slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Μπιζά σε Μαχαιρίδη, Σπύρου, Ανανία, Κουνάκη: Της γελοιοποίησης από πλευράς τους των θεσμών, ουκ έστιν τέλος...




Απάντηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κωνσταντίνου Μπιζά,  στην κοινή επιστολή των Γιάννη Μαχαιρίδη, Μπενέτου Σπύρου, Παναγιώτη Κουνάκη και Άγγελου Ανανία, με την οποία γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην παραστούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  την προσεχή Δευτέρα στη Σύρο:

«Προσχηματική συζήτηση, διεκπεραιωτική διαδικασία, άρνηση για ουσιαστικό διάλογο»


Η Περιφερειακή αρχή του κου Χατζημάρκου επέλεξε την συνήθη πρακτική της για να συζητηθεί ένα εξαιρετικά κρίσιμο θέμα που αφορά το μέλλον του τόπου μας, αυτό του νομοσχεδίου «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής-Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ» -Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι».
Επέλεξε να το εισάγει ως 1ο θέμα προς συζήτηση σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα 14-05-2018 με πλειάδα άλλων θεμάτων, αφού έχουν συνεδριάσει τα Περιφερειακά Συμβούλια της χώρας και μετά τη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) την Πέμπτη στις 11.05.2018, όπως και της Γ.Σ. της ΚΕΔΕ, στις 10-11 Μαΐου, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους και για πολιτικές σκοπιμότητες. Σημειώνεται επίσης ότι

Βρούτσης: Καλό ανέκδοτο ότι δεν έχουν μειωθεί οι συντάξεις επί ΣΥΡΙΖΑ και «Ο ρισμός της πολιτικής απάτης και αθλιότητας η ερμηνεία του υπουργείου Εργασίας»



«Αν δεν ήταν τραγικό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό ανέκδοτο να λέει στη Βουλή ο κ. Πετρόπουλος -ασύλληπτο για υπουργό- ότι δεν έχουν μειωθεί οι συντάξεις επί ΣΥΡΙΖΑ, τα 3,5 αυτά χρόνια».
Αυτό δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

ΣΟΚ - Βούλιαξε υπαίθριο πάρκιγνκ στην Καλλιθέα - Οι πρώτες εικόνες

 
Μάνος Μεϊμαράκης
Πρωτόγνωρες εικόνες αντικρίζουν εδώ και λίγη ώρα περίοικοι, καθώς βούλιαξε το υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του ΗΣΑΠ Ταύρου στην Καλλιθέα. Η υποχώρηση του οδοστρώματος παρέσυρε αρκετά αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες να αναζητούν ήδη από που θα αποζημιωθούν. Τα αίτια για αυτή την καταστροφή δεν έχουν διεκυκρινισθεί ακόμα, ωστόσο στο σημείο βρίσκεται ήδη συνεργείο του δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρο στάθμευσης είναι ελεύθερος και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι αφήνουν τα οχήματα τους για να μεταβούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ σε διάφορα σημεία στην Αττική. Σκίστηκε η γη Στο σημείο βρίσκεται ήδη ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Κόκκουλος για να κατευθύνει τις ενέργειες των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί όπως

Απομακρύνθηκε η δασκάλα που προέβαλλε γκέι βίντεο σε μαθητές δημοτικού στα βόρεια προάστια

 
Μάνος Μεϊμαράκης
Διατάχθηκε ΕΔΕ και η εκπαιδευτικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Δίδασκε γιόγκα και πλέξιμο και είχε καταργήσει τα θρησκευτικά - Σφοδρές αντιδράσεις από τους γονείς
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα της ΣΤ’ Δημοτικού μετά τις αποκαλύψεις του protothema.gr, ότι προέτρεπε μαθητές του ιδίου φύλου να φιλιούνται στο στόμα μέσα στην τάξη, δίδασκε… γιόγκα και... πλέξιμο, κατήργησε μόνη της το μάθημα των Θρησκευτικών και προέβαλε βίντεο με ζευγάρια ομοφυλοφίλων, καθώς κρίθηκε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται σε επαφή με παιδιά.

Fwd: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - FRAPORT