slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιατί όλοι σήμερα είναι με τον Μητσοτάκη

Την ώρα που τουρκική ακταιωρός έσπρωχνε μετανάστες στο Αιγαίο – όπως αποκάλυψε τηλεοπτικός σταθμός, η ολλανδή δημοσιογράφος θυμήθηκε τις επαναπροωθήσεις… Ο Έλληνας πρωθυπουργός όμως την αποστόμωσε, δείχνοντας της τον πραγματικό υπεύθυνο… Και μαζί του χάρηκαν όλοι οι Έλληνες!
Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και αριστεροί παρατηρητές (στα κοινωνικά δίκτυα) – με ελάχιστες εξαιρέσεις, ταυτίζονται με την αποστομωτική απάντηση Μητσοτάκη, ξεμπροστιάζοντας τη

Μιχάλης Μιχαήλ: Με κυβερνητική εντολή η επίθεση στους πυροσβέστες

Άρθρο του Μιχάλη  Μιχαήλ στο iEidiseis για την άγρια καταστολή και τις συλλήψεις σε βάρος εποχικών πυροσβεστών που συμμετείχαν σε κινητοποίηση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
H άγρια καταστολή σε βάρος πυροσβεστών, «απαραίτητη» προϋπόθεση για την απρόσκοπτη συνέχιση της εγκληματικής πολιτικής στην πολιτική προστασία της χώρας.
Οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί –πειραματισμοί της κυβέρνησης που είναι σε εξέλιξη στην Πολιτική Προστασία της χώρας μετά την ψήφιση του Νόμου 4662/2020 και που τις συνέπειες τους τις βιώνει στο πετσί του ο λαός, το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές, το φθινόπωρο με τις πλημμύρες, τον χειμώνα με τις χιονοπτώσεις και ολοχρονίς με τον τρόπο αντιμετώπισης των συνεπειών από τους σεισμούς και την πανδημία, επιβάλουν σιγή νεκροταφείου από τους πυροσβέστες που όχι μόνο καλούνται να σηκώσουν το βάρος της υλοποίησης τους αλλά να υποστούν και οι ίδιοι τις δραματικές συνέπειες τους στα εργασιακά τους δικαιώματα!

Γ. Βρούτσης: «Ο ΕΛΓΑ προχωράει άμεσα στην αποζημίωση των πατατοπαραγωγών της Νάξου»

Σχετικά με το θέμα της αποζημίωσης των παραγωγών πατάτας Νάξου, για την πρώιμη Πατάτα, από τον ΕΛΓΑ, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε:

Ντροπή για τους θαυμαστές της Ολλανδής

Ο εξ απορρήτων
Ρώτησα και έμαθα, φίλες και φίλοι, πώς βρέθηκε χθες αυτή η Ολλανδή…δημοσιογράφος στο Μέγαρο Μαξίμου να ρωτά Μητσοτάκη και Ρούτε.

Η αλήθεια είναι ότι την είχε δώσει σε μια λίστα Ολλανδών δημοσιογράφων η εδώ Ολλανδική πρεσβεία, μιας και κανείς δημοσιογράφος από την Ολλανδία δεν ακολούθησε τον κ. Ρούτε.

Και η κυρία ήταν η μόνη που εμφανίστηκε στο Μαξίμου, με αποτέλεσμα να πρέπει να είναι η ενδιάμεση των δύο δημοσιογράφων. Η δε μη εμφάνιση άλλου Ολλανδού είναι και ο λόγος που δόθηκαν μόνο τρεις και όχι τέσσερις ερωτήσεις.