slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ

Ο επιστήμονας και πολιτικός ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία, στέλνει τις ευχές του!



Fwd: ΕΥΧΕΣ 2018-ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ



 


Πές τα Νικόλα! Τους ενοχλείς γιαυτό λένε ότι χρωστάς κάτι ψιλά-ΦΩΤΟ


Έχει δίκιο ο Χατζηνικολάου στην απάντησή του προς όσους τονκράζουν γιατί ενώ χρωστάει σε τράπεζες και δημόσιο διασκεδάζει στα μπουζούκια... αλήθεια Νικόλα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα μπεις στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και με ετήσιο τζίρο 3πλάσιο των χρεών σου, δεν πληρώνεις τίποτα και...

ΣΟΚ (πληροφορίες, λένε οτι πρόκειται για φίλα προσκείμενο στο ΣΥΡΙΖΑ) και δεύτερος γυναικολόγος συνελήφθη επ' αυτοφώρω με «φακελάκι» 800 ευρώ!


Παναγιώτα Καρλατήρα 27/12/201706:26103
Η σύλληψή του αποσιωπήθηκε, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, πρόκειται για φίλα προσκείμενο στο ΣΥΡΙΖΑ - Η γυναίκα του διορίστηκε στη Βουλή το 2015 - Ανησυχία στους κόλπους του υπουργείου για να μην «βγει» το θέμα στα ΜΜΕΔύο συλλήψεις γιατρών για «φακελάκια» που έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο, στα διασυνδεόμενα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα» την περασμένη, προτελευταία εβδομάδα του έτους, αποτύπωσαν, για μια ακόμη φορά, μια μελανή εικόνα του χώρου της Υγείας.

Χρόνια πολλά από εργαστήρι παιδικής τέχνης Φιλίππα Φλώρακα


Χρονια πολλα!!!