slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παλάζης στο Φιλώτι | Πάνοπλο πήρε ακόμη 5

Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου «γέμισε» ακόμη περισσότερο το ρόστερ του αποκτώντας ακόμη έξι ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που αναμένετε να δώσουν πολύτιμες λύσεις στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Βασαλάκη.
Φυσικά μία από τις τρανταχτές μεταγραφές του καλοκαιριού είναι αυτή του Έμπειρου πορτιέρο Δημήτρη Παλάζη, που συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του σωματείου της ορεινής Νάξου.
Ο έμπειρος πορτιέρο, κόσμημα για το...

Έγινε ο αγιασμός στο Φιλώτι


Το Σάββατο 31/8 στο πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών στο Φιλώτι πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ΑΜΣ Φιλωτίου.
Ο Ιερέας Γιάννης Μανιός τέλεσε τον αγιασμό, παρουσία των αθλητών από όλα τα τμήματα (Βόλεϊ, Μπάσκετ, Στίβος, Ποδόσφαιρο), καθώς και της διοίκησης του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου.
Στον αγιασμό του Συλλόγου παραβρέθηκαν επίσης μέλη του Συλλόγου Φιλωτιτών, ο Σύλλογος Γυναικών, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.
το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές και τους προπονητές, υγεία, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες...

«Για 6ο συνεχή μήνα θετικό το ισοζύγιο προσλήψεων - απολύσεων»

Για τον «καλύτερο Αύγουστο της τελευταίας δεκαετίας, καθώς δημιουργήθηκαν 10.969 νέες θέσεις εργασίας», έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» για τον μήνα Αύγουστο.
«Τα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος “Εργάνη” για το μήνα Αύγουστο -τα οποία μου παρέδωσαν χθες οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας- επιβεβαιώνουν, για μια ακόμη φορά, την εκτίμηση ότι οι αυξητικοί ρυθμοί της ανεργίας ανακόπτονται και η αγορά εργασίας εισέρχεται σε φάση σταθεροποίησης», τόνισε ο κ. Βρούτσης.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ – Γ.ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Α. Βακόνδιος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κο Γιάννη Μιχελάκη στο γραφείο του τελευταίου.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Υπουργού από τον Γιώργο Βακόνδιο για θέματα που αφορούν στις Κυκλάδες και....

Ασπίδα Λυκουρέντζος: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οφείλει να αντιδράσει σε οσα ειπαν οι ΠΑΣΟΚοι για τον Καραμανλη


Τι ζητάει από Μαξίμου και Συγγρού ο πρώην υπουργός και σημειώνει επιτακτικά «Περιμένω να απαντήσει η Ν.Δ.»!
Ηχηρό μήνυμα στέλνει με το «καλημέρα σας» ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σε Μαξίμου και Συγγρού μία ημέρα μετά από το διήμερο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός με ανάρτησή του στο facebook καλεί τη Ν.Δ. και το Μαξίμου να......

Καρφιά Βασαλάκη για ...την κ. Θέκλα


Ο νέος  γραμματέας  του (ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ) Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Βασαλάκης   όποιος  ερωτηθείς σχετικά από το Naxos News, δήλωσε, ότι το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας κατέδειξε, ότι δεν επιθυμούν τη συμμετοχή του, γνωρίζοντας τη στάση του που είναι κατά των κατεστημένων.
Δικαιολογημένα  λοιπόν η sfigganaxou ρωτάει τον  κ. Βασαλάκη  αν η....

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς απηύθυνε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Παιδείας για τα μεγάλα κενά στην εκπαίδευση, ζητώντας την άμεση κάλυψή τους κατά προτεραιότητα στο νησιωτικό χώρο:

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ Σύρου στον Π. Ρήγα

Ο κος Ρήγας μετά τους δήθεν μεταφερόμενους “μπαχαλάκηδες” του ΣΥΡΙΖΑ που ανακάλυψε μετά τα επεισόδια που προκάλεσε η αστυνομική συνοδεία του κ. Παπανδρέου κατά την επίσκεψη του στο νησί μας, τώρα μάς φαντασιώνεται ως τη δύναμη που «θέλει την καταστροφή του τόπου για μικροκομματικά οφέλη». Ακόμη βέβαια περιμένουμε να ζητήσει συγγνώμη για τον τότε βιασμό της πόλης μας.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κοινοβουλευτικό  κόμμα που............

Αποτελέσματα αγώνα μνήμης στην Κωμιακή

Αγόρια:Αγαπητός Χωριανόπουλος 10:29 (Ναξιακός)
Κλάιντι Χίντρις 10:29:05 (Ναξιακός)


Ενηλίκες (4 χλμ.)
Γυναίκες:
Κατερίνα Χωριανοπούλου 18:11 (Πανναξιακός)
Ειρήνη Μουστάκα 19:45 (Ναξιακός)
Ελισάβετ Φραγκουλοπούλου (Ναξιακός)

Άνδρες:
Δημήτρης Λύκας 14:39
Θανάσης Φίλιος 14:41
Θανάσης Χιλάι 14:50
Βετεράνοι:
Αλέκος Χωριανόπουλος 17:52