slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πιέζουν για κοινή κάθοδο Μαράκη - Γρυλλάκη με τρίτο πρόσωπο

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας Μαργαρίτη - Λιανού, και την πρωτοφανή για τα Ναξιακά δεδομένα συσπείρωση της Ν.Δ., στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιχειρούν να επιτύχουν κάτι αντίστοιχο και στον δικό τους χώρο. Προσπαθούν δηλαδή την σύμπραξη Μαράκη - Γρυλλάκη.
Σίγουρα το εγχείρημα τους δεν είναι εύκολο και αυτό διότι είναι τεράστιο το «πολιτικό ρήγμα» που χωρίζει τα δυο ΠΑ.ΣΟ.Κ. του νησιού μας. Έχουμε δηλαδή από τη μία, αυτό που εκπροσωπούν οι τοπικές οργανώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νάξου, η εφημερίδα «Το Βήμα της Νάξου» και ο μόνιμος πολιτευτής κ. Καπίρης, και από την άλλη, αυτό που εκπροσωπούν ο υφυπουργός κ. Παν. Ρήγας ο νυν δήμαρχος Νίκος Μαράκης και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης.
Αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας αναφέρουν ότι επίκειται κάθοδος στην Νάξο μέλους του εκτελεστικού γραφείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με δυο προτάσεις στις αποσκευές του. Σκοπός του εν λόγω στελέχους του κυβερνητικού κόμματος είναι να πείσει - πιέσει τις αντιμαχόμενες πλευρές είτε να συνεργασθούν με τον νυν δήμαρχο (όπως επιδιώκει η πλευρά Ρήγα, Μαράκη, Καπουνη) -πρόταση που η πλευρά Γρυλλάκη ούτε να ακούσει δεν θέλει-, είτε να συμπράξουν όλοι μαζί με επικεφαλής τρίτο πρόσωπο, κάτι που αντιστοίχως η πλευρά Ρήγα, Μαράκη, Καπούνη δεν συζητά.

Μήπως είναι άρρωστοι;;;;;

Γιάννης Πρεβενιός

Ιδού οι ένοικοι της πράσινης πολυκατοικίας

Να με συγχωράτε κύριε taxalia μου άλλα ο ΚΟΛΩΝΤΟΥΠΑΣ έχει δίκιο να φωνάζει, διότι δεν μπορεί κύριε taxalia μου αυτός να έχει δώσει ένα δεκάχρονο αγώνα υπέρ του ΠΑΣΟΚ και του συστήματος και εσείς να βάζετε την Ντόρα την Μπακογιάννη –όχι την εξερευνήτρια – στο ρετιρέ και ολόκληρο οικοπεδούχο και πλουσιότερο πολιτικό Αρχηγό στα ισόγεια της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ



Επαφές Μαράκη για την αύξηση των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου


Επίκειται συνάντηση του δημάρχου Νάξου Νίκου Μαράκη με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση ή με τον υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Ντόλιο. Ο κ. Μαράκης θα ζητήσει την αύξηση των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου από 27 σε 33, την αύξηση της εκπροσώπησης των μικρών νησιών στο δημοτικό συμβούλιο, όπως και την αύξηση του αριθμού τωSν αντιδημάρχων.

Πανάρα κούνα το κεφάλι σου μπας και έρθει το μυαλό στη θέση ...

Παναγιωτόπουλος προς φίλους του δημοσιογράφους:

«βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο αποσταθεροποίησης του Σαμαρά, άρα γι' αυτό με χτυπάνε»

 

Αν δεν είχες κάτσει στο σβέρκο μας θα γελάγαμε...
τώρα όμως είμαστε για κλάματα

Η ζυγαριά ... της ευθύνης!!!

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η δήλωση ....

Θ. Πάγκαλος: «Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά; είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση. Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου».
Την απάντηση αυτή έδωσε ο Θ. Πάγκαλος κατά την τοποθέτησή του στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης η οποία συνεδρίασε για το νομοσχέδιο Ραγκούση για τις μετατάξεις συγχωνεύσεις στο δημόσιο.

 Ο σχολιασμός …

 Ο γνωστός μας κ. Πάγκαλος ξαναχτύπησε με την παραπάνω δήλωση και χωρίς καμιά ντροπή μας όρισε συνενόχους στο μεγάλο φαγοπότι!!!

κ. επίτιμε Αντιπρόεδρε (μια και τα χρέη του φευγάτου πρωθυπουργού τα εκτελεί ο κ. Ραγκούσης) καλό θα ήταν να βρείτε και να δημοσιοποιήστε τα στατιστικά στοιχεία της Ε.Ε ανά χώρα για τον αριθμό και το κόστος πληρωμής των δημοσίων υπαλλήλων!!!

 Κάθε Έλληνας λέει το Σύνταγμα μας έχει δικαίωμα στην δουλειά και εσείς αυτό το δικαίωμα το ονομάσατε βουλευτικό ρουσφέτι για να μαζεύετε τα σταυρουδάκια σας τα οποία άμα ήταν και πολλά σας έδιναν πόντους για το υπουργιλίκη σας!!!

Με την ανικανότητα σας να εφαρμόσετε αναπτυξιακή πολιτική καταφέρατε και αποβιομηχανοποιήσατε την χώρα με αποτέλεσμα να μειωθούν δραματικά οι θέσεις εργασίας οπότε το δημόσιο έγινε μοιραία ένας μονόπλευρος στόχος για τους νέους που έπρεπε να δουλέψουν.

Τώρα ορίζετε συνένοχους όλους αυτούς που εκμεταλλευτήκατε για να είστε για χρόνια οι κυβερνήτες αυτού του τόπου λέγοντας ότι μαζί τα φάγαμε αλλά αυτό πέρα της αναίδειας και της έλλειψης σεβασμού προς αυτούς τους ανθρώπους δείχνει την αγωνία και τον πανικό σας μια και αισθάνεστε πλέον ότι η ώρα της αλήθειας  και της τιμωρίας σας πλησιάζει.

Δεν τα φάγαμε μαζί κ. Πάγκαλε εσείς τα φάγατε αφού κάνατε την μίζα νόμιμη και την ατιμωρησία ... βουλευτική ασυλία!!!!.

Εσείς οι υπηρέτες τάχατε του λαού πήρατε και παίρνετε τους παχυλούς μισθούς, τις χορηγίες (για μελλοντικές εξυπηρετήσεις των χορηγών), και τις μεγάλες συντάξεις στην οχταετία!!!

Μαζί με εσάς βέβαια τα έφαγαν και διάφορα λαμόγια ή αυλοκόλακες ή κομματόσκυλα που πάντοτε φροντίσατε να σας περιτριγυρίζουν για να ενισχύουν και να τονώνουν το απίστευτο ΕΓΩ σας!!!

Είναι τουλάχιστον αστείο οι αποδεδειγμένοι Φαταούλες να διεκδικούν το ισόβαρο .... από τους καχεκτικούς…. στην ζυγαριά …. της ευθύνης!!!!!

 

ΗΘΟΣ και ΥΦΟΣ ΠΑΣΟΚ....