slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

🤷‍♂️🤷‍♂️ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση της ΔΕΗ για τα bonus παραποιεί ανερυθρίαστα την αλήθεια

 
«Η απάντηση της ΔΕΗ για το σκάνδαλο των προκλητικών bonus 16 εκατ. ευρώ των golden boys του κ. Μητσοτάκη παραποιεί ανερυθρίαστα την αλήθεια», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Αντιδράσεις για την επιμονή Σκουρλέτη να ζητάει «δήλωση μετανοίας» από τον Λακόπουλο


Στην αλυσίδα αντιδράσεων του δημοσιογραφικού κόσμου αναφορικά με την αξίωση του κ. Σκουρλέτη προστίθενται μέρα με την μέρα και νέα ονόματα


Αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί η επιμονή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, να ζητάει από τον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο… «δήλωση μετανοίας».

«Απόλαυσε» Νάξο το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του @Alpha TV Greece ! ΒΙΝΤΕΟ

 Μεταδίδει η Κατερίνα Βρούτση.
Η Νάξος μας ετοιμάζεται για το καλοκαίρι, όπου για μία ακόμη φορά θα προσφέρει στους επισκέπτες της υπέροχες εμπειρίες!
Με μία από τις πάμπολλες πανέμορφες παραλίες της, αυτή της Αγίας Άννας, συνδέθηκε ζωντανά η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha και πήρε μία… ιδέα από αρώματα, εικόνες, γεύσεις και μελωδίες Νάξου και Αιγαίου!
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, κάλεσε όλον τον κόσμο στο νησί μας για το καλοκαίρι και προανήγγειλε την διεξαγωγή του 5ου Food Experience Graviera Naxos φέτος τον Ιούνιο, ο σεφ του Santana και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων, Μιχάλης Καπρής, έφτιαξε το παραδοσιακό ναξιώτικο πιάτο «καλόγερος» με προϊόντα της






Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς

"Η 1η του Μάη συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και  τις θυσίες των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο και δίκαιο αύριο, πιο ανθρώπινο, ταυτόχρονα όμως μας δείχνει το δρόμο της συλλογικής και ατομικής ευθύνης. Ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μας βρίσκει γι’ ακόμη μια φορά αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη κατάσταση παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που έχει επιφέρει πολλαπλές αλλαγές στη ζωή μας, αλλά και στις εργασιακές μας σχέσεις.

Οι συνθήκες αυτής της περιόδου έχουν δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον. 

Νίκος Συρμαλένιος : Κατάργηση προνοιακού επιδόματος τέκνων με βαριά αναπηρία-Αποκλεισμός αγροτικών οχημάτων από επιδότηση πετρελαίου κίνησης

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε δύο ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή.

Η πρώτη έχει ως θέμα: «Άδικη και παράλογη η κατάργηση του προνοιακού αναπηρικού επιδόματος των τέκνων με βαριά αναπηρία όταν λάβουν τη σύνταξη του αποθανόντος γονέα και η απαίτηση αναδρομικής επιστροφής τυχόν ποσών που εισέπραξαν»

Χαιρετισμός Νίκου Συρμαλένιου για την Εργατική Πρωτομαγιά

 Η Χώρα μας 136 χρόνια μετά την αιματηρή επέτειο των εργατικών αγώνων του Σικάγου, γιορτάζει την εργατική Πρωτομαγιά σε συνθήκες νεοφιλελεύθερων πολιτικών που διαλύουν το κοινωνικό κράτος, περιθωριοποιούν τον κόσμο της εργασίας και δημιουργούν με την ανεξέλεγκτη ακρίβεια ασφυκτικό πλαίσιο διαβίωσης για τη ζωή της πολύ μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών.

Στα τρία χρόνια που κυβερνά η ΝΔ, όχι μόνο κατεδάφισε κάθε θετικό μέτρο που πρόλαβε να θεσμοθετήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Αύγουστο του 2018 και την έξοδο από τα μνημόνια, αλλά θεσμοθέτησε μεθοδικά πλέγμα μέτρων υπέρ της ανεξέλεγκτης λειτουργίας της αγοράς και ενάντια στους εργαζόμενους και στους απόμαχους της δουλειάς.

Τουριστικά καταλύματα με πισίνα υποχρεώσεις-κυρώσεις.

Πηγή ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΤΣΟΣ lk quality.gr
ALPHA TAXIS OFFICE

Καλή σεζόν στην Τουριστική μας Βιομηχανία .

Με την ευκαιρία ανοίγματος μιας νέας ελπιδοφόρας σεζόν δανειστήκαμε από τον ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΟ ειδικό στην αναβάθμιση και λειτουργία Τουριστικών καταλυμάτων τα παρακάτω που αναφέρονται στην ΥΑ 10586/2021..

Οι φορείς διαχείρισης των καταλυμάτων, εντός των οποίων λειτουργούν κολυμβητικές δεξαμενές ή η υπεύθυνη επιχείρηση για τη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής, όταν αυτή δεν συμπίπτει με τον φορέα διαχείρισης του καταλύματος, υποχρεούνται, όπως: