slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

γιατι φωναζουν οι παρανομοiες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΟΣ" (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013)

ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΙΤΗ
                                       

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Περιεχόμενα

 ''''........

Νεες Παπανδρεικές Π@@@@ιες απο το ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει ότι θα ακυρώσει όλες τις ιδιωτικοποιήσεις.

Σε κεντρικό θέμα αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση και σε κορυφαίο ζήτημα της αντιπολιτευτικής του στρατηγικής, αλλά και των κοινωνικών κινητοποιήσεων αναδεικνύει την  ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων ο  ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση διαμηνύει  ότι πωλήσεις εταιριών, που διαχειρίζονται...

Την "λέει" η Αυγή στο ΚΚΕ για τον 902...

Ευκαιρία βρήκαν οι σφοι του ΣΥΡΙΖΑ να την "πουν" στους αντιπάλους τους του ΚΚΕ...
Με το σημερινό πρωτοσέλιδο στης Αυγής ανοίγει μέτωπο με τους παραδοσιακούς επαγγελματίες του εργατοπατερισμού...

Δήλωση υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων της «Εργάνης» για τον μήνα Ιούλιο του 2013«Με αφορμή τα αποτελέσματα της «Εργάνης» που παρουσίασαν σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, θα ήθελα καταρχήν να επισημάνω τις σημαντικές αναλυτικές και επιχειρησιακές δυνατότητες αυτού του πρότυπου πληροφοριακού συστήματος καταγραφής των ροών απασχόλησης στο μισθωτό τομέα της ιδιωτικής οικονομίας. Ενός καινοτόμου συστήματος που εξελίσσεται δυναμικά ενσωματώνοντας σταδιακά στην ηλεκτρονική και αξιόπιστη καταγραφή του όλο και περισσότερα χρήσιμα στοιχεία της αγοράς εργασίας. Πράγματι, στο δελτίο του Ιουλίου παρουσιάζονται, για πρώτη φορά, στοιχεία για το είδος των νέων συμβάσεων - πλήρης, μερική και εκ περιτροπής – τις μετατροπές υφιστάμενων συμβάσεων, τις επιχειρησιακές συμβάσεις του μήνα, καθώς και τα ισοζύγια προσλήψεων απολύσεων ανά περιφερειακή ενότητα σε μηνιαία και πεντάμηνη βάση.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΛ.:2285074184
Υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά ,κατάσταση 4, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013 λόγω έντασης ανέμων 7-8 μποφόρ στην περιοχή μας.Παρακαλούνται οι μονάδες και υπεύθυνοι Πολιτικής Πραοστασίας να βρίσκονται σε υψηλή ετοιμότητα .
Ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας
Αντιδήμαρχος Στέλιος Ζούλης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ "Η ΓΛΥΠΤΙΚΗ - Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ"

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ
Με το NΟΠΠΑΠΠΠΑ βασικό εκφαστή της ιδέας και άξιους συνδιοργανωτές τον Αθλητικό-Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» και των Σύλλογο Γυναικών Φιλωτίου πραγματοποίησε στις 31 Ιουλίου την εκδήλωση με θέμα «Δρώμενα στις γειτονιές του Φιλωτιού». Όλοι οι επισκέπτες του χωριού μας αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χωριό μας από μία διαφορετική οπτική γωνία. Οι επισκέπτες μπόρεσαν και αφουγκράστηκαν τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που εξωτερικεύει το χωριό μας, σε αυτό βοηθούσε ο ήχος του βιολοντσέλου και του πιάνου αλλά και την παραδοσιακή υφή του .....

Διοργάνωση για «Φίλημα»

«Αναβάθμιση» είναι η λέξη που ταιριάζει στην διοργάνωση BeachVolleyπου έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 3-4 Αυγούστου στην «Θεϊκή παραλία» της Μικρής Βίγλας της Νάξου, που διοργάνωσαν από κοινού ο ΑΜΣ Φιλωτίου με το Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού Μ. Βίγλας.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις εναντίον φυλλαδας των Συντακτων: Αν έχουν δίκιο παραιτούμαι, αν έχουν άδικο να κλείσουν & Ασπασμοί Άδωνι-Βρούτση


Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών που κάνει λόγω για 1.618 απολύσεις στο χώρο της υγείας, έκανε έξαλλο τον υπουργό Υγείας Άδωνις Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση στο χώρο της υγείας, ενώ τόνισε, πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο ίδιος θα παραιτηθεί τόσο από....

Θα μπορούσε να αναλάβει και επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να δώσει νέα πνοή στις ιδιωτικοποιήσεις.

Ποιος;

«Έχω ενοχληθεί με τον ΚΑΜΜΕΝΟ»


"Χρειάζεται αναδιάρθρωση η επικοινωνία μας" είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ στον Real Fm και στην εκπομπή των Μ. Νιφλή και Ε. Πανάγου.....

Φασιστικά στοιχεία

από τον Νικόδημο.

1. Το ότι το πλήθος των κοινών ανθρώπων έχoυμε τα μυαλά μας στο υπογάστριο ή στις πατούσες μας, το υποπτευόμουν από μικρό παιδί, όταν πολύ πολύ νωρίς ανακάλυψα πως «οι μεγάλοι» που έπρεπε να τους σέβομαι και να τους ακoύω συνεχώς έλεγαν ψυχοφθόρα ψέματα κι επέδειχναν μανιώδη μνησικακία. Απορούσα σιωπηλά και θλιμμένα διότι δεν καταλάβαινα τα αίτια τέτοιας συμπεριφοράς. Πέρασαν τα χρόνια και η απορία λύθηκε. Η αιτία ήταν και είναι η γνωστή μας τριάδα άγνοια – αλαζονεία – απληστία.
Οι δημοσιογράφοι, ακόμα και οι καλύτεροι, οι πιο πνευματώδεις και οι πιο οξυδερκείς, πάσχουν από την ....

"Όταν δεν έχουμε λεφτά πουλάμε", λέει το ΚΚΕ -και ορθώς.Μόνο που, αν το κάνει "δεξιός" αυτό, το λένε "ξεπούλημα". Και πού να μας έλεγαν σε ποιόν πουλάνε!!!
Τους λόγους για τους οποίους πουλήθηκε ο σταθμός του κόμματος..902, ανακοίνωσε πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
Οι λόγοι που επικαλείται το κόμμα είναι οικονομικοί και δεν υπήρξε άλλη...