slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χυδαία επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Επιτίθεται με πρωτοφανείς εκφράσεις σε βάρος του πρωθυπουργού ενώ οι  επιθέσεις του στρέφονται και σε βάρος του καθηγητή Δημήτρη Τσιόδρα αλλά και του Νίκου Χαρδαλιά

Με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις που παραπέμπουν σε... ποδοσφαιρική αρένα και όχι σε πολιτικό διάλογο συνοδευει την κριτική του προς τον πρωθυπουργό της χώρας στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ηλίας Γρηγόρης με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο επιτίθεται με πρωτοφανείς εκφράσεις σε βάρος του πρωθυπουργού ενώ οι  επιθέσεις του στρέφονται και σε βάρος του καθηγητή Δημήτρη Τσιόδρα αλλά και του Νίκου Χαρδαλιά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Ε.Ε.Π. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΝΔ

Είναι προφανές ότι η επιτροπή του Σύριζα Κυκλάδων προσπαθεί, μετά από τη σιωπή και ανυπαρξία μιας πενταετίας, να δηλώσει την παρουσία της και να μας πείσει ότι ασχολείται και ενδιαφέρεται για τα νησιά μας. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο τους. Η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση γεγονότων τους ανήκει. Τους αφήνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας. Εμείς, όπως και πριν, θα συνεχίσουμε την επικοινωνία με τους συμπολίτες μας με ειλικρινή και αληθή ενημέρωση και φυσικά με έναν διαρκή αγώνα, μαζί τους, για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Ευτυχώς για τα νησιά μας και για την Πατρίδα μας, τούτη τη δύσκολη συγκυρία όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και για όλο τον πλανήτη, στο τιμόνι της βρίσκεται ένας άξιος πρωθυπουργός και μια αξιόλογη, υπεύθυνη και σοβαρή κυβέρνηση.