slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο πρόεδρος και η Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα συγχαίρουν το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΕΡΓΑΙΝΑ»


Ο Πρόεδρος και η Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα συγχαίρουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΕΡΓΑΙΝΑ.Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Βόθωνα:

📺ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ🤷‍♂️🤷‍♂️Επεισόδια στο Σύνταγμα: Πέντε αστυνομικοί τραυματίες - Τέσσερις προσαγωγές

 


Συγκεκριμένα, τρεις αστυνομικοί τραυματίσθηκαν στα επεισόδια και δύο όταν περιπολικό έπιασε φωτιά

Πέντε αστυνομικοί τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, τρεις αστυνομικοί τραυματίσθηκαν όταν μια ομάδα τουλάχιστον 40 ατόμων από την πορεία που είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τα Προπύλαια έφτασε στο Σύνταγμα άρχισε να ρίχνει συγχρόνως φωτοβολίδες, μολότοφ και πυροτεχνήματα προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα για την απόδοση ευθυνών για την τραγωδία στα Τέμπη.  

📺ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ🤦🏻‍♂️🤷‍♂️Έκαψαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στο Μοναστηράκι - Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

 

Ομάδα αγνώστων έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε περιπολικό που βρισκόταν στην πλατεία Μοναστηρακίου, στο κέντρο της Αθήνας, αργά το απόγευμα της Παρασκευής.


Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.