία και την κοινωνία».

Δείτε το βίντεο:



2556 τα νέα κρούσματα κορονοϊού και 34 νεκροί στην “πρεμιέρα” του Lockdown! – 8 κρούσματα στις Κυκλάδες κανένα στην Νάξο

Το Σάββατο ανακοινώθηκαν 2556 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 54809, εκ των οποίων το 54.3% άνδρες.

4386 (8.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 15400 (28.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Βρούτσης σε ΣΚΑΪ: Πώς θα πάρετε τα 800 ευρώ - Οι ημερομηνίες των πληρωμών

Τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι αιτήσεις και τις ημερομηνίες για την καταβολή των 800 για όσους εργαζόμενους είναι σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας για Νοέμβριο ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας,
Γιάννης Βρούτσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.
  Όπως ο ίδιος εξήγησε υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι που θα λάβουν τα 800 ευρώ και η διαδικασία για την πληρωμή θα είναι ίδια με αυτή που ισχύει έως τώρα και χωρίζεται ως εξής:

Ο Κυρ. Βασίλης, τελικά, δεν τα κατάφερε...


Με μια  συγκινητική  ανάρτηση ο Giorgos Komiaki ενημέρωσε οτι ο αγαπητός σε όλους   τους Κωμιακιτες  Βασίλης Χωριανόπουλος έχασε την μάχη με την ζωή σήμερα, σκορπίζοντας στο πένθος την Κωμιακή και όλη την Ορεινή Νάξο.