slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σπυράκη: «Ο Κοτζιάς δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση συνολικά» (vd)
Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα εγκληματικότητας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη με δηλώσεις της στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι «η γενικευμένη ανομία είναι πρόβλημα πολιτικής».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΓΝ ΚΥ ΝΑΞΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου ενημερώνει τους πολίτες της Νάξου ότι κατόπιν αίτησης της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας και σχετικής έγκρισης του Υπουργού Υγείας,  με απόφαση της

Fwd: ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2018Νέοι Αυτοδιοικητικοί – Νέοι πολιτικοί – Νέα Ελλάδα Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου


Ακραίοι, οικτρές μετριότητες, τηλεμαϊντανοί, τζάκια, διά βίου απασχολούμενοι, κυριαρχούν στο πολιτικό μας στερέωμα. Εμπόλεμες και εγωιστικές φυλές, που αντιμάχονται για τον πλούσιο επιούσιο τους. Η θρυλούμενη ανανέωση των πολιτικών προσώπων, οδήγησε σε μια γενιά νέων πολιτικών προσώπων από «σύμπτωση», λόγω μνημονιακής αγανάκτησης.
Οι Τιτάνες της πολιτικής αποδείχθηκαν αστέρες εκτυφλωτικής παραμόρφωσης των υποσχέσεων τους. Με πλειοδοσία ανεύθυνων υποσχέσεων, με γνωστές από το παρελθόν πολιτικάντικες μεθόδους απειλούν και πάλι τη χώρα μας με ολοκαύτωμα, οικονομικό και εθνικό. Αν φυσικά ξαναψηφιστούν!

Πρωταθλητής ο Μανόλης Σορώκος στο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι "HEAVENS CAFE" 2017-18 (pics + video)

«Ρίξε μια ζαριά καλή και για μένα βρε ζωή –ρίξε και καμιά εξάρες φτάνουν πια ντόρτια και δυάρες φτάνουν πια τόσοι καημοί» Σ’ αυτή την τεράστια επιτυχία του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικώτση και τους στίχους του μοναδικού Κώστα Βίρβου θα μπορούμε να πούμε ότι απεικονίζεται ένα μεγάλο μέρος της γνήσιας λαϊκής ελληνικής κουλτούρας. Ένας λαός που πονά, ελπίζει, χαίρεται, προσμένει, αγωνιά, προσπαθεί. Ένας λαός που συνευρίσκεται στο δημοφιλέστερο ελληνικό επιτραπέζιο παιχνίδι το τάβλι.
Ο χειμώνας του 2018 φτάνει στο τέλος του και βρίσκει μια μεγάλη παρέα ταβλαδόρων να....

Τη Μ. Τετάρτη η κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη


Τη Μεγάλη Τετάρτη, 4 Απριλίου, θα γίνει η κηδεία του Στέφανου Σκλαβενίτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, το πρωί της Κυριακής.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά.
Να σημειωθεί, ότι ο Στέλιος Σκλαβενίτης, μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου που

Fwd: Ευχές για Καλή Ανάσταση από το Πάρκο Πάρου / Best wishes for a Happy Easter from Paros Park

Fwd: Η Πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας σας εύχονται για το Πάσχα...

Σίφνος, Απρίλιος 2018


       ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΙΦΝΟΥ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Σ. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΜε εκτίμηση,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κων/νος Ν. Μπιζάς
Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
Έπαρχος Π. Ε. Πάρου

Fwd: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

 

Δεδομένη η βούληση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με προσωπικό, μόλις βρεθεί η κατάλληλη νομική φόρμουλα

 

Συνάντηση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου, δέχτηκε χθες, Παρασκευή, στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.Τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ συνόδευε η  Διευθύντρια του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, Χαρίκλεια Κωτούλα και ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ρόδου, Χαράλαμπος Τσιμπλέκας, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και  ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Φιλήμονας Ζαννετίδης. 

Στην διάρκεια της συνάντησης που, για μια ακόμη φορά είχε ως θέμα την ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του προσωπικού του ΕΚΑΒ προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη επάρκεια στις ανάγκες του νησιωτικού χώρου του Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος επανέλαβε την πολιτική βούληση και απόφαση για την χρηματοδότηση με ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ενίσχυσης του προσωπικού του ΕΚΑΒ, εντοπισμένα στις περιοχές όπου υπάρχουν χρόνια προβλήματα και ειδικότερα εκεί όπου υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς ασθενών (ασθενοφόρα), αλλά παραμένουν ακινητοποιημένα, λόγω έλλειψης προσωπικού. Τέτοιες περιοχές είναι η Κως, η Κάλυμνος, η Νότια Ρόδος και ο Αττάβυρος. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα, η Περιφέρεια έχει ήδη δεσμεύσει συγκεκριμένους πόρους και αυτό που μένει είναι η εξεύρεση νομικής φόρμουλας για την διάθεση των πόρων αυτών.

 

Επ' αυτού, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να βρεθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος, ώστε να καταστεί δυνατή η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια των αναγκών του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης πρότεινε στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, να έλθει στη Ρόδο στις 16 και 17 Απριλίου, οπότε θα διεξαχθεί το Αναπτυξιακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου. Η παρουσία των υπουργών της κυβέρνησης στη Ρόδο για ένα διήμερο, θα δώσει την δυνατότητα απευθείας συζήτησης του θέματος με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να βρεθεί άμεσα η νομική φόρμουλα, εν ανάγκη και με τη σύνταξη ειδικής τροπολογίας  και την άμεση προώθησή της προς ψήφιση στη Βουλή.