slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ «Θα κατεβάσω τις κουκούλες από τα καθάρματα», ΣΤΙΣ... 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012...!!!



ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΝΟΜΟΣ και ΤΑΞΗ» ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ
ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ--ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ--ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ...!!!

Με επίδειξη του δόγματος «νόμος και τάξη» αναμένεται να συνεχίσει η Κυβέρνηση τη σύγκρουση με το ΣΥΡΙΖΑ, μια κίνηση που αποτελεί στρατηγική επιλογή, ενώ είναι ξεκάθαρη εδώ και πολλά χρόνια η άποψη του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά για....

Σφοδρή επίθεση κατά του Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας από τον άνθρωπο του Σημίτη



sfodri-epithesi-kata-toy-karamanli-kai-tis-neas-dimokratias-apo-ton-anthropo-toy-simiti

Σοβαρό κυβερνητικό ζήτημα εγείρει η χθεσινή στάση του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση, δίχως ίχνος ντροπής έριξε την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας, στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Ο άνθρωπος που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, του έδειξε «τυφλή» εμπιστοσύνη και του....
Λεπτό προς λεπτό το χτύπημα στο σπίτι του Γιώργου Κεδίκογλου, αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου περιγράφουν οι δράσεις με ανυπόγραφη επιστολή τους.

Το κείμενο, που αναρτήθηκε στο indymedia.gr, απευθύνεται ουσιαστικά στον Σίμο Κεδίκογλου, και γράφει:
«Το πολυόροφο και μεγάλης έκτασης αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα νεοκλασικής οικείας και σύγχρονης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μαντζάκου και Μπενάκη είναι ιδιοκτησία της οικογένειάς του. Σε κάποια από τα διαμερίσματα των επάνω ορόφων που κατοικούνται μένουν συγγενικά του πρόσωπα, ενώ τα περισσότερα νοικιάζονται. Άρα η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αδερφού του, αλλα στην είσοδο της πολυκατοικίας».

Στη συνέχεια περιγράφουν αναλυτικά την επίθεση: «Αντικειμενικός μας στόχος (και αφού σπάσαμε την γυάλινη είσοδο της πολυκατοικίας) ήταν το γραφείο, το οποίο χρησιμοποιεί και επισκέπτεται τακτικά ο Σίμος Κεδίκογλου και το οποίο βρίσκεται δεξιά, όπως μπαίνεις στην είσοδο στο ισόγειο του κτιρίου. Η θωρακισμένη του πόρτα μας απέτρεψε απ' το να κάνουμε κάτι ουσιαστικό. Χύσαμε λοιπόν και πυροδοτήσαμε ποσότητα βενζίνης στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκεί υπήρχε μόνο η πόρτα του γραφείου του Σίμου Κεδίκογλου και μια δεύτερη θωρακισμένη πόρτα, η οποία οδηγεί σε ένα δεύτερο προθάλαμο στον οποίο υπάρχει το ασανσέρ για τους επάνω ορόφους. Από την επίθεση αυτή δεν κινδύνεψε και δεν θα μπορούσε να κινδυνεύσει κανείς».

Τονίζουν βέβαια πως η επίθεση έγινε με αφορμή τις αστυνομικές επιχειρήσεις στις καταλήψεις στη "Βίλα Αμαλία" και "Σκαραμαγκά".
,,,

Επιφυλάξεις και από τον Μητσοτάκη για τα σκάφη

Οι Βουλευτές δεν θα πρέπει να κάνουν τον δικαστή ή τον ντετέκτιβ σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ

«Διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις για το ότι αποσύρθηκε η διάταξη για τα σκάφη από τον φόρο πολυτελείας», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας που φυσικά δεν «παρακολουθούσε» τον Καμμένο, αλλά μάλλον μέλος της φρουράς του

[Ο Αστυνομικός παρακολουθούσε προφανώς μέλος της φρουράς Καμμένου, μάλλον άλλο Αστυνομικό με τον οποίο είχε διένεξη επιχειρηματίας... ]

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 45χρονος Αρχιφύλακας που συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή «παρακολουθούσε» τον προεδρεύοντα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).

Δικογραφία σχηματίστηκε επίσης σε βάρος ενός 50χρονου επιχειρηματία για ηθική αυτουργία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, χθες το πρωί, αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο 45χρονος αρχιφύλακας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, προέκυψε ότι ο αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό του επιχειρηματία, έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση προσώπου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ο αρχιφύλακας και ο επιχειρηματίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο αρχιφύλακας κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.

Μεγάλη επιτυχία του ΥΠΟΙΚ!!! Πετρέλαιο-Ο φόρος δεν έφερε έσοδα

Αν και ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης σχεδόν εξαπλασιάστηκε, από τα 60 στα 330 ευρώ ανά χιλιόλιτρο, τα έσοδα του προϋπολογισμού δεν αυξήθηκαν κατ' αντιστοιχία.

Είναι ενδεικτικό ότι στο πρώτο δίμηνο εφαρμογής του μέτρου (Οκτώβριος-Νοέμβριος 2012) τα έσοδα από τον ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης αυξήθηκαν μόλις κατά 36 εκατ. ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011 και απέχουν από τον ετήσιο στόχο για επιπλέον έσοδα άνω του 1 δισ. ευρώ.

Αυτό οφείλεται στην πτώση της ζήτησης και στην αναζήτηση φθηνότερων μέσων θέρμανσης, αλλά και στο γεγονός ότι πέρυσι και εν όψει της αύξησης του φόρου, οι καταναλωτές αποθεματοποίησαν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου.

Πηγή: Καθημερινή

8.475 θέσεις Μαθητείας για αποφοίτους Τεχνικής Εκπαίδευσης

           Με την υπ αρ. πρ. 11559/18-12/2012 Απόφαση (ΑΔΑ: Β4Μ99-1Δ1) του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας  και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού εκδόθηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς Επιχειρήσεις για να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας.
          Η  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος απευθύνεται σε  Επιχειρήσεις και αφορά  το  Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας στο πλαίσιο των Αξόνων Προτεραιότητας 4 και 5 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Αποκάλυψη – βόμβα: Η ευθεία απειλή του πρέσβη στον Έλληνα υπουργό

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Για πρώτη φορά οι απειλές του “σχεδίου Πυθία” με ονοματεπώνυμο. Απαιτείται η παρέμβαση του ανακριτή για να καλέσει τον τ. υπουργό που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς και την υπόθεση των υποκλοπών (έχουν συγχωνευθεί).

Αυτή η κατάθεση μπορεί να οδηγήσει στην φυλακή όλα τα καθάρματα της συμμορίας που διέλυσε την Ελλάδα. Πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες, τραπεζίτες.

“Εάν υπογράψεις, πέφτετε”. Αυτό ήταν το μήνυμα προς την κυβέρνηση Καραμανλή τον

Δεν θα το διαβάσετε παντού: Εισέπραξε το Δημόσιο τα 555 εκ. ευρώ από τις τράπεζες


Μέχρι τελευταίου ευρώ εισέπραξε το Ελληνικό Δημόσιο τα χρωστούμενα 555 εκ. ευρώ από τις τράπεζες... τα χρωστούμενα για τα οποία είχε γίνει ντόρος πριν μερικούς μήνες και οι γνωστοί ηλίθιοι έλεγαν ότι χαρίζονται στις Τράπεζες


Σύμφωνα με επιστολή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στη Βουλή, στις 21 Δεκεμβρίου 2012 εισπράχθηκε το ποσό των 555,6 εκ. ευρώ από τα τέσσερα πιστωτικά ιδρύματα που είχαν λάβει συγκεκριμένη κεφαλαιακή ενίσχυση.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο κ. Σταϊκούρας, εισπράχθηκαν 154 εκ. ευρώ από τη Eurobank, 153 εκ. ευρώ από την Alpha Bank, 133 εκ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς και 115,6 εκ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα.

star.gr 

Ζητάνε λεφτά απ' τον Καμμένο, αλλά ο Δημαράς τα έχει "βρει" μαζί του και τους αδειάζει


Νέες «φουρτούνες» στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την πλευρά του Αρματος Πολιτών, αυτή τη φορά, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος να κάνει αναφορά στον εισαγγελέα εις βάρος του Πάνου Καμμένου και τον Γιάννη Δημαρά να τον αδειάζει επιδεικτικά.
Οπως αποκαλύπτει το nocomments.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρματος Πολιτών, Σωτήρης Στανωτάς, κατέθεσε αναφορά στον εισαγγελέα κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο για αθέτηση συμφωνηθέντων και ζητά λεφτά από την επιχορήγηση των κομμάτων.

Ωστόσο, ο Γιάννης Δημαράς, πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, άδειασε τον κ. Στανωτά τονίζοντας ότι δεν ήταν ενήμερος για κάποια ενέργεια και κατηγόρησε τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του ότι ενήργησε με δική του πρωτοβουλία.

«Ουδέποτε υπήρξε οικονομική συμφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η συμφωνία ήταν και είναι πολιτική.», τονίζει ο κ. Δημαράς σε γραπτή του δήλωση μέσω του γραφείου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την αναφορά του κ. Στανωτά.

Από την άλλη πλευρά, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει ακόμη καμία επιχορήγηση την οποία και περιμένουν τους επόμενους μήνες.





 iefimerida.gr 

"Ναι" από τους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ-"Όχι" απ τη ΔΗΜΑΡ


"Ναι" ψήφισαν στο πολυνομοσχέδιο τρεις από τους βουλευτές που είχαν διαγραφεί από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και για τους οποίους όλες οι πληροφορίες αναφέρουν το τελευταίο διάστημα ότι έχει ανοίξει ο δρόμος επιστροφής τους στην Ιπποκράτους.


Πρόκειται για τους Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκο και Μιχάλη Κασσή. Οι δύο πρώτοι ψήφισαν "ναι" σε όλα, ενώ ο κ. Κασσής καταψήφισε μόνο το άρθρο 35 (για τις αποζημιώσεις) και το άρθρο 31.

"Όχι" της ΔΗΜΑΡ στο άρθρο για τα εργασιακά

"Όχι" στο άρθρο 35 του πολυνομοσχεδίου λένε οι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, στην ψηφοφορία που διεξάγεται αυτήν την ώρα στη βουλή.

Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στο χρόνο προειδοποίησης για την απόλυση και και τις διατάξεις που αφορούν στην αποζημίωση εργαζομένων με προϋπηρεσία πάνω από 17 έτη.

Την απόφαση να καταψηφίσουν το συγκεκριμένο άρθρο έλαβαν νωρίτερα οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ σε άτυπη συνάντηση της ΚΟ.
.