slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Και νέα αντίδραση της Ν.Δ. για το Προεδρικό Διάταγμα Σηφουνάκη»

Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. επανέρχεται στο κρίσιμο κυρίως για τα νησιά θέμα που προκύπτει από το άρθρο 14 του Π.Δ. Σηφουνάκη, σχετικά με τις «Κατηγορίες και το Περιεχόμενο Χρήσεων Γης». Δια του εκπροσώπου της, κ. Γιάννη Μιχελάκη, αντιδρά πλέον και με επίσημο τρόπο υπογραμμίζοντας ότι:

«Επειδή το αρχικό σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος, ακολουθώντας τις οριζόντιες και ισοπεδωτικές αντιλήψεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, οδηγούσε στην απαγόρευση της εκτός σχεδίου δόμησης  κατοικίας, με αποτέλεσμα να απαξιώνονται εκατομμύρια περιουσίες, να εγκλωβίζονται χιλιάδες πολίτες και να πλήττεται ακόμη περισσότερο ο χειμαζόμενος κλάδος της οικοδομής, η Νέα Δημοκρατία άσκησε σήμερα νέα παρέμβαση.

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996. Άλλη μια εθνική προδοσία, πάντα από τους ίδιους κάθε φορά.

Χθες 31 Ιανουαρίου 2012 έκλεισαν 16 χρόνια από τη μαύρη νύχτα των Ιμίων του Σημίτη.
Το aegeantimes.gr είχε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για την ημέρα εκείνη.
Ένα αφιέρωμα που πρέπει και επιβάλλεται να δουν όλοι, ιδίως οι νεότεροι.

Θα αφιερώσετε περίπου μισή ώρα για να διαβάσετε αλλά και να ακούσετε τα γεγονότα εκείνης της νύχτας.
Απλά να θυμίσω τους 3 αδικοχαμένους πιλότους μας που ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους Έλληνες ήρωες πιλότους μας.

Ο Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης,
ο Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και
ο Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός


Να θυμίσω επίσης ότι οι 12 Τούρκοι κομάντος που κατέλαβαν τα ΙΜΙΑ, σκοτώθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες ως τα σήμερα συνθήκες

Ολόκληρο το αφιέρωμα των aegeantimes.gr ΕΔΩ

Μανώλης εξ Απειράνθου

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφώνησαν να πληρώσουμε εμείς τα χρέη τους!!!

Όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα tovima.gr, υπήρξε χθες διακομματική συμφωνία στη Βουλή μεταξύ όλων των κομμάτων για διατήρηση κανονικά της κρατικής χρηματοδότησής τους. Εν μέσω μια τεράστιας οικονομικής κρίσης που πλήττει τον ελληνικό λαό, τα ελληνικά κόμματα, αδιαφορώντας για το θέμα αυτό και αρνούμενα να συμμετάσχουν στην οικονομική λιτότητα, συμφώνησαν να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται κανονικά σε βάρος των ατομικών μας περιουσιών και μάλιστα με....

Εξωφρενώ ήταν ο Νικόλαος......

..........   Σκουλάτος στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου. Ακούς εκεί να μην με ψηφίσουν ούτε οι δικοί (οι της Συμπαράταξης εννοείτε ) μου μονολογούσε  στους διάδρομους του Δημαρχείου.

Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία του 2ου γύρου

Ο Πανναξιακός σημείωσε την τρίτη του σερί νίκη (3-0) στο αναβληθέν παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής επί του Λαρισαϊκού και ολοκλήρωσε επιτυχημένα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις του 1ου γύρου. Η εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με αυτή που είδαμε στο ξεκίνημα της σεζόν και η ομάδα της Νάξου πλέον απολαμβάνει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με πρώτη την ομάδα των Τραχώνων που έχει φτάσει στο +9 και δεύτερη την ομάδα της Φιλίας που βρίσκεται στο +6, αλλά οι «Σειρήνες» της ανόδου δεν την αφήνουν σε ησυχία.
Σειρά τώρα έχει η Θέτις και όπως δηλώνει ο προπονητής του Πανναξιακού ΣούληςΤουρσούγκας "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι που ακολουθεί με την ομάδα μας να είναι πολύ πιο δεμένη απ' ότι στο .....