slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παίρνει εξιτήριο η Φώφη Γεννηματά - Δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Βασίλης Βενιζέλος

Τα νεότερα για την υγεία της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Πληροφορίες με διπλή “ανάγνωση σύμφωνα με τις οποίες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αθήνας “Ευαγγελισμός”, δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά θα

Νάξος: Σοβαρό τροχαίο με τρία οχήματα – Το ένα έπεσε σε σταματημένο όχημα στο βενζινάδικο -ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΣΟΥ- και τραυμάτισε σοβαρά τον οδηγό

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ (περίπου στις 19:00) στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Χαλκείου, στη Νάξο.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, δύο ΙΧ και ένα αγροτικό και είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αγροτικού οχήματος για τον οποίο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό πόδι και οι γιατροί καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να μην ακρωτηριαστεί.
Το τροχαίο συνέβη όταν στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Χώρας – Χαλκείου στο ύψος του βενζινάδικου, δυο ΙΧ κατευθύνονταν προς Χώρα. Το ένα, με οδηγό 45χρονο, πήγε να προσπεράσει το άλλο, το οποίο την ίδια στιγμή έστριβε για το βενζινάδικο.

ΚΙΝΑΛ: Κανονικά οι Εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου




Κανονικά θα διεξαχθούν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι Εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής για την εκλογή προέδρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι πλευρές στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται να καταλήγουν σε πλήρη συμφωνία για την εκλογή νέας ηγεσίας, έπειτα από την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι αποσύρεται από την κούρσα εκλογής προέδρου, μετά την υποτροπή της υγείας της.

«ΠΑΣΟΚογενείς» εναντίον Ραγκούση

Γράφτηκαν πολλά για το παρασκήνια και τα «απόνερα» της μάζωξης στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.
Σε πολλούς, πάντως, ένα όνομα προκάλεσε αίσθηση: αυτό του Γιάννη Ραγκούση.
Κι αυτό διότι, αν εξαιρέσει κανείς τον Τσίπρα και τον Φλαμπουράρη, όλοι οι άλλοι βρέθηκαν στο σπίτι στα Εξάρχεια ως «εκπρόσωποι» τάσεων: ο Τσακαλώτος ήταν εκεί ως επικεφαλής των «53», ο Βούτσης και ο Σκουρλέτης ως στελέχη της «Ομπρέλας» που έχει συμπήξει συμμαχία με τους «53», ο Βίτσας ως... ενδιάμεσος μεταξύ «Ομπρέλας» και «προεδρικών», ο Τζανακόπουλος ως γραμματέας του κόμματος, η Γεροβασίλη ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι Παππάς-Σπίρτζης ως εκπρόσωποι της άλλης «προεδρικής» τάσης, ο Ρήγας ως εκπρόσωπος της «ΡΕΝΕ».

Συνάντηση εργασίας του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Πρόεδρο του ΟΔΑΠ

Συνάντηση εργασίας με το νέο Πρόεδρο του Οργανισμού Διαχείρισης & Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων κ. Σταύρο Κωνσταντινίδη, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η οποία αφορούσε την περαιτέρω ανάδειξη και ενίσχυση των πολιτιστικών πόρων του Νομού Κυκλάδων, ο κ. Φόρτωμας παρουσίασε μια σειρά από προτάσεις με κεντρικό άξονα την μετάβαση των προσφερόμενων υπηρεσιών στην ψηφιακή εποχή.

Καταπέλτης η εισαγγελική πρόταση για το Μάτι: Σε δίκη παραπέμπονται 27 άτομα

Καταπέλτης για τις ευθύνες του κρατικού μηχανισμού και των αυτοδιοικητικών παραγόντων σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι είναι η εισαγγελική πρόταση που παραπέμπει σε δίκη συνολικά 27 άτομα, ανάμεσά τους την πρώην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τον τότε δήμαρχο της περιοχής Ηλία Ψινάκη, υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Ανάμεσα σε αυτούς που παραπέμπονται σε δίκη είναι ο πρώην επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο σημερινός αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και βέβαια ο 70χρονος που ευθύνεται για την έναρξη της φωτιάς στο Νταού Πεντέλης.

Σενάρια ΑΝΑΒΟΛΗΣ της εκλογικής διαδικασίας στο Κίνημα Αλλαγής

Ήδη σε μεγάλο τμήμα των φίλων και των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής ωριμάζει η ιδέα μιας ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ των εσωκομματικών εκλογών
Mε την Φώφη Γεννηματά να δίνει μία νέα σκληρή μάχη με τον καρκίνο, άπαντες οι κορυφαίοι και όχι μόνο, του Κινήματος Αλλαγής και βεβαίως πρώτοι απ’ όλους οι τρεις, πλέον, υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος δηλώνουν συγκλονισμένοι ότι αυτή την ώρα προέχει η υγεία της προέδρου και βάζουν σε δεύτερη μοίρα την εσωκομματική μάχη.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Ξυλοδαρμός φοιτητή από αντιεξουσιαστές

Άγνωστοι γρονθοκόπησαν το απόγευμα της Τρίτης φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Ειδικότερα, ομάδα τριών ατόμων που φέρεται να πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο αναγνώρισαν το στέλεχος της φοιτητικής παράταξης Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ), Οδυσσέα Βλαχονικολό, και του επιτέθηκαν.

Ο 20χρονος φοιτητής, μιλώντας στο kathimerini.gr, τόνισε ότι βρισκόταν στο ΟΠΑ για μάθημα. «Καθώς έβγαινα από την πλαϊνή είσοδο της Δεριγνύ με αναγνώρισαν τρία άτομα που μάλλον πρόσκεινται στο αναρχικό χώρο και άρχισαν να με χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές», τόνισε.

Ηλίας Μόσιαλος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Η χώρα χρειάζεται νέο νοσοκομειακό χάρτη

Βασίλης Βενιζέλος
«Εάν ο νέος κοροναϊός καταστεί τελικά ενδημικός, ίσως ο ετήσιος μαζικός εμβολιασμός να μην αφορά ολόκληρο τον γενικό πληθυσμό της χώρας μας» , δήλωνεί στα «Π» ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics and Political Science (LSE)
«Ο ιδιωτικός τομέας της Υγείας έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσει στη χώρα μας, αλλά αφού αυτός αξιολογηθεί με τα ίδια κριτήρια βάσει των οποίων θα αξιολογηθεί και ο δημόσιος τομέας της Υγείας και αφού ο ιδιωτικός τομέας Υγείας ενταχθεί σε ένα ενιαίο πολιτικό, ρυθμιστικό και

Η μεγάλη μάχη της Φώφης Γεννηματά

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής
Έκτος της κούρσας εκλογής νέου Προέδρου, για λόγους υγείας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Σύμφωνα με δήλωση της: Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.