slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιατί Καμίνη για επικεφαλή του Νέου Πολιτικού Φορέα;

Γιώργος Καμίνης - Ενώνει και μεγαλώνει την παράταξη 

 Δίνει και κερδίζει τις μάχες 

Έχει πολιτικό σχέδιο 

Πολιτικά συνεπής με σαφές ιδεολογικό πρόταγμα

1) Ενώνει και μεγαλώνει την παράταξη: Ο Γιώργος Καμίνης έχει αποδείξει ότι μπορεί να απευθυνθεί σε πολίτες από το κέντρο έως την ανανεωτική αριστερά. Εμπιστεύεται τους πολίτες, τον διάλογο, την αξιοσύνη. Ο ίδιος δεν ανήκει σε εσωκομματικά στρατόπεδα. Έχει μείνει έξω από άσκοπες τριβές ή συγκρούσεις που έχουν λαβώσει την παράταξη. Προσπαθεί για τις συναινέσεις αλλά δεν εγκαταλείπει ποτέ αξίες και απόψεις, συγκρούεται γι αυτές. Είναι εκείνος που μπορεί να φέρει  μέσα στην παράταξη ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις που σήμερα απέχουν. Ο Καμίνης μπορεί να επανεντάξει όλους αυτούς που έχουν επιλέξει συνειδητά το κομματικό περιθώριο και έχουν αποστασιοποιηθεί, εξαιτίας των σκληρών κλειστών κομματικών μηχανισμών εξουσίας. Η θητεία του στην Αθήνα και προηγουμένως η ευρεία αποδοχή του ως Συνήγορος του πολίτη, το αποδεικνύουν. Ο Γιώργος Καμίνης είναι εκείνος που μπορεί να ενώσει την προοδευτική παράταξη, να προσθέσει δυνάμεις και να μεγαλώσει τον προοδευτικό χώρο. Είναι εκείνος που μπορεί να επανασυνδέσει την παράταξη με την κοινωνία και να μετατρέψει ξανά τον προοδευτικό πόλο σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Μήνυμα από τη Νάξο έστειλε η Φώφη Γεννηματά (Φωτό)


http://www.naxiotypia.gr            Στη Νάξο βρέθηκε χθες η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Νάξου και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, ενώ το βράδυ λίγο πριν την κεντρική ομιλία της είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη.

 

Παρουσία αρκετού κόσμου που γέμισε το Θέατρο Ι. Καμπανέλης, η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε "στην κυβέρνηση της εξαπάτησης", όπως χαρακτήρισε την Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι ο νέος ενιαίος φορέας της

Σόου Κουρουμπλή: Κάνει τελετή για να δείξει ότι καθάρισε ο Σαρωνικός!

Το υπ. Ναυτιλίας παραδίδει στο κοινό παραλίες στο Π. Φάληρο
Ενα μήνα και πλέον μετά το ναυάγιο του «Αγ. Ζώνη ΙΙ» και την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσε, το υπουργείο Ναυτιλίας στήνει... φιέστα για την παράδοση ακτών.

Υπενθυμίζεται ότι το δεξαμενόπλοιο βυθίστηκε τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου. Την