slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαξίμου: Τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη

“Πόλεμος λάσπης από ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Μητσοτάκη και Μαρέβας”

Aπό την πρώτη στιγμή της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσαν άλλοτε ευθέως άλλοτε μέσω εντολοδόχων τους, έναν πόλεμο λάσπης εναντίον του κι εναντίον της συζύγου του. Επειδή αδυνατούν να τον αντιμετωπίσουν πολιτικά κι αφού ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις, συνεχίζουν στο ίδιο βιολί: προσωπικό πόλεμο με κάθε τρόπο και κάθε μορφή, εναντίον του ίδιου και της συζύγου του κι εσχάτως κι εναντίον του γιού του.

Υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης

 Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ.

– Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
– Τώρα έχει έρθει η ώρα με το βλέμμα μπροστά να αλλάξουμε περπατησιά, να γίνουμε ένα κόμμα προοπτικής, ανανεώνοντας το πρόγραμμα, το στελεχιακό δυναμικό, τις μεθόδους πολιτικής δράσης. #mazi
Συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής

Διαψεύδεται η κυβερνητική εκτίμηση για ένα ανέφελο καλοκαίρι

του Σάκη Μουμτζή
Πολιτικά η κυβέρνηση δοκιμάζεται με το lockdown που επέβαλε στην διασκέδαση στην Μύκονο. Διαψεύδεται πανηγυρικά η αισιόδοξη κυβερνητική εκτίμηση για ένα ανέφελο καλοκαίρι, με άγνωστες συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Επανέρχεται η αβεβαιότητα που πιθανόν να επιφέρει σημαντικό πλήγμα στον τουρισμό. Εύλογα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του ανέδειξαν, ψευδολογώντας όμως, το περιορισμένο lockdown στην διασκέδαση στην Μύκονο. Δεν υπήρξε καθολικό lockdown με την γνωστή μορφή, όπως ισχυρίστηκαν. Αντιπολίτευση είναι, την δουλειά της κάνει, θα μου πείτε. Και η υπερβολή και το ψέμα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Επίσκεψη Γιάννη Βρούτσης Νοσοκομείο Σαντορίνης

Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης ένα "Κόσμημα" στο κέντρο του Αιγαίου που δημιουργεί αισθήματα υγειονομικής ασφάλειας και περηφάνειας για τους κατοίκους του νησιού.
Μέσα απο την διαχρονική στήριξη της πολιτείας αλλά και την συνέχιση της ενδυνάμωσης απο την σημερινή κυβέρνηση η Σαντορίνη εχει αποκτήσει ένα σύγχρονο νοσοκομείο ,που παρά τις διαρκείς ανάγκες, χάρη στο ανθρώπινο δυναμικό -την ψυχή του νοσοκομείου- ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό εχει πολύ σημαντικές επιδόσεις!
Συγκεκριμένα στο Γ.Ν.Θήρας υπηρετούν 27 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, 9 αγροτικοί γιατροί, 41 νοσηλευτές, 92 διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.
Τρία ασθενοφόρα τα δυο καινούργια και πλήρη στελέχωση του ΕΚΑΒ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ : Το περιπτερο των "λασπολογων και πολιτικης απάτης" να παραχωρηθεί στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου στην 56η Έκθεση Κρεμαστής που την θυμήθηκαν προκλητικά τώρα - μετά την κατακραυγή- και την αγνόησαν πέρυσι"!


Με απύθμενο πολιτικό θράσος και συνεχίζοντας τη τακτική του πολιτικού  ψέματος και της  παραπλάνησης  ο Αντιπεριφερειαρχης Ν. Αιγαίου κ. Ζαννετιδης (" εκλεκτός " του Περιφερειάρχη  Γ. Χατζημάρκου) δήλωσε χθες ότι η Π. Ν. Α. θα συμμετάσχει και θα στηρίξει την 56η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής στο νησί της Ρόδου. Επισήμανε ότι την περυσινή χρονια, δηλαδή τον Αύγουστο του 2020, η Π. Ν.Α. δεν συμμετείχε στην

Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών Όχι στις βΑΠΕ : Η τελευταία απόβαση

 

Μετά από την επεισοδιακή απόβαση των ανεμογεννητριών παραμονές χριστουγέννων του 2020, εν μέσω καραντίνας. Μετά την παράνομη αποθήκευσή τους σε οικόπεδο στην Αγ. Μαρίνα, ακόμα και μετά την σφράγισή του από την πολεοδομία, οι εταιρείες μεταφοράς και εγκατάστασης των ανεμογεννητριών επανέρχονται.

Από τις 28 έως τις 30 Ιουλίου, ζητούν από τον Δήμο Τήνου άδειες διέλευσης των υπερμεγεθών φορτηγών και γερανών τους, από τις 02.00 μέχρι τις 08.00 το πρωί για να περάσουν τα εκτρώματα και να τα σηκώσουν πάνω από την Καρδιανή και τα Υστέρνια.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΜΥΚΟΝΟΥ: "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΑΠΡΟΝΟΗΣΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ LOCKDOWN ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ"

 

ΦΕΡΝΟΥΝ LOCKDOWN ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

 

Οι διαχειριστικές  παλινωδίες  της κυβέρνησης  Μητσοτάκη στοχοποιούν αυτή τη φορά το νησί  που προσφέρει  το 0,5%  του ΑΕΠ του ελληνικού κράτους. Οι  ληφθείσες αποφάσεις για το νησί της Μυκόνου βασίζονται σε λάθος δεδομένα καθώς  η ποσόστωση των κρουσμάτων λαμβάνει υπόψη των αριθμό των κατοίκων και όχι  του συνόλου των επισκεπτών. Επίσης, δεν λαμβάνει υπόψη  το γεγονός ότι το αεροδρόμιο της Μυκόνου αποτελεί κόμβο για την άφιξη και αναχώρηση επισκεπτών γειτονικών νησιών.

Αν και ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε ότι ο Ιούλιος θα είναι ένας  «κανονικός» μήνας, από το Σάββατο 17 Ιουλίου και μέσα σε λίγες ώρες  οι Μυκονιάτες επιχειρηματίες μετρούν χιλιάδες ακυρώσεις.  Το γεγονός αυτό δεν πλήττει μόνο τους ίδιους τους κατοίκους της Μυκόνου οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό και έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα και εργασία για να ανταποκριθούν στις αντι-covid-19  προϋποθέσεις  λειτουργίας.  Η απόφαση του lock down στη Μύκονο πλήττει κυρίως τους χιλιάδες εργαζόμενους  από όλη την Ελλάδα οι οποίοι  από την πρώτη στιγμή ήρθαν αντιμέτωποι με την αναστολή της εργασίας  τους  και την εργασιακή ανασφάλεια. Κατά τα άλλα πλήττει καίρια και ουσιαστικά τη συνολική τουριστική εικόνα της χώρας.

Νίκος Συρμαλένιος-MEGA TV: Το lockdown στη Μύκονο μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό- Χρειάζονται προληπτικά και όχι κατασταλτικά μέτρα



https://youtu.be/qaQvdbf6wuU

 

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος ήταν καλεσμένος στο MEGA TV Σαββατοκύριακο και ζωντανά από τη Νάξο μίλησε για τα πρόσφατα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, τονίζοντας ότι χρειάζονται προληπικά και όχι κατασταλτικά μέτρα. Το lockdown στη Μύκονο αναμένεται να καταφέρει μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό.

Δείτε τις δηλώσεις του βουλευτή στο MEGA TV.