slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ''ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ'' ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Έτσι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, κανένας εργοδότης δεν χρειάζεται να τηρεί το συγκεκριμένο βιβλίο που για χρόνια αποτέλεσε...
αιτία σοβαρών δικαστικών διενέξεων και τριβών με τις υπηρεσίες του υπουργείου.

Όπως σημειώνεται όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι υπηρεσίες για το διασταυρωτικό και ελεγκτικό έργο τους περιέχονται στην «Εργάνη».

Με άλλη  διάταξη δίνεται η δυνατότητα στο προσωπικό της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (Ε.ΥΠ.Ε.Α), ελεγκτικού οργάνου του ΙΚΑ, να ελέγχει όχι μόνο περιπτώσεις ανασφάλιστης εργασίας αλλά και αδήλωτης.

"Με το νέο- σαφώς ευνοϊκότερο- θεσμικό και οργανωτικό περιβάλλον που έχει πλέον διαμορφωθεί, κανένας εργοδότης δεν μπορεί να επικαλείται καμία δικαιολογία ώστε να προβαίνει σε καταχρηστικές συμπεριφορές σε βάρος των εργαζομένων και των ασφαλιστικών ταμείων", σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Εργασίας.

Με Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας στην Α1 οι Κυκλάδες γράφουν ιστορία

Έγραψε ιστορία ο ΑΟ Θήρας που πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α1 βόλεϊ γυναικών!
Όνειρο ζουν στην Σαντορίνη, καθώς το καμάρι του νησιού, ο ΑΟ Θήρας, πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α1 βόλεϊ γυναικών!

Οι αθλήτριες της Ελένης Μεμετζή επικράτησαν σήμερα το απόγευμα με 3-0 σετ του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια για την....

Μουλωχτός και αδίστακτος


Το έπαιζε σκανδιναβός και ευγενής και ζεν. Αλλά όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στο ΠΑΣΟΚ και στη πολιτική, ξέρουν τι σκατόπαιδο είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου.
Ξέρουν πως ήταν τσιράκι των αμερικανών και πως το 1993 που μπήκε στο ΥΠΕΞ, ο Αντρέας είχε ζητήσει από τον δουλικό Παπούλια και από τον μακαρίτη πολιτικά Άκη να μην του λένε τίποτε γιατί πάει και τα καρφώνει όλα στην Πρεσβεία.
Ξέρουν και πως ξεπούλησε τον Ανδρέα ζεστό στο φέρετρο το 1996 για να πάει με τον.....

«Έφυγε»στα 38 του ο ορθοδοντικός Νίκος Β Λιανόπουλος


Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί
την Κυριακή 6 Απριλίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στις 12:00 το μεσημέρι.
 Έφυγε σήμερα από κοντά μας κτυπημένος από την επάρατη νόσο σε ηλικία 38 χρονών ένα κάλο παιδί ένας κάλος επιστήμονας ο ορθοδοντικός Νίκος Λιανόπουλος, γιος του