slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκριάτικος χορός 2018 Σύλλογος Εγκαριτών Νάξου


Αγαπητά μέλη του Συλλόγου...
Ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του στην Αθήνα, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 μέχρι αργά το απόγευμα, στην ταβέρνα Λιθάρι, που βρίσκεται στην οδό Ζαλοκώστα 29 και Χειμάρρας στο Περιστέρι (περιοχή Μπουρνάζι)
Τιμή πρόσκλησης, 20€ το άτομο,......

Αποκριάτικος χορός 2018 Σύλλογος Εγκαριτών Νάξου


Αγαπητά μέλη του Συλλόγου...
Ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του στην Αθήνα, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 μέχρι αργά το απόγευμα, στην ταβέρνα Λιθάρι, που βρίσκεται στην οδό Ζαλοκώστα 29 και Χειμάρρας στο Περιστέρι (περιοχή Μπουρνάζι)
Τιμή πρόσκλησης, 20€ το άτομο,......

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Σκαδιωτών Μεσωτών Ναξου 2018 (βίντεο φωτογραφίες)


Με μεγάλη επιτυχία σε εξαιρετικό κλίμα παρουσία συγχωριανών, φίλων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και φορέων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018 στη αίθουσα του Συλλόγου Σκαδιωτών Μεσωτών Ναξου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.
Η κοπή της πίτας, συνδυάστηκε όπως πάντα και με την βράβευση των επιτυχόντων νέων του χωριού μας σε Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι.
Η εκδήλωση ξεκίνησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκαδιωτων - Μεσωτών Νάξου

Σίφνος: Έπαθε σοκ όταν ανέβασε την Ψαριά των 105 κιλών (video)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Πριν από λίγες ημέρες το Cyclades24.gr είχε ανεβάσει ένα δημοσίευμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για την ψαριά της χρονιάς στη Σύρο. Αν νομίζετε ότι η δεν υπάρχουν μεγαλύτερες ψαριές απ αυτές στις Κυκλάδες, κάνετε λάθος!

Συγκεκριμένα ένας Σιφνιός Ψαράς, ο Αντώνης Αθυμαρίτης έπιασε δυο »Βλάχους» οι οποίοι ζύγιζαν 75 και 30 κιλά ο καθένας!

Καθαρά νερά και μεγάλα ψάρια για όσους γνωρίζουν τα μυστικά για το Ψάρεμα στην Σίφνο. Οι Σιφνιοί αγαπούν το ψάρεμα αλλά

Κώστας Καραμανλής για τα νέα διόδια: Από το «Δεν πληρώνω» στο «Πληρώστε ακριβότερα»

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εκτακτο: Δολοφόνησαν τον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο στο Χαϊδάρι -Με 22 σφαίρες


Ενεδρα θανάτου έστησαν στο Χαϊδάρι στον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.
Δύο άτομα με μοτοσυκλέτα προσέγγισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Στεφανάκος, στη λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι. Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε εναντίον του 22 φορές, με καλάσνικοφ.
Η αστυνομία αναζητά μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κλεμμένη.

Συνάντηση Κεφαλογιάννη-Μπορίσοφ στο Στρασβούργο


Συνάντηση Κεφαλογιάννη-Μπορίσοφ στο Στρασβούργο


Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαικής Ένωσης – Τουρκίας συναντήθηκε σήμερα στο περιθώριο της Ολομέλειας του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο με τον Μπόικο Μπορίσοφ πρωθυπουργό της Βουλγαρίας που αναλαμβάνει την

Εγκαινιάστηκε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ


Εγκαινιάστηκε χθες το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με αναπηρίες, το οποίο φιλοξενεί παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες στον Άγιο Θαλλέλαιο, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κκ Καλλίνικος, ο οποίος και ευλόγησε και τη Βασιλόπιτα.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ξεκίνησε να λειτουργεί τον Αύγουστο του 2017, με 13 παιδιά και ενήλικες να απασχολούνται καθημερινά από το μεσημέρι έως το βράδυ. Η νεοσύστατη δομή απασχολεί έξι άτομα ως προσωπικό και παρέχει στήριξη και απασχόληση στους ωφελούμενους.

EΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. και το τμήμα ακαδημιών του ιστορικού μας σωματείου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 θα μας επισκεφθούν ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Βασίλης Νάνος και ο επικεφαλής σκάουτινγκ της

Σ. Καργάκος: Επιζητείται ο τεμαχισμός της Ελλάδας. Δεν είμαστε άξιοι για ελευθερία. Τα δάκρυα του πατριώτη ιστορικού και οι αποκαλύψεις του

της Μαρίας Γιαχνάκη
Δυστυχώς υποκύψαμε.
Η ελληνική κυβέρνηση έκανε «κωλοτούμπες» για το «Σκοπιανό». 
Συνέντευξη με τον ιστορικό Σαράντο Καργάκο
Α΄ μέρος συνέντευξης  (βλέπ. το κάτωθι video)
Ο καθηγητής μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για τα διπλωματικά λάθη της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της ονομασία των Σκοπίων και πως έχασε η ελληνική κυβέρνηση το παιχνίδι.

Στέλεχος Παμμακεδονικής: Ο Καραμανλής επιμένει πως δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος


Συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με εκπροσώπους πανμακεδονικών οργανώσεων

Συνάντηση με εκπροσώπους πανμακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο είχε στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Η Δούρου έδωσε €20.000 σε ιστοσελίδα για να την… αποθεώνει


Μοιράζουν δημόσιο χρήμα κατά το δοκούν – Η αμοιβή δίνεται για την προετοιμασία των ενεργειών δημοσιότητας του επιχειρησιακού προγράμματος «Αττική 2014-2020» τελικώς όμως αφορά ευνοϊκά δημοσιεύματα για τη Ρένα Δούρου Τα  0,60 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο twitter υπέρ της κυβέρνησης ή κατά της αντιπολίτευσης, όπως είχε ομολογήσει χρήστης του twitter ότι λάμβανε, είναι «ψίχουλα» μπροστά στις χιλιάδες ευρώ που δαπανώνται, προκειμένου κάποιοι πολιτικοί να χτίσουν επικοινωνιακά ένα καλό προφίλ ή να ξεπλυθούν από τις λάσπες, ακόμη και αν είναι της Μάνδρας