slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης: Στη Βουλή αύριο το νέο Ασφαλιστικό: Οι 19 «θετικές αλλαγές» για εργαζόμενους-επιχειρήσεις

Αύριο, Δευτέρα, κατατίθεται στη Βουλή η νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης η οποία μάλιστα για πρώτη φορά θα συνοδεύεται από μία μελέτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ακόμη μία της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής.
Μάλιστα οι μελέτες αυτές αποκαλύπτουν πως όχι μόνο οι συντάξεις είναι διασφαλισμένες αλλά τα επόμενα χρόνια οι συνταξιούχοι και τα μέλη των νοικοκυριών τους θα δουν μικρή βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου αφού θα σημειώσουν αυξήσεις.

Συνέντευξη του κ. Νίκου Μανιού στην Εφημερίδα των Συντακτών


Το Αρσενικό Νάξου πήγε Ευρώπη κι έγινε ΠΟΠ"
Το Αρσενικό Νάξου είναι ένα ιδιαίτερο τυρί τόσο στη γεύση του όσο και στον τρόπο και τόπο παρασκευής του. Σε αυτή την ιδιαιτερότητά του επένδυσε η Κτηνοτροφική Ενωση Φιλωτιτών Νάξου (ΚΕΦΙΝ) και σε αγαστή συνεργασία με τον πρώην βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό, πέτυχαν να ενταχθεί το τυρί τους στο Ενωσιακό Μητρώο προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Τι επιπλέον οφέλη φέρει λοιπόν αυτή η νίκη των παραγωγών, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους υπόλοιπους κτηνοτρόφους που έχουν πλέον μπροστά τους την ευκαιρία να δώσουν υπεραξία στα προϊόντα τους;