slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Τσίπρας φεύγει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται»


«Εκλογές θα έχουμε μέσα στο 2018. Η ετερόκλητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία βρίσκεται σε αποσύνθεση και η Κυβέρνηση σε αποδρομή. Ο Τσίπρας φεύγει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται». Αυτό τονίζει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο», ο  κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πενθήμερη περιοδεία στις Κυκλάδες ξεκίνησε από χθες ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ και τομεάρχης του κόμματος Γιάννης Βρούτσης.


Ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί κατά σειρά τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο και τη Σύρο, όπου θα συμμετέχει σε θρησκευτικές και κομματικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τους δημάρχους των προαναφερόμενων νησιών, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, φίλους καθώς και κομματικά στελέχη της Ν.Δ.

«Τριπλασιασμός των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα τρία χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»


 
Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέσα σε μόλις 3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ “κατόρθωσαν” να τριπλασιάσουν το ύψος των ληξιπρόθεσμων χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία»

Πλήρης Δήλωση

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΗΛΟΥ

Προκηρύσσεται το έργο της αναβάθμισης και στατικής ενίσχυσης κτιρίων του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Μήλου
Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενέκρινε τις  διαδικασίες δημοπράτησης του έργου

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προέβη στην έγκριση της διακήρυξης και της διαδικασίας με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο "Αναβάθμιση και Στατική Ενίσχυση κτιρίων του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Μήλου", συνολικού προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.

Διακομιδή ασθενούς από την Πάρο με τραγική δυστυχώς κατάληξη…(Βίντεο)




Στις 9:30 περίπου το βράδυ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε διακομιδή ασθενούς άνδρα ηλικίας περίπου 71 ετών από το Κέντρο Υγείας Πάρου σε πλωτό μέσο με προορισμό το νοσοκομείο της Σύρου λόγω του ότι ο ασθενής έχρηζε επείγουσας νοσοκομειακής νοσηλείας.
Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες του Κ.Υ. Πάρου και της θαλάσσιας επείγουσας διακομιδής, ο ασθενής από τον Πρόδρομο , δεν