slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκβιαστικά ... διλλήματα!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Προσωπική ιστοσελίδα

Ο κ. Παπανδρέου μας επισημαίνει στο Βήμα της Κυριακής ότι «Η βαρύτητα της ψήφου στις 7 Νοεμβρίου αποκτά πλέον και βαθύτερο πολιτικό περιεχόμενο: οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρο στίγμα για το πού θέλουν να πάει η χώρα. Μπορεί να έχουμε διανύσει ήδη μεγάλη απόσταση από το χείλος του γκρεμού στο οποίο είχαμε βρεθεί, αλλά η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει. Ο συναγερμός δεν έχει λήξει»

Δηλαδή κ. Παπανδρέου αναιρείτε την αρχική σας τοποθέτηση ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μετρήσιμες για πολιτικά συμπεράσματα σε σχέση με την άσκηση της εξουσίας από την κυβέρνηση σας!
Φυσικά αλλάξατε θέση γιατί καταλάβατε πλέον ότι ο λαός επιλέγει σε πρώτη φάση να σας στείλει ένα πολύ σοβαρό μήνυμα δυσαρέσκειας για τα περσινά σας προεκλογικά ψέματα (για τα οποία απαξιείτε εδώ και ένα χρόνο να μας δώσετε κάποιες εξηγήσεις) αλλά και για τα δεινά που του φορτώσατε στην πλάτη καλύπτοντας τους πραγματικούς ενόχους που είναι τα συντρόφια της δικομματικής σας παρέα δηλ. του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Τα λεγόμενα σας στο Βήμα δηλ. το “Επιδοκιμάστε θετικά όλα όσα έκανα μέχρι στιγμής αλλιώς θα καταστραφούμε όλοι” μας θυμίζουν μια άλλη δύσκολη εποχή και ένα άλλο σύνθημα το περίφημο “Καραμανλής ή τανκς.”
κ. Πρωθυπουργέ καταλαβαίνω την αγωνία σας μια και οι Ιθαγενείς (όπως μας θεωρούσατε) ξύπνησαν και δεν θαμπώνονται πλέον με τα καθρεφτάκια που τους υπόσχεστε όπως, το επίδομα των 100 € στους χαμηλόμισθους, την μείωση των τελών ταξινόμησης στα αυτοκίνητα, την μείωση της φορολογίας και άλλα πολλά που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι δεν θα γίνουν μια και σίγουρα δεν τα έχουν εγκρίνει αυτοί που φέρατε και μας κυβερνούν πραγματικά δηλ. οι ΔουΝοΤραπεζίτες!
Φίλες/οι η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και καλό είναι πριν πάμε στην κάλπη να θυμόμαστε τα πεπραγμένα του κ. Παπανδρέου δηλ. ότι έκοψε μισθούς, έκοψε συντάξεις, έκοψε δώρα, αύξησε τα όρια συνταξιοδότησης, αύξησε τον ΦΠΑ, αύξησε όλους τους φόρους, αύξησε κάθετα την βενζίνη, αύξησε τα τέλη κυκλοφορίας, αύξησε και έβαλε νέα διόδια, αύξησε την ΔΕΗ, αύξησε το χρέος, αύξησε τα επιτόκια δανεισμού, αύξησε την ανεργία, αύξησε την εγκληματικότητα, πήγε στο μείον την ανάπτυξη, έκανε 3 μήνες διακοπές, έκανε 48 υπουργούς, μας κατηγορούσε στο εξωτερικό σαν διεφθαρμένους, άφησε ατιμώρητους τον Άκη τον Μαντέλη τον Τσουκάτο, έβαλε τον κ. Αντιπρόεδρο να κατηγορεί και να διχάζει όλη την Ελληνική κοινωνία, κρατεί ακόμα 300 τους βουλευτές, άφησε τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, κτλ.. κτλ.. κτλ.. κτλ.. κτλ.. κτλ.
Μαζί με τον κ. Παπανδρέου και το κόμμα του πρέπει να τιμωρηθεί και η κοιμώμενη αντιπολίτευση της οποίας ο αρχηγός (και συμφοιτητής του) κ. Σαμαράς την εξάγνισε στην Κολυμβήθρα του Σιλοάμ χρήζοντας την αθώα περιστερά σε σχέση με τις ευθύνες και τις παραλείψεις των δικών της κυβερνητικών περιόδων!
Τα εφιαλτικά σενάρια λένε ότι κάποια στιγμή οι δυο τους θα συγκυβερνήσουν για να μας σώσουν!... και να σωθούν και οι ίδιοι καλύπτοντας όπως κάνουν πάντα ο ένας τον άλλο!!!
Τα περιθώρια πλέον στένεψαν τους είδαμε τόσα χρόνια και βιώσαμε την ανικανότητα, τις παραλήψεις, τον δόλο και τις κλεψιές ορισμένων εξ αυτών αλλά και την ατιμωρησία τους. Ίσως ήρθε η ώρα μέσα από αυτή την σκληρή δοκιμασία μας να γεννηθεί κάτι άλλο που θα βασίζεται πάνω σε νέους και άφθαρτους ανθρώπους που θα οδηγήσουν ξανά αυτό τον τόπο και αυτό τον λαό εκεί που του αξίζει!!!

ΨΕΥΤΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΑΝΟΗΤΟΙ?

Τα λόγια περιττά.
Απολαύστε τους...







Να τους χαίρεστε συντρόφια και..
Να τον ξαναψηφίσετε βρε

Μανώλης εξ Απειράνθου

Έφυγε από τη ζωή η Καίτη Χωματά

Μετά από πολυετή μάχη με την επάρατο νόσο, υπέκυψε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Νιμιτς» η δημοφιλής τραγουδίστρια του «Νέου Κύματος» Καίτη Χωματά. Η ερμηνεύτρια άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 64 ετών, αφού έδωσε πάλη για πάρα πολλά χρόνια με τον καρκίνο, ενώ πριν δυο μήνες είχε τραυματιστεί και σε ατύχημα.

Τελευταία της εμφάνιση ήταν τον περασμένο χειμώνα σε μουσική σκηνή στο Γκάζι, σε μια προσπάθεια αναβίωσης του «Νέου Κύματος», μαζί με άλλους τραγουδιστές της εποχής. Ήταν η γυναίκα που ερμήνευσε τα πρώτα τραγούδια του Γιάννη Σπανού, που σηματοδότησαν και την αρχή του «Νέου Κύματος», ενώ στην συνέχεια της καριέρας της συνεργάστηκε και με άλλους μεγάλους έλληνες συνθέτες.
Με καταγωγή από την Νάξο, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946 και μεγάλωσε στην περιοχή της Πλάκας, όπου και μεσουράνησε στις μπουαντ της εποχής. Σπούδασε κλασσικό χορό και πρωτοεμφανίστηκε στα «Νέα Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη το 1964. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το πότε και που θα γίνει η κηδεία της...
πηγή star

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Βαγγέλης Σιγάλας στην Αντίπαρο


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ερμούπολη, 24 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Βαγγέλης Σιγάλας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Αντιπάρου κ. Λεβεντάκης στους συνδυασμούς των περιφερειακών εκλογών παραβρέθηκε στην εκδήλωση με θέμα τον «Καλλικράτη» στην Αντίπαρο το Σάββατο 23 Οκτώβρη.

Ο Β. Σιγάλας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο αντιδραστικός νόμος της διοικητικής μεταρρύθμισης του ΠΑΣΟΚ…


προέκυψε με την αρχική συναίνεση ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από τη μετέπειτα στάση τους για ψηφοθηρικούς λόγους. Όπως τόνισε ο Β. Σιγάλας ο «Καλλικράτης» προωθεί:
την διευκόλυνση και ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης, της συγκέντρωσης και συγκεντροποίησης του κεφαλαίου (ιδιωτικοποιήσεις, αλλαγή των χρήσεων γης στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης κ.ά.).
την πιο βαθιά και πλατιά προώθηση των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, την πλήρη ανατροπή σε τομείς όπως οι εργασιακές σχέσεις, Παιδεία, Υγεία - Πρόνοια, Αθλητισμός, Πολιτισμός.
Με τον «Καλλικράτη»:
θα αυξηθούν οι έμμεσοι φόροι και η τοπική φορολογία
θα ενισχυθούν και θα πολλαπλασιαστούν οι μορφές ελαστικής απασχόλησης
θα αλλάξει το εργασιακό καθεστώς για χιλιάδες υπάλληλους, ενώ πολλοίθα χάσουν τη δουλεία τους θα διευκολυνθεί η επιβολή βδομάδας 65 ωρών
θα γίνουν παιδεία, υγειά, πρόνοια, πολιτισμός, αθλητισμός άπιαστα όνειρα, πολύ χειρότερα από ο,τι είναι σήμερα για πλατιά λαϊκά στρωματά, ενώ θα διαφοροποιούνται οι αντίστοιχες υπηρεσίες ανάλογα με την φορομπηξία του κάθε τοπικού δημάρχου ή περιφερειάρχη,
θα μειωθούν περαιτέρω τα κρατικά κονδύλια για την περιφέρεια και τους δήμους αφού η κυβέρνηση ομολογεί μέσω του μνημονίου ότι θα περικόψει 1, 5 δις ευρώ από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ήδη παραδίνονται τα έργα των νησιών στους ιδιώτες μέσω της «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε» που είναι μεν εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο που ανήκει στο δημόσιο, λειτουργεί όμως ως πλασιέ ιδιωτών.
Το όλο εγχείρημα ενισχύει τα ταξικά χαρακτηριστικά στη σύνθεση των δήμων, τη διαφοροποιημένη κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, αφού ό,τι υπήρχε από δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες εμπορευματοποιείται παραπέρα με το καθεστώς της «ανταποδοτικότητας» και «αντιληπτικότητας». Δηλαδή, το πέρασμα της αντίληψης ότι κάθε υπηρεσία έχει κόστος και πρέπει να ξαναπληρώνεται ξεχωριστά και να σταματήσει ο λαός να διεκδικεί τα δικαιώματά του. Η «επιχειρηματικότητα» και η εμπορευματοποίηση ήδη έχουν προχωρήσει στην Τοπική Διοίκηση και ακολουθούν γοργά η «επιχειρηματική» οργάνωση των ΟΤΑ.
Ο Β. Σιγάλας τόνισε ακόμη ότι σε αυτήν την εξέλιξη συνέβαλαν δήμαρχοι, νομάρχες και συμβούλια που υποστηρίχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με δεκανίκι τον ΛΑ.Ο.Σ., εξειδικεύοντας την αντιλαϊκή πολιτική σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Διαπραγματεύτηκαν την αύξηση της χρηματοδότησης με πόρους από αντιλαϊκούς φόρους (τέλη κυκλοφορίας, ΦΠΑ, κ.λπ.) μόνο και μόνο για να δεχτούν να λειτουργήσουν αρμοδιότητες που κανονικά έπρεπε να βρίσκονται στην ευθύνη του κράτους. Δεν αντιστάθηκαν ή περιόρισαν, για ιδιοτελείς λόγους, την αντίσταση στα όρια και την έδρα ή κρύφτηκαν πίσω από τη θέση για εθελοντικές συνενώσεις.
Οι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί που στηρίχθηκαν από τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ συστηματικά συνεργάστηκαν σχεδόν παντού με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και με τη ΝΔ στα τοπικά όργανα, όπως αποδεικνύει και ο ενεργός του ρόλος στην αρχική διαμόρφωση του σχεδίου «Καλλικράτης». Η συνεργασία τους δεν αφορά μόνο στους δήμους που είχαν κοινή κάθοδο ή συμφωνία για το β΄ γύρο, αλλά και εκεί που δεν εκφράστηκε ανοιχτά εκλογική συνεργασία.
Ο Β. Σιγάλας κλείνοντας σημείωσε ότι είναι ψεύτικος και αποπροσανατολιστικός ο διαχωρισμός σε τοπικά προβλήματα και κεντρική πολιτική αφού η πολιτική που ακολουθείται στην χώρα μας οριοθετεί την πολιτική της τοπικής διοίκησης, ακόμη δε περισσότερο όταν τοπικά εκλέγονται «υποτακτικοί» της κυρίαρχης πολιτικής.
Ο Β. Σιγάλας κάλεσε τους Αντιπαριώτες αλλά και όλους του Κυκλαδίτες με την ψήφο τους να καταδικάσουν όχι μόνο το μνημόνιο αλλά την πολιτική που γεννά μνημόνια και φτώχεια και να ανοίξουν νέα προοπτική για λύσεις υπέρ του εργαζόμενου λαού, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.



Από την Γραμματεία


Πλήρη ασυδοσία των εφοπλιστών πάντα με τις ευλογίες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ερμούπολη, 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε διάστημα μικρότερο του μήνα από το πρόσφατο ατύχημα του επιβατηγού οχηματαγωγού SUPER FERRY II στο λιμάνι της Τήνου, ήρθε το ατύχημα του Blue Star Paros και, κυρίως, η στάση της πλοιοκτήτριας εταιρείας, για να επιβεβαιώσει την πλήρη ασυδοσία των εφοπλιστών πάντα με τις ευλογίες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Την ίδια περίοδο που η….


κυβέρνηση ετοιμάζει νέο «πακέτο» υπέρ της κερδοφορίας των εφοπλιστών ( νέες επιδοτήσεις, μείωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας από 10 μήνες σε 7 για τα συμβατικά και από 7 σε 5 για τα ταχύπλοα, μείωση οργανικής σύνθεσης πληρωμάτων, ναυτολόγηση των πληρωμάτων στην εταιρεία και όχι στο πλοίο κ.α. ) οι εφοπλιστές εγκαταλείπουν ολόκληρα νησιά στην τύχη τους π.χ. Φούρνοι, ενώ φτάσαμε στο σημείο η Σύρος να μείνει χωρίς το συμβατικό τακτικό δρομολόγιο με τον Πειραιά και να αναγκάζονται οι εργαζόμενοι να πληρώνουν εισιτήριο ταχυπλόου. Αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της αθλιότητας κυβέρνησης – εφοπλιστών, όταν υπό αυτές τις συνθήκες, το ταξίδι ενός ατόμου π.χ. από την Σύρο ή την Σέριφο με επιστροφή για Πειραιά στοιχίζει σχεδόν πέντε ( 5 ) μεροκάματα νεοεισερχόμενου στην εργασία το ( επιδοτούμενο) απλό εισιτήριο Νάξος – Σύρος μισό μεροκάματο, ενώ το εισιτήριο με επιστροφή Νίσυρος - Πειραιάς των 14,5 ωρών με φτηνό κρεβάτι δεκαοχτώ (18) μεροκάματα ( !!!).
Δέκα χρόνια μετά την εφαρμογή της πολιτικής της «απελευθέρωσης» της ακτοπλοΐας με τον περίφημο νόμο 2932/01 της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, «απελευθέρωσης» που πραγματοποιήθηκε σε εφαρμογή του κανονισμού 3577/02 της Ευρ. Ένωσης και στηρίχτηκε και από την ΝΔ και τον Συνασπισμό, μαζί με τις τιμές των εισιτηρίων που κατά μέσο όρο σχεδόν πενταπλασιάστηκαν, τις επιδοτήσεις προς τους εφοπλιστές που δεκαπλασιάστηκαν και την εφοπλιστική ασυδοσία που εκτοξεύτηκε μαζί με τα εφοπλιστικά κέρδη, τελικά μειώθηκαν τα δρομολόγια.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου καλεί όλους τους νησιώτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Σήμερα ακόμη, οι εκλεκτοί στην τοπική διοίκηση των κομμάτων του ευρω – μονόδρομου αυτοί ακριβώς που έβαλαν πλάτη να περάσει αυτή η πολιτική , αυτοί που υπόσχονταν ότι «ο ανταγωνισμός θα βελτιώσει τις υπηρεσίες και θα μειώσει τις τιμές» αυτοί ακριβώς «ανησυχούν». Ακόμη περισσότερο ορισμένοι υποψήφιοι αιρετοί ( προφανώς οι περισσότερο θρασείς) ζητούν έμμεσα ακόμη μεγαλύτερες επιδοτήσεις για τους εφοπλιστές, ενώ κάποιοι «αριστεροί» από αυτούς ζητούν από το κράτος να αναλάβει τις άγονες γραμμές ( και να αφήσει τις «γόνιμες» στους εφοπλιστές) ! Συγκεκριμένος υποψήφιος της ΝΔ στην Σύρο, υπόσχεται, αν εκλεγεί, να φτιάξει δημοτική ακτοπλοϊκή εταιρία, προφανώς σε συνέχεια με αυτήν του απερχόμενου νομάρχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ γέφυρες μεταξύ των νησιών, μέχρι σήμερα δεν «τάζει» ακόμη κανείς τους !
Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου καλεί τους νησιώτες, και πρώτα από όλους όσους ζουν από την δική τους εργασία και όχι από την εργασία των άλλων, να πιστέψουν ότι έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε καλύτερα. Δεν είναι μοιραία η πολιτική που οδηγεί στην φτώχεια τον λαό και στα αμύθητα κέρδη τους εφοπλιστές και τους άλλους πλουτοκράτες! Δεν είναι μοιραίο να μας κυβερνούν οι πολιτικοί του ευρω – μονόδρομου και του μνημονίου. Δεν είναι μοιραίο να μας ξεγελούν οι μασκαρεμένοι σε «ανεξάρτητους αυτοδιοικητικούς» και «αντάρτες» τοπικοί τους αντιπρόσωποι.
Μπορούν αυτές οι εκλογές να γίνουν μήνυμα αντεπίθεσης και αγώνα. Μπορούμε και με την ψήφο μας να απαιτήσουμε καράβια και λιμάνια να γίνουν λαϊκή περιουσία αφού έτσι και αλλιώς φτιάχτηκαν από την εργασία του λαού. Μπορούμε να απαιτήσουμε τα ναυπηγεία ( που οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πληρώνουν τους «επενδυτές» για να τα «σώσουν» ( !!!) να γίνουν λαϊκή περιουσία.



Από την Γραμματεία


Θύμισαν περίοδο 2004 οι συγκεντρώσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

Ο Αντώνης στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στο λαό και ο Γιώργος σε ξενοδοχείο

Κοινή διαπίστωση όσων συμμετείχαν στην τριήμερη περιοδεία του Σαμαρά στη Θεσσαλία , αποτελεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε το «κλικ» στη συνείδηση του κόσμου και από δω και πέρα μέχρι τις εκλογές όλα τα σενάρια για το που θα κλείσει το ανοδικό ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, είναι ανοιχτά.

Είχε πολύ κόσμο σε Τρίκαλα και Καρδίτσα χθες ενώ το προηγούμενο διήμερο σε Βόλο και Λάρισα οι συγκεντρώσεις θύμισαν τις ανάλογες της προεκλογικής περιόδου του 2004. Στο σύνολο του κυριακάτικου τύπου οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται δείχνουν ότι η Ν.Δ. πάει για 7-8 από τις 13 περιφέρειες.

Ο Σαμαράς βλέπει ότι αντέστρεψε το κλίμα και με μεγαλύτερη δύναμη και ένταση συνεχίζει τις περιοδείες (σήμερα και αύριο στη Μεσσηνία) για την παγίωση και την αύξηση της διαφοράς.

Πρόγραμμα ομιλιών υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Βλαχογιάννη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο συνδυασμός μας ανακοινώνει το πρόγραμμα ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Βλαχογιάννη με τον συνδυασμό «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πρόγραμμα ομιλιών υποψήφιου Δημάρχου

«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ

· Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ώρα 19.00 Κακάπετρα Παροικιά: «Πάνθεον»

· Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ώρα 20.00 Καμάρες: Σχολείο Καμαρών

· Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ώρα 19.00 Άσπρο Χωριό: Αίθουσα Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής

Ώρα 20.00 Δρυός: Εστιατόριο Τριαντάφυλλου (πλατεία)

· Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ώρα 19.00 Πρόδρομος: Καφενείο του Παυλάκη

Ώρα 20.00 Μάρμαρα: Πλατεία Καφενείων

· Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ώρα 20.00 Αλυκή: Εστιατόριο Σκανδάλη

· Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ώρα 17:00 Μαράθι: Δημοτικό σχολείο Μαραθιού

Ώρα 18.00 Κώστος: Αίθουσα Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου

Ώρα 19.00 Λεύκες: Κοινοτικό Κατάστημα

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ώρα 20.00 Μάρπησσα: Εστιατόριο «ΠΑΡΕΑ»

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ώρα 19.30 Νάουσα: Κεντρική πλατεία

Ώρα 20.30 Παροικιά: Εκλογικό Κέντρο πλατεία Αλυγαριάς

Το γραφείο Τύπου

του συνδυασμού

«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» κ. Μαράκη στο Γαλάτσι