slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απεβίωσε ο Ναύαρχος ε.α. Μανώλης Πελοποννήσιος


Eφυγε σήμερα από τη ζωή ο Μανώλης Πελοποννήσιος, πρώην Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ναύαρχος ε.α. Ο Μαν. Πελοποννήσιος καταγόταν από

Εκδήλωση του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου «Τα Φανάρια» με θέματα, προπονήσεις μαθητών, επίδραση αθλητισμού στα παιδιά, χώρος διεξαγωγής προπονήσεων. κ.α..

Σε μια σπουδαία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Απεράθου,το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. , με κεντρικό ομιλητή   τον προπονητή  της ομάδας Γιάννη  Μανιακουδάκη. Μας προσκαλεί ο Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος Νάξου «Τα Φανάρια»Τα  θέματα που θα συζητηθούν είναι , προπονήσεις μαθητών, επίδραση αθλητισμού στα παιδιά, χώρος διεξαγωγής προπονήσεων. κ.α.. Διοργανωτές της πολύ σπουδαίας εκδήλωσης είναι ο  Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος Νάξου «Τα Φανάρια» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Απεράθου. Η παρουσία όλων είναι...

Πως θα ονομάζεται το νέο κόμμα Τσίπρα-Καμμένου;

Μια γελοιογραφία μας λύνει όλες τις απορίες περί του ονόματος του νέου πολιτικού φορέα..
Μετά από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που καταγράφουν πρωτιά τουΣΥΡΙΖΑ, και την «στήριξη» στον Αλέξη Τσίπρα, που σε πολλές περιπτώσεις του δίνουν οι ΑΝΕΛ και ο πρόεδρός τους κ. Πάνος Καμμένος, έκανε τον σημαντικό έλληνα γελοιογράφο «ΚΥΡ» να εμπνευστεί μια άκρως αστεία γελοιογραφία.
Έτσι, μας λύθηκαν οι απορίες για αυτή την «παράξενη» πολιτική συνύπαρξη.
Απολαύστε την γελοιογραφία, και γελάστε άφοβα.. δεν σας βλέπει κάνεις, και ότι θέλετε ρίξτε μάσα στην κάλπη..
Δείτε την γελιογραφία που σαρώνει:

ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο ΕΔΟΕΑΠ καλεί τον Ντινόπουλο να τακτοποιήσει τις οφειλές του... που ξέρει πολύ καλά πόσες είναι!

Βγήκε πριν λίγο στον ΣΚΑΪ ο αστείος και έλεγε ότι δεν του λένε πόσα χρωστάει να πληρώσει να τελειώνει... φυσικά και ξέρει ότι χρωστάει 17.138,86 συν τις προσαυξήσεις... το θέμα του όμως είναι ότι δεν θέλει να τα πληρώσει και προσπαθεί να θεωρηθεί άνεργος για να πληρώσει μόνο 3269,40 ευρώ ή 5552,18 ευρώ ανάλογα με την κατηγορία που θα ενταχθεί... όλα τ'άλλα είναι παπαριές....

Διευκρινιστική ανακοίνωση για την υπόθεση του Αργύρη Ντινόπουλου εξέδωσε το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Τι συνέβη με το ασφάλιστρο ανεργίας και τις οφειλές του υπουργού Εσωτερικών στον Οργανισμό

Με αφορμή δημοσιεύματα αλλά και ανακοινώσεις του βουλευτή και υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ εξέδωσε ανακοίνωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας τα ακόλουθα:


1. Ο κ. Ντινόπουλος υπέβαλε την 27/6/2013 αίτημα το οποίο αναφέρει : "Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε την αίτησή μου για προαιρετική ασφάλιση και να προβείτε σε διακανονισμό των οφειλών μου στον κλάδο ασθενείας". Την ίδια ημέρα, μέσω εκπροσώπου του, υπέβαλε αίτημα για ασφάλιστρο ανεργίας το οποίο υπέγραψε αντ’ αυτού ο εκπρόσωπός του. Για να υποβληθεί το συγκεκριμένο αίτημα θα πρέπει να συνοδεύεται και από συγκεκριμένα δικαιολογητικά. Στην προκειμένη περίπτωση υποβλήθηκαν μαζί με το αίτημα συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα από τον κ. Ντινόπουλο "Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης" και το τελευταίο εκκαθαριστικό του σημείωμα.

2. Στην υπεύθυνη δήλωση η οποία συνυπεβλήθη με την αίτηση ασφαλίστρου ανεργίας την οποία υπογράφει ο ίδιος ο κύριος Ντινόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι : "Οι εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία είναι από την αυτασφάλιση που πληρώνω στον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ". Ο κ. Ντινόπουλος ουδέποτε από το 2008 κατέβαλε εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ. Παρά το γεγονός αυτό και ενώ γνώριζε ότι δεν καταβάλλει εισφορές, έκανε χρήση των Υπηρεσιών Υγείας του Οργανισμού.

3. Ο κ. Ντινόπουλος υπέβαλε αίτηση προαιρετικής ασφάλισης στον ΕΔΟΕΑΠ τον Μάρτιο του 2009 η οποία εγκρίθηκε από το Δ.Σ. το Δεκέμβριο του ιδίου έτους με αναδρομική ισχύ. Ειδοποιήθηκε δε εγγράφως για τις οφειλές του και τις προσαυξήσεις που συνεπάγεται η μη έγκαιρη καταβολή εισφοράς προαιρετικής ασφάλισης. Στο διάστημα των τεσσάρων ετών , δεν κατέβαλε καμία εισφορά και στη συνέχεια υπέβαλε αίτημα ανάκλησης της συγκεκριμένης αίτησης.

4. Ο κ. Ντινόπουλος την 15 Ιουλίου 2013 υπέβαλε αίτηση να του χορηγηθεί βεβαίωση πως είναι ασφαλισμένος στον ΕΔΟΕΑΠ ώστε να εξαιρεθεί από το Ταμείο Πρόνοιας Δικηγόρων. Η βεβαίωση ουδέποτε του χορηγήθηκε ενώ διερευνάται αν είχε δικαίωμα ασφάλισης και χρήσης των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ σε περίπτωση που ήταν ασφαλισμένος για ασθένεια στο Ταμείο Νομικών.

5. Οι υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ αναζήτησαν επί μήνες λύση στα αιτήματα που υπέβαλε ο κ. Ντινόπουλος με πνεύμα καλής θέλησης όπως συμβαίνει με κάθε ασφαλισμένο του Οργανισμού.

6. Στην συνεδρίαση της 15ης Οκτωβρίου του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ο Πρόεδρος εισήγαγε το θέμα στην Ημερήσια Διάταξη. Παρουσιάστηκαν στο Δ.Σ. δύο σενάρια υπολογισμού των οφειλών του κυρίου Ντινόπουλου (ένα με ασφάλιστρο ανεργίας αναδρομικά και ένα με βάση την 28η ασφαλιστική κλάση του ΙΚΑ) και διακανονισμός οφειλής σε 48 δόσεις. Επίσης κατατέθηκε γνωμοδοτικό σημείωμα του νομικού συμβούλου του Οργανισμού Καθηγητή κ. Δημ.Μέλισσα . Μέλη του ΔΣ ζήτησαν συγκεκριμένες διευκρινίσεις από τις οποίες προέκυψε ότι υπήρχαν κενά στην εισήγηση του θέματος και ο Πρόεδρος ως έχει δικαίωμα από το καταστατικό ανέβαλε την συζήτηση του θέματος.

7. Στη συνεδρίαση της 22ας Οκτωβρίου το θέμα του κ. Ντινόπουλου δεν είχε τεθεί στην Ημερήσια Διάταξη του Δ.Σ. Μετά από αίτημα του Γενικού Γραμματέα με το οποίο συντάχθηκαν αλλά έξι μέλη του Δ.Σ. (απουσίαζε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ο κ. Γιάννης Αγγέλης ) ο Πρόεδρος έβαλε το θέμα στην Ημερήσια Διάταξη.

8. Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ μετά από μακρά συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα:

Α) Απορρίπτεται η από 27/6/2013 αίτηση του κου Ντινόπουλου για την ανάκληση της προαιρετικής ασφάλισης καθώς στο επίμαχο διάστημα προκύπτει ότι ο ίδιος και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς του έκαναν χρήση των παροχών ασθενείας του Ταμείου.

Β) Να καταλογιστεί το ποσό της προαιρετικής ασφάλισης που δεν κατέβαλε ο κ. Ντινόπουλος με τις νόμιμες προσαυξήσεις καθώς έκανε χρήση των υπηρεσιών υγείας.

Γ) Να κληθεί εγγράφως ο κ. Ντινόπουλος να προσκομίσει βεβαιώσεις από το Ταμείο Νομικών για την ασφαλιστική του κατάσταση αλλά και όποιο άλλο στοιχείο του ζητηθεί και να διευκρινίσει βάσει ποιων νομοθετικών διατάξεων αιτείται τη συνέχιση της ασφάλισης στον ΕΔΟΕΑΠ. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που θα προσκομιστούν δεν δικαιολογούν τη συνέχιση της ασφάλισης του κ. Ντινόπουλου στον ΕΔΟΕΑΠ αυτή θα διακοπεί.

Οταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκιης ήταν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Έφεδρων Αξιωματικών πεζικού στη Σύρο - ΦΩΤΟ


Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ 4η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥ 3ου ΛΟΧΟΥ ΤΗΣ 9ης ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1940-1941. 25/12/1940
ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ 17/01/1941
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά το πέρας των σπουδών του, το καλοκαίρι του 1940, λίγο πριν την

"Μέτρα" κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ζητά το ΠΑ.ΣΟ.Κ.!


Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, έστειλαν, σήμερα, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Παναγιώτης Ρήγας και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, Κώστας Τριαντάφυλλος, ζητώντας τη... βοήθειά του, για να "αντιμετωπίσουν" την Βουλευτή Α’ Αθηνών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ζωή Κωνσταντοπούλου!
Όπως μάλιστα αναφέρουν είναι ανάγκη να αντιμετωπισθούν φαινόμενα αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς εκ μέρους της Βουλευτού, «η οποία επιδίδεται σε προσωπικές επιθέσεις και

Κόβαζιτς – Σαλούστρου: «Θέμα γοήτρου η Νίκη» [vid]


Στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ο Πανναξιακός ΑΟΝ καθιερώνει συνεντεύξεις τύπου κάθε Τετάρτη, όπου ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Ζόραν Κόβαζιτς συνοδευόμενος από μία αθλήτρια της ομάδας θα απαντούν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από τα τοπικά και όχι μόνο ΜΜΕ. Λίγες μέρες πριν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ ΘΗΡΑΣ στο τραπέζι της αίθουσας τύπου δίπλα στον Ζόραν Κόβαζιτς βρίσκεται η Άννα Σαλούστρου.

Γ. Χατζημάρκος: Εθνικό ζήτημα η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου


Ακολουθούν κύρια σημεία της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος...

Ο ΣΥΡΙΖΑ μα δουλευει κανονικα χωρις ιχνος ΝΤΡΟΠΗΣ,με τον ΚΑΜΜΕΝΟ μιλαει τι περιμενεις:ΒΙΝΤΕΟ-Σταθάκης: Θα πληρωθεί το χρέος προς το ΔΝΤ


Το ευρωπαϊκό χρέος θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με το δάνειο που έχει χορηγηθεί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο θα αποπληρωθεί
κανονικά, όπως διευκρίνισε ο Γιώργος Σταθάκης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
«Είπαμε εμείς...

Δύο Κυκλαδίτες στο νέο προεδρείο της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου – Αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός

Γιώργος Πόκκιας (αντιδήμαρχος Ρόδου)
Φώτης Χατζηδιάκος (δήμαρχος Ρόδου)     
    Γιώργος Μαραγκός (δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης)
Συνεδρίασε στην Αθήνα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου, με αποκλειστικό θέμα την συγκρότησή του σε σώμα του 21μελους διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου. Η 5μελης Εκτελεστική Επιτροπή για την επόμενη 5ετια διαμορφώνεται ως εξής:

«Γαλάζια» αυτοδυναμία στην ΚΕΔΕ – Σίγουρος νέος πρόεδρος ο Γ. Πατούλης


Στις 18:00 έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου 31μελούς διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο επικεφαλής του «γαλάζιου» «Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» Γιώργος Πατούλης θα είναι ο νέος πρόεδρος αφού, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη, κατάφερε και συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των 16 εδρών, με τις άλλες παρατάξεις να συγκεντρώνουν συνολικά 14 έδρες ενώ μια έδρα καταλαμβάνει λόγω της θεσμικής του ιδιότητας ως δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ «LIDL& ΕΑΣ - DENNENNAALD»


Την Πέμπτη 02.10.2014, λάβαμε γνώση της απόφασης αδειοδότησης των πολυεθνικών «LIDL» καθώς και της «ΕΑΣ - DENNENNAALD».
Ταυτόχρονα μας έγινε γνωστή η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπύρου Σπυρίδωνος, ο οποίος «συνέστησε» στους έχοντες έννομο συμφέρον (καθώς έννομο συμφέρον έχει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων) και όχι ο Εμπορικός Σύλλογος Νάξου) να προσφύγουν στα αρμόδια όργανα κατά της ......

Ο Γιάννης Μαργαρίτης είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού στο Νότιο Αιγαίο


Ο Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης, αναλαμβάνει τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, μετά την παραίτηση κ. Μάρκου Δαδάου.
Ο κ. Μαργαρίτης αμέσως μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων έκανε την παρακάτω δήλωση ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που του δείχνει:
"Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνει στο προσωπό μου ορίζοντας με Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα στον δημιουργικό τομέα του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όχι μόνο για τη χαρά που μας δίνουν οι υψηλές επιδόσεις των συμπατριωτών μας σε κάθε τομέα του, αλλά και.......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΑΞΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟ ΠΥΡΕΤΟ

 Το Τμήμα Κτηνιατρικής Νάξου ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και το κοινό της περιοχής ευθύνης του για τα εξής :
 1) Κατόπιν της υπ' αριθ. 8784/21-10-2014 Απόφασης της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ορίζεται ζώνη ελέγχου  για τον Καταρροϊκό Πυρετό σε ακτίνα 20 χιλιόμετρα από τις επιβεβαιωμένες εστίες (εκμεταλλεύσεις αιγοπροβάτων) στην Πάρο.
       Συγκεκριμένα στην ζώνη ελέγχου περιλαμβάνονται τα....

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα περί σύλληψης του 31χρονου Αλβανού για τη δολοφονία της Νάξου

Σύμφωνα με πηγές από την  αστυνομία ο φερόμενος δολοφόνος της 59χρονης Κατερίνας Ζαζάνη που βρέθηκε νεκρή στην οικία της στο Γαλανάδο της Νάξο με τα χέρια δεμένα, χτυπημένη στο κεφάλι και μια πετσέτα τυλιγμένη στο λαιμό της   έχει ταυτοποιηθεί.  Η   ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για 31χρονο  Αλβανό  υπήκοο   που έχει διαφύγει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλβανία. Ενδεχόμενα να έχει εκδοθεί και.....

"Σφυροκόπημα" βουλευτών της ΝΔ στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ


Σφοδρή επίθεση από τον Κώστα Μαρκόπουλο

Οι καταγγελίες για τα παραποιημένα στατιστικά στοιχεία του ελλείμματος του 2009 αναβίωσαν σήμερα το απόγευμα στη Βουλή με αφορμή την ακρόαση του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου στην Επιτροπή της Βουλής. Με αφορμή τη συζήτηση για

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ! Η Ρένα Δούρου άναψε ένα κεράκι για τους νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη


Συγκέντρωση Μνήμης και Οργής στην περιοχή του δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη - Η δράση είναι πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Ατυχήματα (SOSTE) και πραγματοποιείται στη μνήμη των θυμάτων του τροχαίου
Ένα κεράκι για τους....

ΠΡ: Ευχαριστούμε για την ελπίδα που μας χαρίσατε

Η ισχύς εν τη ενώσει, αυτό ταιριάζει στο αποτέλεσμα της ιστορίας που εκτυλίχθηκε προ δεκαημέρου όταν η οικογένεια του Αντώνη Μουστάκη (Κόρακα) ζήτησε την στήριξη και την βοήθεια όλων μας.
Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη και παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 23ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ


Προς
Τα μέλη του Δ.Σ.
Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. (1ος Παιδικός Σταθμός) την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 15:00, για τακτική συνεδρίαση με τα κάτωθι θέματα της ημερησίας διάταξης:
1. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Αντικαστάση παραθύρων Κλειστού Γυμναστηρίου Χώρας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».
2. Κατασκευή υπερυψωμένης εξέδρας στο....

Επίσκεψη του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μανόλη Πολυκρέτη, επισκέφθηκε χθες τον υπό κατασκευή Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην κορυφή Ξύδη.
Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας στο χώρο, ο ανάδοχος του έργου Στάθης Μανδηλαράς ενημέρωσε για την πορεία εξέλιξης των εργασιών, επισημαίνοντας ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης του ΧΥΤΑ υπολογίζεται τον Ιανουάριο του 2016, ωστόσο, το πρώτο κύτταρο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον.....