slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρακτικό της Λαϊκής Συνέλευσης Τ.Κ. Κορωνίδας

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ

Πρακτικό από τη Λαϊκή Συνέλευση Τ.Κ. Κορωνίδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 και ώρα 20:00 στην αυλή της Εκκλησίας της Θεοσκέπαστης στην Κωμιακή, ύστερα από την με αριθμό 21/2016 (Κατά πλειοψηφία) απόφαση του Τοπικού της Συμβουλίου, με θέμα την ενημέρωση του κόσμου, την καταγραφή προβλημάτων και την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος 2016.

Στη Λαϊκή Συνέλευση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Δημήτρης Κορρές, το μέλος του Τοπικού  Συμβουλίου κ. Αντώνης Χωριανόπουλος , εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της Κοινότητας. Στη συνέλευση παρευρέθηκε και ο υπάλληλος του Δήμου Νικηφόρος Αξαόπουλος για την τήρηση των πρακτικών οριζόμενος με σχετική απόφαση Δημάρχου.

Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Δημήτρης Κορρές, ο οποίος είπε :

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη σε μητρώο εργοληπτώνΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη σε μητρώο εργοληπτών (εταιρειών - φυσικών προσώπων)


«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη σε μητρώο εργοληπτών (εταιρειών - φυσικών προσώπων) για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή, στην περιοχή ευθύνης της Π.Ε. Κυκλάδων και της Π.Ε. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το χρονικό διάστημα έως

(ΛΕ.ΜΟ.Ν.),:Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την διοργάνωση αγώνων εντούρο στη Νάξο.

H Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.), ετοιμάζεται να φέρει στο νησί μας έναν πραγματικό αγώνα enduro. Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που το αγωνιστικό πρόσωπο της λέσχης μας θα λάμψει. Ενημερώνουμε όσους θέλουν να βοηθήσουν και να είναι κοντά σε αυτή την μοτοσυκλετιστική φιέστα, πως θα μπορούν να

Ο Μανωλάς, η Γιουβέντους και οι άλλοι μνηστήρες


naxospress.gr
Μήπως το όνομα «Μανωλάς» είναι ταυτόσημο με τη λέξη «σίριαλ»; Εκτός κι εάν το έχει το DNA της οικογένειάς καθότι τόσο ο θείος Στέλιος όσο και ο ανιψιός Κώστας σε κάθε ανανέωση συμβολαίων με τις ομάδες τους είχαν ουκ ολίγα επεισόδια… Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχαμε δεκάδες δημοσιεύματα που ήθελαν τον 25χρονο Ναξιώτη αμυντικό να μετακινείται από τη μία ομάδα στην άλλη. Βέβαια έως τις 30 Αυγούστου που ήταν σε ισχύ όρος στο συμβόλαιό του για μοιρασιά των χρημάτων ανάμεσα σε Ρόμα και Ολυμπιακό, οι Ιταλοί δεν τον πουλούσαν…

Οι ΔΕΞΙΟΥΡΕΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΒΡΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑΤV Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που παίρνουν εκπομπές στην ΕΡΤ


Η ΕΡΤ στη μάχη της απογευματινής ενημέρωσης
Επιτέλους η ΕΡΤ αποφάσισε να αξιοποιήσει το μηχανισμό της και να μπει δυναμικά στη μάχη της ενημέρωσης με μια σειρά εκπομπών που θα αναζωογονήσουν το πρόγραμμά της.

Η αρχή αναμένεται να γίνει με μια μικτή παραγωγή κάθε απόγευμα από τις 18:30 έως τις 20:00. Πρόκειται για μια ομάδα δημοσιογράφων α’ εθνικής, όλων των αποχρώσεων που

Εικονική πραγματικότητα

Ως δια μαγείας με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έπαυσε η τραγική κοινωνική μάστιγα των αυτοκτονιών.
Οι δεκάδες χιλιάδες άστεγοι, τακτοποιήθηκαν όλοι σε ζεστά σπίτια με …φαγητό στην κουζίνα τους. Τα συσσίτια, κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
Τα φαινόμενα του λαθρεμπορίου και της τοκογλυφίας έχουν σχεδόν εξαλειφθεί.
Επιχειρήσεις έχουν αρχίσει και πάλι να λειτουργούν στη βάση σπουδαίου εθνικού αναπτυξιακού σχεδίου και απορροφούν και

Δήμαρχος Νάξου: Επίσκεψη στη Μύκονο και πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Επίσκεψη στη Μύκονο και πρόσκληση  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Στη Μύκονο μετέβη χθες 20 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό του Προστάτου και Πολιούχου της Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου  και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄. 
Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις μνήμης του Αγίου Αρτεμίου τίμησαν με την

Πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00μ.μ. ,
στο Πνευματικό Κέντρο του....
Ιερού  Ναού Παντανάσσης,
 θα ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου ,
με μόνο θέμα Ημερήσιας Διάταξης:
<<Χειμερινό-Εορταστικό-Θερινό Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων>>.

H παρουσία όλων των συναδέλφων επαγγελματιών – μελών του Συλλόγου  κρίνεται απαραίτητη!!!!

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός

Πρωθυπουργός και υπουργός ΣτΕ: Τσίπρας Αλέξης
Υπουργός διαπλοκής επικρατείας: