slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ)

ΚΟΒ ΚΩΜΙΑΚΗΣ

28.11.2016
Δελτίο Τύπου
Για την εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας

Την Κυριακή 27 Νοέμβρη 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), στην γεμάτη από

Επίσκεψη του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κ. Νίκου Μανιού στη Σέριφο και Κέα


Επίσκεψη Βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκου Μανιού
στα νησιά Σέριφο και Κέα

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκος Μανιός, επισκέφθηκε το τριήμερο, Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή 18, 19 και 20 Νοεμβρίου 2016 τη Σέριφο και το διήμερο, Σαββάτο και Κυριακή 26 και 27 Νοεμβρίου 2016 τη Κέα.

Στη Σέριφο, ο βουλευτής είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και με παραγωγούς τοπικών προϊόντων  και συζήτησε για θέματα παραγωγής και προώθησης του μελιού και των τυροκομικών προϊόντων του νησιού.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΝΑΞΟΥ αποχαιρετά το μεγάλο Ναξιώτη Γιατρό, άνθρωπο και βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννη Χωματά

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΝΑΞΟΥ στο θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του  σπουδαίου ανθρώπου και επιστήμονα και επί 18 έτη βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννη Χωματά  ,συνήλθε σήμερα εκτάκτως και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Δήλωση Χαράλαμπου Κόκκινου Εκφράζω τα θερμά συλληπητήρια μου στην οικογένεια του Γιάννη Χωματά.

Το χώμα της πατρίδας μας θα σκεπάσει έναν πολιτικό άντρα που με εντιμότητα και συνέπεια αγωνίστηκε για το καλό των νησιωτών μας, την ανάπτυξη του Αιγαίου και ιδιαίτερα των Κυκλάδων όπου τιμήθηκε επί πολλά χρόνια με την ψήφο των κατοίκων τους και τους εκπροσώπησε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Θα αποτελεί πάντα παράδειγμα προς μίμηση διότι διακρίθηκε ως καλός οικογενειάρχης, πολιτικός και επιστήμονας. Θα είναι πάντα στην μνήμη μας και υποσχόμαστε να είμαστε συνεχιστές των

Δήλωση Γιάννη Βλασερού για το θάνατο του Γιάννη Χωματά

"Έφυγε ένας μεγάλος γιατρός, ένας ευπρεπής πολιτικός ένας ευπατρίδης Κυκλαδίτης καί ιδιαίτερα Ναξιώτης. Το κενό πού αφήνει ο Γιάννης Χωματάς είναι δυσαναπλήρωτο. Η Ιατρική, η Πολιτική, οι Κυκλάδες και ειδικά η Νάξος έγιναν σημαντικά φτωχότερες. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στούς οικείους του.
Ας είναι αιωνία η

Το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το θάνατο του Γιάννη Χωματά

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αγαπητού και εκλεκτού συνδημότη μας, σπουδαίου ανθρώπου και οικογενειάρχη, Άξιου Ναξιώτη επιστήμονα και επί σειρά ετών Πρώτου Βουλευτή Νομού Κυκλάδων, ΙΩΑΝΝΗ ΧΩΜΑΤΑ, υπηρετήσαντος τον χώρο της Ιατρικής, τα κοινά, τις εθνικές και τοπικές υποθέσεις επί μακρόν, υπόδειγμα ανθρωπιάς, ανιδιοτέλειας και αλληλεγγύης αρωγού όλων των Κυκλαδιτών και των Ναξιωτών και Μικροκυκλαδιτών ειδικότερα, συνήλθε σήμερα εκτάκτως και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ για την απώλεια του τέως βουλευτή Κυκλάδων Γ. Χωματά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Η απώλεια του τ. Βουλευτή Κυκλάδων και γιατρού Γιάννη Χωματά μας γεμίζει θλίψη και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο δημόσιο βίο και στα νησιά μας. Διακρίθηκε για την επιστημονική του κατάρτιση, το ήθος του μα πάνω από όλα για την ανθρωπιά του. Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας ως ο γιατρός μας, ο βουλευτής μας, ο δικός μας άνθρωπος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ – ΤΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ»

 
Οι αρχιερείς της διαπλοκής και της άνευ όρων παράδοσης της χώρας στα ξένα και εγχώρια συμφέροντα, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την προσπάθεια που κάνουν τις τελευταίες δεκαετίες.

Χτίζουν το ναό της διαπλοκής!

Προπομπός και συνάμα ευαγγέλιο του Ναού είναι το βιβλίο που εξέδωσαν «υπάρχει λύση», όπου οι δυο τους κοιτάζονται στα μάτια και αναπολούν τις όμορφες στιγμές που έζησαν.Παράλληλα βρίζουν τον Κώστα Καραμανλή, γιατί για 5 χρόνια κατάφερε να σταματήσει τη λαίλαπα ξεπουλήματος της πατρίδας μας και να αφήσει τη χώρα να ανασάνει μακριά από την εκσυγχρονιστική διαστροφή των σκανδάλων του Κώστα Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ.

Μέσα στο Ναό της Διαπλοκής οι junior εκσυγχρονιστές, μυούμενοι από τους αρχιερείς Σημίτη και Πρετεντέρη, θα διδάσκονται την τέχνη της διαπλοκής και της εθνικής προδοσίας, διαβάζοντας τα παρακάτω εδάφια με τη μουσική υπόκρουση Γερμανικών ύμνων:

Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

 
Σε μία χώρα όπου το αυτονόητο γίνεται είδηση, σε μία χώρα όπου η λογική έχει χαθεί, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση χρησιμοποιούν την επίσκεψη των αρχηγών τους στη Θράκη ως απάντηση στις Τουρκικές προκλήσεις.

Η Ελλάδα στερείται εθνικών στόχων. Ένας από αυτούς είναι και η αντιμετώπιση των περιοχών που διαχρονικά απειλούνται και αμφισβητούνται. Φαίνεται ότι απειλούνται, προσέξτε, διότι η πραγματική απειλή για τη Θράκη όπως και για το Αιγαίο ή την Ήπειρο είναι η ίδια η Ελλάδα και όχι η Τουρκία ή η Αλβανία.

Βρούτσης: Μας γεμίζει η θλίψη απώλεια του Γιάννη Χωματά

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή την απώλεια του πρώην Βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ., Ιωάννη Χωματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η απώλεια του συμπατριώτη μου και συναδέλφου Γιάννη Χωματά μας γεμίζει θλίψη.
Η παράταξη μας από σήμερα είναι φτωχότερη.
Υπήρξε ένας ανιδιοτελής και αυτοδημιούργητος αγωνιστ Γιάννη Χωματά ής της ζωής, ένας φλογερός πατριώτης. Υπηρέτησε επί σειρά ετών, με ήθος και