slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Πάρο - Αντίπαρο



Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υπ. βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης θα επισκεφτεί την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 τα νησιά Αντίπαρο και Πάρο.
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου - Κ.Υ. Νάξου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι στο Νοσοκομείο μας λειτουργεί Τακτικό Ιατρείο Μαστού με επικεφαλής τον Χειρουργό κύριο Ιωάννη Γεωργίου, εκπαιδευμένο στη Μονάδα Μαστού του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "ΜΕΤΑΞΑΣ". Το Ιατρείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 10:00πμ έως 13:00μμ και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν ραντεβού στη

Το Πρόγραμμα της προεκλογικής δραστηριότητας της ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ



Στα πλαίσια της προεκλογικής δράσης της Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ η υποψήφια βουλευτής στις Κυκλάδες Φωτεινή Παγούνη, σήμερα Τρίτη 20/1/2015 στις 7.30 μμ, θα μιλήσει στο καφενείο του Φιστίκη στο Αγερσανί.
Την Τετάρτη 21/1/2015 στις 7.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία και ομιλία στην Απείρανθο.
Την Πέμπτη 22/1/2015 στις 7.30 μμ, θα μιλήσει στο Φιλώτι, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Την Παρασκευή 23/1/2015 στις 6.00 μμ, θα πραγματοποιηθεί ομιλία στον....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Τα μέλη του Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο., αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φανταστικούς φίλους της ομάδος μας που ακολούθησαν στο ταξίδι στη Σαντορίνη για τον ημιτελικό του κυπέλου με τον Πανθηραϊκό το Σάββατο 17/01/2015 και έδωσαν την απαραίτητη ψυχολογική και ουσιαστική υποστήριξη αποτελώντας κυριολεχτικά τον δωδέκατο παίχτη της ομάδος μας πράγμα που αποτυπώνεται και στο....

Εκδήλωση του ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια"

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ., κ. Γιώργου Βακόνδιου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μεταξύ του υποψηφίου βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Βακόνδιου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου, κ.Γιάννη Ρούσσου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ο κ. Ρούσσος παρουσίασε συνοπτικά τα βασικά θέματα που απασχολούν τον νομό την κρίσιμη αυτή

H κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου (βίντεο φωτογραφίες)



H κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξουπραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/1/ 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Γαλατσίου.
Στην εκδήλωση , παρευρέθηκαν οι τρεις ευρωβουλευτές με επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής, Γκάμπι Τσίμερ, η Μαρίζα Ματίας από την Πορτογαλία και ο Γερμανός Στέφαν Εκ.
Οι ευρωβουλευτές θέλησαν να δουν και να πάρουν γεύση από Τ’ Απεράθου του Μανώλη Γλέζου ο οποίος τους έχει μιλήσει για το χωριό, τη Νάξο και τους συγχωριανούς του.

Περιοδεία στη Σύρο του Χάλαρη Μιχάλη, Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη

Συνεχίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ στις Κυκλάδες κ. Μιχάλης Χάλαρης επισκέφτηκε σήμερα,19/1, την Σύρο και συναντήθηκε με τους τοπικούς παράγοντες τόσο στην Ερμούπολη όσο και γενικά στο νησί της Σύρου.
Συγκεκριμένα ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σύρου -Ερμούπολης κ. Γ. ΜΑΡΑΓΚΟ και ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα προβλήματα και για τα μελλοντικά προγράμματα του νησιού.
Οι δύο πολιτικοί άνδρες κουβέντιασαν τα θέματα σε βάθος και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους για μελλοντική συνεργασία ειδικά στα θέματα που αφορούν τα δίκτυα υποδομής της πόλης αποχέτευσης, ύδρευσης κλπ, για τα οποία ο κ. Χάλαρης λόγω επιστημονικής κατάρτισης τόσο ως διδάκτωρ Χημικός όσο και ως ανώτερος αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαθέτει ιδιαίτερη γνώση και ευαισθησία.
Ο κ. Χάλαρης και ο επικεφαλής του Δήμου Ερμούπολης έδειξαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την συνάντηση υποσχόμενοι μελλοντική συνεργασία για την καλυτέρευση της διαβίωσης των κατοίκων του νησιού.

Στη συνέχεια ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Αντιπεριφεριάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη και παρουσία της Έπαρχου Σαντορίνης κ. Θεώνη Λειβαδάρου συζήτησαν για τα προβλήματα τόσο της Περιφέρειας αλλά κυρίως των Κυκλάδων και αφού συνομίλησε και με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας ευχαρίστησε τους δύο πολιτικούς παράγοντες και αποχώρησε.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χάλαρης έχοντας καταγράψει πολύ σημαντικό έργο ως επι τριετία Ειδικός Γραμματέας στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε), θεωρώντας ότι το Σ.ΕΠ.Ε είναι κομμάτι του εαυτού του, δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το τοπικό Γραφείο των Επιθεωρητών και να συζητήσει μαζί τους.

Ως νέος πολιτικός και με την θέληση να ενημερωθεί από κάθε άποψη για την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού τόσο της Ερμούπολης, όσο και των Κυκλάδων γενικά, ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε σχεδόν όλες τα υπηρεσίες όπως, Τελωνείο, Γενικό Χημείο του Κράτους, ΕΛΤΑ, Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων, Δημοτική Βιβλιοθήκη, ΔΕΔΗΕ, ΔΕΥΑ Σύρου, Δικαστήρια κ.α

Δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα της αγοράς της Ερμούπολης όπως την ΚΟΣΜΟΤΕ, καφετέριες συνομιλώντας με νεολαίους, εμπορικά καταστήματα κλπ.

Τέλος ο κ. Χάλαρης φιλοξενήθηκε στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Αιγαίο TV Σύρου για 45 λεπτά απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφου.

Αύριο Τρίτη ο κ. Χάλαρης θα επισκεφτεί την Τήνο και θα επιστρέψει την Τετάρτη στη Σύρο.

Το προσωπικό μου ιστολόγιο: http://chalarismichalis.blogspot.com
Follow me on Twitter: www.twitter.com/ChalarisMichail     (@ChalarisMichail)
Join me on Linkedin: www.linkedin.com/chalarismichail

Watch me on  Youtube

Find me on g+ : google.com/+ChalarisMichail