slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με πρωτοφανή και απαράδεκτη διαδικασία επιχειρήθηκε από τον Περιφερειάρχη η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας για το έτος 2024

Με πρωτοφανή και απαράδεκτη διαδικασία επιχειρήθηκε από τον
Περιφερειάρχη η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος της
Περιφέρειας για το έτος 2024, αποκλείοντας ουσιαστικά την
ενημέρωση και την ουσιαστική συζήτηση, αφού στάλθηκε στους
περιφερειακούς συμβούλους το πρωί η εισήγηση για το Τεχνικό
Πρόγραμμα που αφορούσε τα Δωδεκάνησα, για να συζητηθεί το
μεσημέρι!
Η Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε την αναβολή του θέματος, ώστε όλο το
Περιφερειακό Συμβούλιο να έχει την δυνατότητα παρέμβασης,
προτάσεων και κριτικής στο Τεχνικό Πρόγραμμα που είναι το
κυριότερο θέμα μαζί με τον προϋπολογισμό, αφού γίνει βέβαια
εφικτό να διαβαστεί. Η δικαιολογία του Περιφερειάρχη ότι δεν μπορεί να συνταχθεί ο
προϋπολογισμός χωρίς την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος
καταρρίπτεται από τον ίδιο, όταν όλα τα προηγούμενα χρόνια το
θέμα συζητιόταν ενιαία με τον προϋπολογισμό. Τότε πως γινότανε;
Επίσης το επείγον ζήτημα της ένταξης του έργου για τις παρεμβάσεις
στις καμένες περιοχές, ώστε να γίνουν άμεσα έργα αντιπλημμυρικής
προστασίας, το στηρίξαμε και λόγω του κατεπείγοντος εντάχθηκε
στην προτεινόμενη τροποποίηση. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για fast
track διαδικασία στην συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος για το
έτος 2024.
Κανένα άλλοθι δεν μπορεί να σταθεί για την υποβάθμιση, την
απαξίωση του ρόλου του Περιφερειακού Συμβουλίου, που
επανειλημμένα έχει επιδείξει ο κ. Περιφερειάρχης.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν αποδέχτηκε αυτήν την παρωδία και
αποχώρησε από την Συνεδρίαση.
Με λαϊκή παρέμβαση και δράση μπορούν οι κάτοικοι των νησιών μας
να προτάξουν τις δικές τους ανάγκες και προτεραιότητες απέναντι
στην απαξίωση και στην βασανιστική καθημερινότητα που τους
αναγκάζουν να βιώνουν οι κυβερνήσεις και τα τοπικά τους
φερέφωνα.
29/08/2023 Με πρωτοφανή και απαράδεκτη διαδικασία επιχειρήθηκε από τον Περιφερειάρχη η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας για το έτος 2024
To:




--

          ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

              ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


 

 

Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο: Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου από την Ρόδο



Την υποψηφιότητα του Ματθαίου Χατζηγεωργίου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

 

Ο κ. Χατζηγεωργίου, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αντιπρόεδρος στην ομάδα του Ευκλή Σορωνής, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Για μένα είναι μεγάλη  και ιδιαίτερη τιμή η πρόταση που μου έγινε από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργο Χατζημάρκο να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου  με την  παράταξη της οποίας ηγείται, «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Δέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη χωρίς δεύτερη σκέψη για τους εξής λόγους:

Ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι  πάνω  από όλα άνθρωπος, εργασιομανής, τελειομανής και  πολιτικός με  μεγάλο όραμα για την Ρόδο μας και τα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειας . Η προσφορά του στον τόπο μας είναι μεγάλη και ανεκτίμητη. Δεν είναι τυχαίο που Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έρχεται πρώτη σε όλους τους σχεδόν τους τομείς και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Γιώργο Χατζημάρκο και στην δική του στρατηγική και σχέδιο για τον τόπο μας, που το εφαρμόζει με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Τα έργα στα νησιά μας μιλάνε από μόνα τους. Έργα που  έπρεπε να είχαν γίνει πριν από πολλά χρόνια και μόνο ο Γιώργος Χατζημάρκος τόλμησε να βγάλει μπροστά και να τα υλοποιήσει. Πιστεύω ότι  μπορώ και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι  σε όλη αυτή την σημαντική προσπάθεια και ελπίζω οι συμπατριώτες μου να μου δώσουν αυτήν την ευκαιρία.»

 

 

Βιογραφικό Ματθαίου Χατζηγεωργίου

 

Ο Ματθαίος Χατζηγεωργίου είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και Dj σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι  διευθυντής προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό  Best 103,1. Έχει εργαστεί ως μουσικός παραγωγός στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Top Fm - Ράδιο Αρχάγγελος 94,1.

Είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ΚΑΡ.  

Είναι Αντιπρόεδρος στην ομάδα του Ευκλή Σορωνής. Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει αρχίσει πριν από πολλά χρόνια σε διάφορους συλλόγους στην Σορωνή, στο χωριό, όπου γεννήθηκε.

 

 

--

Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο: Είστε κατ’ εντολήν υποψήφιος, κ. Παπανικόλα Εργαστηριακή υποψηφιότητα κομματικού σωλήνα




 


 

 Η αντιπολίτευση που επιχειρεί να κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ,  θα ήταν τουλάχιστον παιδαριώδης, αν δεν άγγιζε τα όρια της ύβρεως απέναντι σε ένα τόπο λαβωμένο, αλλά παράλληλα φανερώνει και πλήρη έλλειψη αυτογνωσίας.

Είναι κωμικό να θεωρεί την  επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις πληγείσες από την φωτιά περιοχές, ως ευθεία παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κατ' εντολήν κομματικός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, η υποψηφιότητα του οποίου προέκυψε με διαταγή του κομματικού του φορέα.

 Είναι όμως, ακόμη περισσότερο, τραγικό, να μέμφεται τον Πρωθυπουργό της χώρας για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει, για την πληγωμένη από την φωτιά Ρόδο, εκείνος που επέλεξε τις μέρες που το νησί καιγόταν, για να ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές!  Ποιος αισθάνεται την ανάγκη να το κάνει αυτό; Ποιος βλέπει στη φωτιά την ευκαιρία για να ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα; Είναι ο ορισμός του πολιτικού αριβισμού, που στην προκειμένη περίπτωση και λόγω της σοβαρότητας της περίστασης, μετατρέπεται σε ωμή πολιτική τυμβωρυχία. 



--



--

Κυβερνητική πριμοδότηση για να μετριάσουν την οργή

 


Κυβερνητική πριμοδότηση για να μετριάσουν την οργή


Φαίνεται πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχαν σχεδιαστεί από τον κ. Χατζημάρκο και ζήτησε "ενισχύσεις" από την Αθήνα.


Η επίσκεψη του κ. Μητσότακη την Παρασκευή στη Ρόδο, είναι μια ύστατη προσπάθεια με κάποιες νέες οικονομικές εξαγγελίες που θα αφορούν τις πυρόπληκτες περιοχές, μήπως και μετριασθεί η οργή του κόσμου για τις παραλείψεις του κ. Χατζημάρκου, που οδήγησαν στην πρόσφατη μεγάλη πύρινη καταστροφή.


Θα παρακολουθήσουμε με προσοχή αυτή την νέα κυβερνητική "πριμοδότηση" και ευθεία ανάμειξη στις αυτοδιοικητικές και θα τοποθετηθούμε με κριτήριο τα συμφέροντα των νησιών μας.


Το ζητούμενο, όμως, είναι ότι τα νησιά μας έχουν ανάγκη να μπουν σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, την οποία εκείνοι που απέτυχαν και αποτυγχάνουν καθημερινά, δεν μπορούν την να εκφράσουν.

Viber

Άμεσα αναδασωτέες οι εκτάσεις που κάηκαν


Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για Έβρο και Πάρνηθα

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη λήψη άμεσων μέτρων στον Έβρο και στην Πάρνηθα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετα τη σύσκεψη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

O Μυκονιάτης Chef Δημήτρης Μαυρόπουλος Εκπρόσωπος της ΠΝΑI στο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μαγειρικής «Young European Chef Award»

Υπηρετώντας με συνέπεια και συστηματικότητα την στρατηγική της επιλογή να αναδείξει την γαστρονομία και να αναβαθμίσει το τουριστικό της προϊόν μέσα από την διασύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διεκδικεί και τη φετινή χρονιά την διάκρισή της στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μαγειρικής «Young European Chef Award», που θα διεξαχθεί στη βόρεια Περιφέρεια της Γαλλίδας «Hauts-de-France», στην πόλη Le Touquet, 20 με 24 Νοεμβρίου 2023.
Μετά από την κατά τόπους αξιολόγηση από κριτές της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων, επελέγη ως νέος Σεφ, που θα εκπροσωπήσει το Νότιο Αιγαίο, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο οποίος εργάζεται στην Μύκονο. Μέντοράς του σε αυτό το ταξίδι, ο Σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου, Παναγιώτης Μαινάρδος, γέννημα θρέμμα της Μυκόνου.

Naxos Festival: A Baroque Florilège | Πα. 1/9 Πύργος Μπαζαίου | Δελτίο τύπου

A Baroque Florilège

 Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023| Ώρα 21.00


Μια βραδιά με άριες από διάφορες χώρες της Ευρώπης του 17ου και του 18ου αιώνα με τον διάσημο Καναδό Michel Cardin  και τους συνεργάτες του από Ελλάδα, Γερμανία και Αμερική.

Συνδιοργάνωση με τις Διεθνείς Μουσικές Συναντήσεις της ορχήστρας ALEA III του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

Συντελεστές:

Θάλεια Μουτοπούλου, σοπράνο

Χρυσόστομος Καλογριδάκης, τενόρος και κιθάρα

Michel Cardin, θεόρβη και μπαρόκ λαούτο

Καθλήν Καλογερά, βιόλα

Susanne Cordahi, βιολοντσέλο

Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου: “Ο πολίτης θέλει να ξεδιψάσει με τη Δικαιοσύνη”

naxospress

Τήνος, ανήμερα Δεκαπενταύγουστο. Πάνω σε ένα ξύλινο, παραδοσιακό τρεχαντήρι, δεμένο στον ντόκο του παλιού λιμανιού, συναντάμε τον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου. Αυτό το τρεχαντήρι είναι και το σπίτι του. Ο κ. Τσορμπατζόγλου τον τελευταίο καιρό έχει μπει στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της ενεργοποίησης του κρατικού μηχανισμού κατά των αυθαιρεσιών στις παραλίες της Μυκόνου και σε άλλα νησιά. Ο ίδιος έχει κληθεί να παρέμβει τον τελευταίο χρόνο πολύ συχνά για την αποκατάσταση της νομιμότητας, ενώ παράλληλα το αίτημα για απελευθέρωση των ακτών από παράνομες εκμεταλλεύσεις έχει λάβει διαστάσεις κινήματος. Συζητήσαμε (σ.σ. ο Δημήτρης Καραϊσκος για την “Καθημερινή”) με τον έμπειρο εισαγγελικό λειτουργό, μόνιμο κάτοικο Ερμούπολης εδώ και δύο χρόνια, για το «κυνήγι» των αυθαιρεσιών στο Αιγαίο αλλά και την ισορροπία μεταξύ οικονομικής ανάπτυξης και προστασίας του φυσικού πλούτου.

Την Πέμπτη η συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων

Άμεσα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις μεγάλες πυρκαγιές
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη – ΒΙΝΤΕΟ
Καλό μεσημέρι,
Συνεχίζεται και σήμερα η προσπάθεια για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Όσες εστίες έχουν παραμείνει ενεργές, δείχνουν με τα ως τώρα δεδομένα ελεγχόμενες. Στο μέτωπο του Έβρου και της Ροδόπης συνεχίζονται οι προσπάθειες για την κατάσβεση. Χθες μόνο ξέσπασαν 49 νέες εστίες και η Πυροσβεστική είχε συνολικά να αντιμετωπίσει 105 πυρκαγιές Πανελλαδικά.

Κάθε Τρίτη Tιπ πολιτικής επικοινωνίας


Του  Θανάση Παπαμιχαήλ Επικοινωνιολόγος & Σ.Ο.Π.Α. (Συγγραφέας Οδηγών Πολιτικής Αυτοβελτίωσης)

Πιστοί στο ραντεβού μας, όπως άλλωστε το προαναγγείλαμε, για την τελευταία Τρίτη του Αυγούστου, επανερχόμαστε με νέα tips πολιτικής επικοινωνίας, που θα βοηθήσουν τους νέους υποψήφιους της αυτοδιοίκησης που, εντυπωσιακά, ανέρχονται στον αριθμό 50.000 για 334 δήμους και 13 περιφέρειες. Όχι και μικρός ο αριθμός των «σωτήρων» των τοπικών κοινωνιών! Μετά από λίγες μέρες, η ανανέωση του αυτοδιοικητικού προσωπικού θα είναι δεδομένη. Ό,τι δεν είναι χρήσιμο, ό,τι θεωρηθεί ξεπερασμένο, φθαρμένο, θα ανακυκλωθεί. Το νέο αίμα στην αυτοδιοίκηση θα κυλήσει και ένα μέρος του θα εγγυηθεί το μέλλον του πολιτικού μας συστήματος, της κοινωνίας. Σ ύμφωνα με το Νο5 των σημερινών tips, στις εθνικές εκλογές οι πολίτες αδυνατούν να βγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους και κυριαρχεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Αντίθετα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες παίρνουν περισσότερα ρίσκα, ζητούν αλλαγές προσώπων και καινοτόμες μεταρρυθμίσεις. Τα κριτήρια των πολιτών στην κάλπη είναι η προσωπικότητα του υποψηφίου, ανεξάρτητα από την κομματική προέλευσή του, τα πρόσωπα που τον στηρίζουν, τα μηνύματα και το πρόγραμμα. Φυσικά και πάλι θα γίνουν λανθασμένες επιλογές προσώπων, ψηφίζοντας από τον σωρό του lifestyle, από υποψήφιους από το κάτω ράφι και από πρόσωπα που δεν είναι ικανά να διοικήσουν περίπτερο, όχι Δήμο. Για όλους που θα πάρουν μέρος στις εκλογές, απαραίτητος Σύμβουλος ο Οδηγός Πολιτικής Επικοινωνίας «Ευ Πολιτευεσθαι» με τα 333+1 tips, έξυπνες φτάσεις.

 1. Όραμα για τον τόπο και μαγικές λύσεις από υποψήφιους θα κυριαρχούν στα κείμενά τους. Οι πολίτες όμως επιζητούν χειροπιαστές λύσεις και ρεαλιστικές προτάσεις.

 2. Η «διά ζώσης» καλημέρα, καλησπέρα, είναι από τα πιο δυνατά σουξέ των υποψηφίων και όχι μέσα από τα social media. Κυκλοφορήστε, χαιρετήστε, σφίξτε χέρια και θα κερδίσετε ψήφους.

 3.Και στην αυτοδιοίκηση, το πιο εγκεφαλικό μέσον από τα social media είναι το Twitter.

4. Στην πολιτική, όταν δεν κάνεις τον κόπο να σταθμίσεις τα δεδομένα της πραγματικότητας, τότε δεν κάνεις πολιτική, κάνεις επικοινωνιακό σόου!

5. Στις εθνικές εκλογές οι πολίτες αδυνατούν να βγουν από τη «ζώνη ασφαλείας» τους και κυριαρχεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Αντίθετα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές παίρνουν περισσότερα «ρίσκα» και θέλουν περισσότερες αλλαγές. Προσέξτε το!

6. Είναι το προεκλογικό μήνυμα που δίνει τη νίκη, αλλά πρέπει να είναι εκτός από έξυπνο και πειστικό. Διαφορετικά, η κενότητα δεν γεφυρώνεται με τίποτα.

 7.Και ο αυτοδιοικητικός ακτιβισμός προκαλεί προβλήματα, αλλά δεν τα λύνει. Το κίνημα της πετσέτας!

8. Εκλογικός κανόνας. Τις εκλογές κερδίζει όποιος έχει καθαρή στρατηγική, σωστό μήνυμα, δυνατή ομάδα και τα κατάλληλα δίκτυα επικοινωνίας.

9. Τρίτος γύρος ξεκαθαρίσματος των κομματικών λογαριασμών οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Έχουμε ανεξάρτητη, κατά τα άλλα, αυτοδιοίκηση!

10. Και στην αυτοδιοίκηση, η ενσυναίσθηση σημαίνει πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο.

11. Οι «θεωρητικοί» επικοινωνιολόγοι κερδίζουν τις μάχες στα χαρτιά και όχι στα πεδία των εκλογικών μαχών.

Περισσότερα Tips θα βρείτε στον Οδηγό Πολιτικής Επικοινωνίας «Ευ Πολιτεύεσθαι» 333+1 tips. Για παραγγελίες και περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο email: grammateia@nkmediagroup.gr ή στα τηλέφωνα 2109568066 - 6932266217 

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ερωτήματα που «στοιχειώνουν» την υποψηφιότητα Κασσελάκη


ΣΥΡΙΖΑ: Τα ερωτήματα που «στοιχειώνουν» την υποψηφιότητα Κασσελάκη© CNN.gr

Άλλοι τον περιμένουν ως τον «μεσσία» που θα αναγεννήσει το ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και άλλοι αναρωτιούνται ακόμα και για το αν είναι Αριστερός.

Αυτές οι δύο διαφορετικές αντιλήψεις για τον Στέφανο Κασσελάκη συνυπάρχουν στην Κουμουνδούρου και για το ποια είναι πλειοψηφική θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου όταν και διεξάγεται ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στις οποίες θα λάβει μέρος- το ανακοινώνει επισήμως σήμερα Τρίτη- ο 35χρονος επιχειρηματίας.

Θηραϊκή Πολιτεία :Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μάινα Ιωάννη

 

Μάινας Ιωάννης του Νικολάου

Πολιτικός Μηχανικός 

Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη Μάινα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Γιάννης, είναι Πολιτικός Μηχανικός, επιστημονικό στέλεχος  μελετητικού και τεχνικού γραφείου, ενώ κατέχει τον τίτλο του ελεγκτή Δόμησης αλλά και του ενεργειακού επιθεωρητή. Επίσης, δραστηριοποιείται στον τουρισμό, με δικές του επιχειρήσεις, τουριστικό γραφείο, τουριστικό κατάλυμα στο Καμάρι και επιχείρηση εστίασης στα Φηρά.

Είναι κάτοχος πτυχίου από το Πανεπιστήμιο Greenwich και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στην αντισεισμική θωράκιση των κατασκευών και τον λειτουργικό και ασφαλή σχεδιασμό τουριστικών μονάδων με βάση τα διεθνή πρότυπα και τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Σιγάλας Επιφάνειος

 

Σιγάλας Επιφάνειος (Ασφαλιστής) του Αντωνίου

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Καλωσορίζουμε τον Επιφάνειο Σιγάλα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Επιφάνειος, είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, εκ νέου υποψήφιος. Κατοικεί στο Ακρωτήρι και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Επιφάνειο Σιγάλα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα

Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση με τον πρόεδρο της SL1, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξένογλου

photo1a 28-8-23
 Με τον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο, Κάτια Κοξένογλου, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.
Το προεδρείο της Super League 1 έθεσε τα ζητήματα της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης (διεύρυνση εκλογικού σώματος, αρμοδιότητες Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου κλπ), της Επαγγελματικής Διαιτησίας και των οικονομικών σχέσεων της Λίγκας με την Ομοσπονδία (ιδιαίτερα τη μείωση του 5% που καταβάλλεται στην ΕΠΟ για συμβόλαια παικτών και προπονητών).