slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τριήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Γιάννης Βλασερός αναπλ.γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής στην Τήνο

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Γιάννης Βλασερός αναπλ.γραμματέας του
Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής στην Τήνο την Παρασκευή και
Σάββατο της 3ης και 4ης Νοεμβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού του ιερού ναού της
Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη περιοχή της Τήνου. Παρευρέθηκε στον Εσπερινό
αλλά και στην Θεία Λειτουργία την ημέρα της εορτής και ήρθε σε εγκάρδια 

Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την χρηματοδότηση του Δήμου Σικίνου

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση χρηματοδότησης του Δήμου Σικίνου μέχρι του συνολικού ποσού των 90.000,00 €, για την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης του νησιού, η οποία υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Η δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κυκλάδων: Με το ΕΣΥ για τη ΖΩΗ

Με το ΕΣΥ για τη ΖΩΗ

Η κατάργηση από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των νοσοκομειακών γιατρών, καθώς και η δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες στο ΕΣΥ οι ιδιώτες (με το αζημίωτο, από τις τσέπες των ασθενών φυσικά) καταλύει στην πράξη την εμβληματικότερη κατάκτηση του κινήματος της μεταπολίτευσης, το Δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας, και οδηγεί σε περαιτέρω επιδείνωση τον δείκτη των ακάλυπτων υγειονομικών αναγκών που πλέον αγγίζει το 30% (έναντι 8% το 2019).