slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ξένια Καλογεροπούλου στη Νάξο


Οι αγρότες ανοίγουν τα χαρτιά τους (Ο Πρόεδρος Βίβλου (Τρίποδες) Νάξου, αγρότης – κτηνοτρόφος, Σπύρος Σκάλκος, στο zougla.gr:)


Της Άντζελας Πεΐτση
Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε όλη τη χώρα. Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων αποφάσισε να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του νέου ασφαλιστικού Κατρούγκαλου. Ήδη, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, έχουν μαζευτεί περισσότερες από 60.000 υπογραφές για το θέμα αυτό. Παράλληλα, και όπως

Ο Εμπορικός Σύλλογος κόβει την πίττα του



Την πρωτοχρονιάτικη πίττα του κόβει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, το ερχόμε

νο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Παντάνασσας. Παρών στην εκδήλωση θα ειναι και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παύλος Πολιτάκης,

ο οποίος θα ενημερώσει τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για τα ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα και ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Επίσης, θα παραβρεθεί, ο σύμβουλος επιχειρήσεων, δρ Εμπορικών Επιστημών,
 Γιάννης Κριτσωτάκης, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα "ο πελάτης και πώς να τον

Συνέντευξη Βρουτση στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ

 Την Εθνική "γκάφα" κ το απίστευτο κόστος ΣΥΡΙΖΑ στο ασφαλιστικό 2) Πως φέρνουν ομαδικές απολύσεις από τ πίσω πόρτα!
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο μεγάλο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης κατεβαίνει σε ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων;



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Naxios, ένα όνομα με μεγάλη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση πιθανόν να είναι υποψήφιος στο νομό μας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Μακάριος Λαζαρίδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας


Τη διαβεβαίωσή του ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, εξέφρασε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Γερμανία, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι «βασικός σκοπός είναι να προωθήσουμε το δικό μας εθνικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και παράλληλα, να ενισχύσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας».

Το Αιγαίο παίζει Σκάκι στην Αντίπαρο

Το μεγαλύτερο Σκακιστικό γεγονός που έχει διοργανωθεί ποτέ στις Κυκλάδες έρχεται τον Απρίλιο στην Αντίπαρο.
Με πρωτοβουλία του Πλοηγού Αντιπάρου, που θα έχει ως συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου, το πανέμορφο νησί της Αντιπάρου θα φιλοξενήσει την αφρόκρεμα των σκακιστών από 12 νησιά του Αιγαίου.
Μιλάμε λοιπόν για τη γιορτή αυτού του Σκακιού, με πολλές ανταγωνιστικές κατηγορίες.
Αρχικά οι διοργανωτές μας έκαναν γνωστές τις αρχικές λεπτομέρειες.
Δείτε λοιπόν τους συντελεστες: