slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καλπάζει η ανεργία και στη Νάξο

Σύμφωνα με την τα στοιχεία του ΟΑΕΔ δείχνουν  ότι το 16,80% των ανέργων της Νάξου είναι  μετανάστες  και  προέρχονται  κυρίως από   χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και επίσης, καλύπτουν το 22,82% των επιδοτούμενων ανέργων της Νάξου.
Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ Νάξου  το μήνα Ιούνιο παρουσίασαν αύξηση 16,31% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011, με τις γυναίκες να έχουν τον πρώτο λόγο και τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας.
Και ενώ οι άνεργοι αυξάνονται μέρα με τη μέρα, οι αναγγελίες προσλήψεων που έγιναν τον φετινό Ιούνιο παρουσίασαν πτωτικές τάσεις κατά 8,58% σε σχέση πάντα με τον περσυνό Ιούνιο. Μάλιστα, αρκετοί επιδοτούμενοι άνεργοι που εργάζονταν ως εποχικοί σε τουριστικά επαγγέλματα δεν κατάφεραν να βρουν εργασία και παρέμειναν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, αυξάνοντας έτσι το ποσοστό τους, σε σχέση με πέρυσι, κατά 54,76%.
Αλματώδης αύξηση της ανεργίας, θεαματική αύξηση των αλλοδαπών ανέργων, μείωση των...

Οι νέοι Γενικοί Γραμματείς των περιφερειών

ΑΤΤΙΚΗ: Καλογερόπουλος Δημήτριος (ΝΔ, πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω)
ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Γερακούδη Καλλιόπη (ΠΑΣΟΚ)
ΗΠΕΙΡΟΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Θεοδωρίδης Ηλίας (ΔΗΜΑΡ)
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΙΟΝΙΟ: Αγγελάκας Μανώλης (ΝΔ)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ: Καρούντζος Αθανάσιος (ΠΑΣΟΚ,πρώην Γ.Γ. Κρήτης, υποψήφιος του Τατούλη στην Πελοπόνησο και από κει στη Μακεδονία. Τελικά αυτός ξέρει όλη την Ελλάδα)
ΑΙΓΑΙΟ: Καλογήρου Χριστιάνα (ΝΔ)
ΚΡΗΤΗ: Δεικτάκης Γεώργιος (ΝΔ)

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΥΓ. Να σου θυμίσω κύριε πρωθυπουργέ, ότι το 1993 μιλούσες για τους δεινόσαυρους της πολιτικής (να εξαιρέσω τον Αγγελάκα).
Οι ίδιοι και οι ίδιοι και πάντα και για πάντα οι ίδιοι ξεθάφονται και διοικούν (google..άρετε και θα καταλάβετε).
Και πάλι ΕΥΓΕ πρόεδρε της κυβέρνησης

Καταγγέλλει όργιο παρανομιών στην Κίμωλο. Υποψήφιος βουλευτής ζητά την παραίτηση του δημάρχου και υπαλλήλου που ήταν κι αυτός υποψήφιος

Την παραίτηση του δημάρχου Κιμώλου (Γεράσιμος Μαγκανιώτης), αλλά και την αντικατάσταση υπαλλήλου (Πέτρος Ηλιάκης) που biologikos_katharismosεργάζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου και είναι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές, ζητά με καταγγελία του, ο Νίκος Λογοθέτης, που με τη σειρά του ήταν υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό Κυκλάδων.
Η ενδιαφέρουσα αυτή υπόθεση, βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά από μία ακόμη καταγγελία που έστειλε ο κ. Λογοθέτης προς πάσα κατεύθυνση και αφορά την πλημμελή λειτουργία του ΒΙΟΚΑ (Βιολογικός Καθαρισμός) Κιμώλου και την παράνομη- όπως ο ίδιος υποστηρίζει- κατασκευή του έργου «Υποθαλάσσιος αγωγός διάθεσης και επεξεργασίας λυμάτων» από την οποία – κατά τα καταγγελλόμενα - υπήρξε διασπάθιση και αρπαγή δημοσίου χρήματος.
Ο κ. Λογοθέτης, ο οποίος έχει κάνει 8ετή αγώνα με....

Αργυρώ Λιβανίου - Καραμπέτσου δημοτική σύμβουλος Σερίφου :αν η η Πολιτεία δεν ανακουφίσει την Σέριφο από 1.400 κατοίκους που είχε στην απογραφή, πιθανώς στην επόμενη, να έχει 300”.

Καυτηριάζει την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σερίφου η δημοτική σύμβουλος Αργυρώ Λιβανίου - Καραμπέτσου
Έξι ημέρες διαμονής για 1 ώρα συνεδρίαση Την εξαιρετικά περιορισμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σερίφου με την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, Σύρο, στηλιτεύει η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας του δήμου Σερίφου, Αργυρώ Λιβανίου – Καραμπέτσου.
Η κ. Καραμπέτσου μέσω της “Κοινής Γνώμης” εκφράζει τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι της Σερίφου, ορμώμενη από τις “φουρτούνες” που η ίδια συνάντησε προκειμένου να βρεθεί στη Σύρο και να παραστεί στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου, στο οποίο είναι τακτικό μέλος για το θέμα της πεζοδρόμησης.
Δεν εξυπηρετούνται οι κάτοικοι. Συγκεκριμένα, η ίδια, αναφέρει χαρακτηριστικά πως “Το ....
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Θέμα: « Απαράδεκτος αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αθλήτριας Παρασκευής Παπαχρήστου»
Η Βούλα Παπαχρήστου, Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριπλούν, αναπαρήγαγε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σκωπτικό σχόλιο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν σε ιστότοπους καθημερινά, το οποίο συλλήβδην, από τα κατεστημένα ΜΜΕ, κρίθηκε ως «ρατσιστικό».
Αυτή η «ετυμηγορία», που υπέθαλψαν με ανακοινώσεις τους υποκριτικά, όλα τα κόμματα της αριστεράς, είχε ως αποτέλεσμα τον...

Στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και η Ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Σύρο.

prasines_akadimies
Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού είναι ένα Δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου που δραστηριοποιήται σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε πολλές χώρες του εξωτερικού και λειτουργεί υπό την αιγίδα και την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Αυτή τη στιγμή το Δίκτυο αριθμεί περί τους 6.000 αθλητές ηλικίας 5 εως 15 ετών σε 60 σχολές ποδοσφαίρου σε 6 διαφορετικές χώρες του κόσμου την Ελλάδα, την Κύπρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Αυστραλία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Αποστολή του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού είναι η...

Η πρώτη απόφαση διαγραφής χρέους δανειολήπτη στο Ειρηνοδικείο Νάξου

Δύο χρόνια μετά τη θέσπιση του νόμου που δίνει τη δυνατότητα διαγραφής μέρους των χρεών σε φυσικά πρόσωπα, το Ειρηνοδικείο Νάξου εξέδωσε την πρώτη απόφαση για τη διαγραφή χρέους δανειολήπτη.Σύμφωνα με την απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στις 28 Ιουνίου, ο υπόχρεος καλείται να αποπληρώσει μόλις το 20% της οφειλής που είχε προς τράπεζες. Έτσι, από τα 33.000 ευρώ της μέχρι τώρα συνολικής οφειλής θα καταβάλει τα 6.240€, έχοντας μάλιστα χρονικό περιθώριο τεσσάρων ετών.Αυτή είναι η ....

Ημέρες Χορού στον Κυνίδαρο Νάξου


Την Παρασκευή 27 Ιουλίου ξεκινάνε οι "Ημέρες Χορού στον Κυνίδαρο Νάξου", σας περιμένουμε!
Ημερολόγιο:
Παρασκευή 27 Ιουλίου:
στις 11:00 (πλάτσα Κυνιδάρου): Εργαστήρι Χορού και Θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά από την ομάδα Saltator
στις 20:30 (Κυνίδαρος): Χοροθέατρο «Τραγείδωλον» από το Motus Dance Studio και «Στο Φως της Μέρας» από τους Saltator και .... τους EleΚtroΒalΚana

Σάββατο 28 Ιουλίου:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.ΜΙ.Κ.


Η Γενική Συνέλευση για το υπό σύσταση Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου, Κ.Υ. Αμοργού, Π.Ι. και Π.Π.Ι. Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, καταγγέλλει τις απαράδεκτες πρακτικές του μνημονιακού κράτους, να καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Δημοσίων Υπηρεσιών μέσω των Προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας δηλαδή μέσω νοικιασμένης εργασίας που εξαναγκάζει τους εργαζομένους να συμμετέχουν σε διαδικασίες που τους οδηγούν σε ομηρία, να εγκλωβίζονται σε καθεστώς ανασφάλειας και.....

Για τους Α.Ε τελικά είναι "ΑΞΙΟΣ" για Αρχηγός Στρατού η είναι αυτό που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όλοι οι Έλληνες ;;;

Να μη μας το παίζει και ήρωας ο παραιτηθείς Α/ΓΕΣ κ. Ζιαζιάς...

Ας θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι στις 1 Νοεμβρίου 2011 :
"Με μια πρωτοφανή απόφαση, που κινείται στα όρια της δημοκρατικής εκτροπής, η κυβέρνηση έκανε δεκτή την εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη και προχώρησε σε έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, αποστρατεύοντας ... σύσσωμη τη στρατιωτική ηγεσία και τοποθετώντας αρχηγούς των Επιτελείων αξιωματικούς της αρεσκείας της, βάζοντας βαθιά το «μαχαίρι» στην επετηρίδα.

Τι θα γίνει επιτέλους με την ανακοίνωση του αριθμού των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές των Ε.Δ.;

Για τους εισακτέους στις Στρατιωτικές Σχολές δεν έχουμε υπόψη μας άλλη ανακοίνωση εκτός από αυτή που έχει αναρτηθεί εδώ.

Οι παραπάνω πίνακες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εκτός του ότι δεν είναι...

Η συνέχεια στο staratalogia.blogspot.gr

e-Επιλογές της 25/07/2012

Δημιουργία ΚΔΑΠ για το καλοκαίρι στο Φιλώτι


Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 
 Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δημιούργησε, για την καλοκαιρινή περίοδο, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Φιλώτι, το οποίο θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 9:00 έως 15:00, στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου και θα δέχεται παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 12 ετών.
 Εγγραφές θα γίνονται δεκτές τις ώρες λειτουργίας του ΚΔΑΠ

Σάλος με τα προγράμματα του Κικίλια

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να παραμείνει στον ο ΟΑΕΔ ο Κικίλιας, ένας από τους … κορυφαίους “κηπουρούς” του Παπανδρέου ο οποίος εσχάτως προσχώρησε στη Δημοκρατική Αριστερά!
Αύριο παρουσιάζει προγράμματα τα οποία έχουν προκηρυχθεί εδώ και τέσσερα – πέντε χρόνια ενώ ένα από αυτά προκηρύχθηκε επί Ρέππα πριν από εννέα χρόνια. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την πορεία του διοικητή που έχει βολέψει μια χαρά τους συγγενείς του στον ....

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ...ΑΠΟΓΝΩΣΗ


 Ένσταση έχει κατατεθεί στο Εκλογοδικείο από δύο εκλογείς η οποία αν γίνει δεκτή θα φέρει τα πάνω κάτω στην κατανομή των εδρών. Η ένσταση έχει κατατεθεί σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα για την Β΄εκλογική περιφέρεια Αθηνών αλλά σε περίπτωση που γίνει δεκτή θα προκαλέσει ντόμινο αλλαγών.
Σε περίπτωση που η ένσταση γίνει δεκτή, τότε οι πέντε αναπληρωματικοί βουλευτές της Β΄ Αθήνας θα καθίσουν στα έδρανα της Βουλής. Πρόκειται για τους:....

Ισίδωρε ο Βαξεβάνης ρωτάει τι είναι χειρότερο: «το 1 εκ που έβγαλε ο Κούβελος στο εξωτερικό αδήλωτα ή η μαλακ@@ της Βούλας;» ... τι να του πούμε;

του Κώστα Βαξεβάνη

«Ρε η κοπέλα δεν έζησε το ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ το 87. Δεν ξέρει καν ποιός είναι ο Αντρέας Παπανδρέου, είναι παιδί» λέει η Αντιγόνη στο γραφείο. Πραγματικά, η Βούλα Παπαχρήστου γεννήθηκε το 1989. Είναι μια κοπέλα 23 χρονών. Δέκα χρόνια προπόνηση, χαμένα παιδικά χρόνια, ίσως μια αψάδα που καμιά φορά έχουν οι άνθρωποι της επιμονής και της θυσίας και σίγουρα επιπολαιότητα.

Ρουμελιώτης: «Στο ΔΝΤ ξέραμε εξαρχής ότι το ελληνικό πρόγραμμα ήταν ανεφάρμοστο»

Τη δήλωση ότι το ΔΝΤ γνώριζε εξ αρχής πως το ελληνικό πρόγραμμα δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστεί έκανε ο πρώην εκπρόσωπος του Ταμείου στην Ελλάδα, Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

«Γνωρίζαμε στο Ταμείο από την αρχή πως αυτό το πρόγραμμα ήταν αδύνατο να εφαρμοσθεί, καθώς δεν είχαμε ούτε ένα επιτυχές παράδειγμα», είπε ο κ. Ρουμελιώτης μιλώντας στην εφημερίδα «The New York Times».

Την ίδια στιγμή αναφέρει ότι η Τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές επιδράσεις που θα είχε το φάρμακο της στην ελληνική οικονομία.

«Το επιχείρημα που συνήθως χρησιμοποιείται από την τρόικα για να ασκήσει κριτική στην Ελλάδα – και για να αγνοήσει τα δικά της λάθη – είναι πως η βαθιά ύφεση οφείλεται στη μη εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», δηλώνει ο κ. Ρουμελιώτης.

«Αν και η Αθήνα απέτυχε οικτρά στο συγκεκριμένο μέτωπο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλες περικοπές συνέβαλαν στο καθοδικό σπιράλ αποδεκατίζοντας την οικονομική ζήτηση εντός της Ελλάδας», ανέφερε.

Σχεδόν όλοι υπερ Βούλας πλην Ισίδωρου και αριστεροφασιστών

Τι δήλωσαν οι επώνυμοι για την Βούλα Παπαχρήστου
»Φωτιά» έχει πάρει το twitter, εδώ και λίγη ώρα, με τους επώνυμους να σχολιάζουν τόσο όσα έγραψε η Βούλα Παπαχρήστου στον λογαριασμό της, όσο και την απόφαση του ΕΟΕ να αποκλειστεί η αθλήτρια από του Ολυμπιακούς Αγώνες.
Δείτε πως σχολιάζουν στο twitter τους το θέμα, οι επώνυμοι

Έρευνα για τις ανακοινώσεις της ΥΔΕ

Με σημερινή εντολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη ζητείται από τη Διεύθυνση Διοικητικού να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ευσταθούν ή όχι τα αναγραφόμενα σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΥΔΕ νομού Δωδεκανήσου, σχετικά με δαπάνες για μετακινήσεις κλπ υπαλλήλων της Περιφέρειας. 

Εθισμένη Πολιτεία στη Νάξο


Εθισμένη Πολιτεία

Μήπως τελικά εθιστήκαμε όλοι περιμένοντας … την επόμενη δόση;Πως βλέπουν την κατάσταση στη χώρα μας, μια μετανάστρια και ένας οικονομικός αναλυτής;

Τι λέει για την Ελλάδα μια ανερχόμενη ηθοποιός, τι σκέπτεται μια παλιά φίρμα της πίστας, και ποια είναι η γνώμη ενός …

«Κρουαζιέρα» στις Κυκλάδες έκανε τουρκική φρεγάτα

Στις Κυκλάδες, μεταξύ Τήνου και Μυκόνου, έφτασε την Τετάρτη τουρκική φρεγάτα. Το τουρκικό πλοίο παρακολουθούν πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, η τουρκική φρεγάτα Gokova, προερχόμενη από Ανατολική Μεσόγειο, κινήθηκε αρχικά μεταξύ Κάσου και Κρήτης και στη συνέχεια βόρεια Κρήτης σε διεθνή ύδατα.

Το μεσημέρι, το τουρκικό πλοίο εισήλθε σε ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταξύ Μήλου και Φολέγανδρου, και στη στη συνέχεια με βόρεια πορεία κινήθηκε μεταξύ Σίφνου και Αντίπαρου και εξήλθε το απόγευμα μεταξύ Τήνου και Μυκόνου με βορειοανατολική πορεία. 

Εκδηλώσεις ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ αυτής της Εβδομάδας



Τετάρτη 25 Ιουλίου, 9:00 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης».
Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ- ΘΕΑΤΡΟ». Με το Θίασο Ναξίων ηθοποιών: Λευτέρης Ελευθερίου, Νίτσα Μαμουζέλου, Γιώργος Νανούρης και Γιάννης Φραγκίσκος.
Πέμπτη 26 Ιουλίου, 9:00 μ.μ.: Χαλκί. Γυμνάσιο Τραγαίας.
Θερινά Εργαστήρια Μουσικής, Νάξος Καλοκαίρι 2012.
Συναυλία με έργα για έγχορδα, φαγκότο και.......

Συνάντηση του Βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών


Συνάντηση με τους Ευριπίδη Στυλιανίδη και Χαράλαμπο Αθανασίου, Υπουργό και αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας με την ιδιότητα του υπεύθυνου του Τομέα Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις πολιτικές προτεραιότητες της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και για τις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες.
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ρήγας ζήτησε να καθιερωθεί συστηματική συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, ώστε να ενσωματώνονται στα νομοθετήματα οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Παναγιώτης Ρήγας στη  ....... 

Ποια είναι η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου που αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι η αθλήτρια του Στίβου για την οποία μιλά σήμερα όλη η Ελλάδα, αλλά και η παγκόσμια αθλητική κοινότητα, όχι για κάποια αθλητική της επίδοση, αλλά για ένα της... tweet, με περιεχόμενο ρατσιστικό και το οποίο τελικά την «πέταξε» εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ποια όμως είναι η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου;

Ο γιος του ποιητή Νικηφόρου Βρεττάκου, Κώστας Βρεττάκος και η κόρη του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Κατερίνα Καμπανέλλη, θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα μεταξύ των καλεσμένων ομιλητών των φετινών λογοτεχνικών εκδηλώσεων της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου κατά το τριήμερο 28, 29, 30 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου Νάξου.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης ο ποιητής Αντώνης Φωστιέρης και.οι......

Κατάθεση Αναφορών από τον βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Συρμαλένιο


Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Υγείας
Θέμα: Υπολειτουργία Περιφερειακών Ιατρείων Δήμου Θήρας
Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κ. Αναστασίου Ζώρζου με την οποία απευθύνει έκκληση για «την τραγική κατάσταση» στην οποία έχουν περιέλθει όλα τα Περιφερειακά Ιατρεία της Σαντορίνης λόγω της υποστελέχωσης τους σε ιατρικό προσωπικό. Επισημαίνεται δε ότι, ....

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ BIILL CLINTON ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Η ιστορία ξεκινά το 1992…
Ο κυβερνήτης του Arkansas που η καταγωγή του ήταν από το Hope που σημαίνει στα Ελληνικά ελπίδα.
Τότε όλοι κατηγορούσαν τον William Jefferson Clinton ότι κάπνιζε μαριχουάνα στο πανεπιστήμιο για να του αποτρέψουν την υποψηφιότητα του προέδρου των Η.Π.Α
Ο μικρότερος Έλλην κοινοτάρχης (26 ετών), πρόεδρος της........

Συμβαίνει τώρα. Τα social media υπέρ της Βούλας Παπαχρήστου!

Τα social media έχουν πάρει φωτιά , ενώ σελίδες που  έχουν δημιουργηθεί δηλώνουν «Θέλουμε τη Βούλα Παπαχρήστου στο Λονδίνο»...

Δείτε την σχετική σελίδα εδώ


Ολυμπιακή ... υποκρισία!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevjohn@yahoo.gr

Η είδηση ...

Η Βούλα Παπαχρήστου αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς  αγώνες επειδή έγραψε στο Twitter: “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό”.

Ο σχολιασμός …

Αυτό είναι το Ολυμπιακό ιδεώδες για το οποίο μιλάει ο Κούβελος

Πληρώνουμε και βγάζουμε ξέκολες φωτογραφίες μπροστά στους ολυμπιακούς κύκλους; Δείτε το:

Μπράβο στον Ισίδωρο Κούβελο από τον αριστερό συρφετό

 [Το ανέκδοτο έχει σημασία ποιος το λέει... και ανέκδοτα μπορούν να λένε μόνο οι αριστεροί φασίστες... όπως μας ενημερώνει ο αριστεροφασίστας ΠΡΕΖΑ TV ο οποίος δικαιολογεί την κίνηση του Ι. Κούβελου να αποκλείσει την αφελή πιτσιρίκα και κατά τ' άλλα να έχει μαζί του στο Λονδίνο τον Π. Δήμα ο οποίος έλεγε χθες στο ράδιο ότι στην εποχή του έκαναν 11 μήνες προετοιμασία με Ιακώβου και πολλές φορές στο εξωτερικό... λες και δεν ξέρει όλος ο κόσμος γιατί εξαφανιζόντουσαν επί μήνες...
Α, πανευτυχής με την απόφαση του Ι. Κούβελου δήλωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ...]

Λήψη μέτρων για την βελτίωση των συνθηκών στην πόλη της Νάξου ζητά ο Β. Συμεώνογλου


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 
Με επιστολές που απέστειλε προς τις αρμόδιες τοπικές αρχές ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου κ. Βαρσαμάς Ι.Συμεώνογλου ζητά να παρθούν άμεσα μέτρα για τον ευπρεπισμό της παραλίας καθώς και για την αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορών από τους επαγγελματίες της Χώρας.

Οι επιστολές: