slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έκθετος ο Νομάρχης για τα κλειστά γυμναστήρια Νάξου - Πάρου...

Οι πράσινοι παπαγάλοι στην Νάξο εδώ και 14μηνες κατηγορούν την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον Βουλευτή κ. Ιωάννη Βρούτση ότι η εξαγγελία για την κατασκευή των δυο Αιθουσών Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ στο Φιλώτι Νάξου και στο Δημοτικό Σχολείο Αρχιλόχου Πάρου ήταν εξαγγελίες του αέρα. Τα ψέματα όμως του κομματικού Νομάρχη και των πράσινων παπαγάλων έλαβαν τέλος μετά την έγγραφη απάντηση που έδωσε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ και ο Ο.Σ.Κ. με το Αρ. Πρωτ 1821 9/11/2010 στον κ. . Στην απάντηση αναφέρεται κατηγορηματικά ότι η κατασκευή των Αιθουσών Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών εκδηλώσεων έχει διασφαλιστεί με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΚ (346/17-6-2009 & 347117-6- 2009) και έχει εγκριθεί η σύναψη Προγραμματικών Συμβάσεων. Συνεπώς, όπως φαίνεται και από το έγγραφο, υπεύθυνος για την καθυστέρηση κατασκευής των δυο Αθλητικών και Πολλαπλών Χρήσεων Αιθουσών είναι ο κομματικός Νομάρχης κ. Μπαιλας και όχι η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Βρούτσης.

Τα ψυχοφάρμακα …. να μας τα διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ!!!

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Η είδηση από την Ελευθεροτυπία της 19/11/2010

Προβλέπεται για το 2011: Αύξηση τιμών σε τρόφιμα, ΔΕΗ, νερό, εστιατόρια, πετρέλαιο, εισιτήρια, ακίνητα Απολύσεις 10.000 συμβασιούχων στο Δημόσιο και βλέπουμε… Ψαλίδι σε απολαβές εργαζομένων στις ΔΕΚΟ Μείωση αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα με νέες συμβάσεις Μαχαίρι στα επιδόματα πολυτέκνων (και ανεργίας 2012) Κόψιμο μικρών και μεγάλων δημόσιων έργων Περικοπές στα νοσοκομεία και στα ασφαλιστικά ταμεία Τονωμένα ξενοδοχεία, έργα περιβάλλοντος Φθηναίνουν τα φάρμακα


Ο σχολιασμός ….

Η παραπάνω δημοσίευση πραγματικά με έβαλε σε μία διαδικασία σκέψης “Μεταξύ σοβαρού και αστείου”!!!
Εδώ και καιρό παρακολουθούμε στην αγορά μία ξέφρενη πορεία των τιμών προς τα πάνω λες και το εισόδημα του καθενός μας έχει τσακωθεί με τις ανάγκες των εξόδων μας και το καθένα τραβάει τελείως αντίθετη πορεία δηλ. έσοδα προς τα κάτω έξοδα προς τα πάνω. Εκεί λοιπόν ανάμεσα σε αυτή την απόσταση που όλο και μεγαλώνει έχουν καθίσει και μας κάνουν παρέα η μελαγχολία, η ανασφάλεια και η απελπισία για το τι μας περιμένει στην συνέχεια από την αδιέξοδη πολιτική του μονιμοταξιδευτή Πρωθυπουργού και των παλαμοκρουστών βουλευτών του.
Όλοι οι γιατροί λένε ότι σε μακροχρόνια περίοδο η άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου μπορεί να του δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα με περαστικές ή και μόνιμες καταστάσεις προβλημάτων στην υγεία του.
Ορίστε λοιπόν καλοί μου φίλοι η κοινωνική προσφορά της κυβέρνησης προς όλους τους Έλληνες και αφού φυσικά πήραν την άδεια του Δ.Ν.Τ.
Φτηναίνουν τις τιμές των φαρμάκων γιατί περιμένουν στο εγγύς μέλλον τις άσχημες επιδράσεις στην υγεία όλων μας .... από την αλλοπρόσαλλη πολιτική τους!!!
Τελειώνοντας θέλω μόνο να κάνω μία παράκληση προσωπική αλλά πιστεύω θα συμφωνείτε και οι περισσότεροι .
Τα ψυχοφάρμακα …. να μας τα διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ!!!