slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση της Κατερίνας Μονογυιού για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς


Σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία και εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες Καλή Χρονιά. Για πρώτη φορά όμως τα σχολεία των Κυκλάδων ανοίγουν με τόσες πολλές ελλείψεις σε καθηγητές και δασκάλους με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρουσιάζονται στα μικρά νησιά. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την καλώ να κλείσει άμεσα όλες τις εκκρεμότητες από τις ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό. Ας αναλογιστούμε όλοι ότι η α’βάθμια και η β’βάθμια εκπαίδευση αποτελεί τη βάση για την εξέλιξη, την πρόοδο και την διαμόρφωση των

Σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο ο γιος του… αριστερού Τσίπρα και της «κομμουνίστριας» Περιστέρας (Photos)




Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για σχολείο που θεωρείται εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τα προνήπια, νήπια και τα παιδιά του δημοτικού.

Η “Σχολή Χιλλ” είναι ιδιωτική και τα δίδακτρα για ένα νήπιο όπως ο Φοίβος-Παύλος Τσίπρας είναι της τάξης των 7.000-10,000 ευρώ ετησίως.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο




Με σύνθημα «Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά με τους πολίτες», ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου διοργανώνει κεντρική προεκλογική εκδήλωση την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης (πρώην Υπουργός Πολιτισμού), ενώ θα παραστούν και οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων Αντώνη Συρίγος, Νίκος Συρμαλένιος και Χριστίνα Ευθυμιάτου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου καλεί τους πολίτες να συζητήσουν με τα

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Βακόνδιου για τη νέα σχολική χρονιά


Για ανεπάρκεια της απερχόμενης κυβέρνησης στον τομέα (και) της παιδείας έκανε λόγο στη δήλωση του για τη νέα σχολική χρονιά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες Γιώργος Βακόνδιος.

«Μετά τις κλειστές τράπεζες, θα πρέπει να συνηθίσουμε και στην ιδέα των κλειστών σχολείων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βακόνδιος, η δήλωση του οποίου έχει ως εξής:

Σήμερα ανοίγουν τα σχολεία. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή χρονιά.

Δυστυχώς στα νησιά, όπως και σε όλη την Ελλάδα, οι ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό είναι