slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κεφαλογιαννης: τα Ευρωπαϊκά Περιφερειακά Αναπτυξιακά Ταμεία συγχρηματοδοτούν την αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούνται από δασικές πυρκαγιές

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αφορμή τη τεράστια φυσική καταστροφή που προκλήθηκε από τη φωτιά στο νησί της Θάσου, ζήτησε  τη βοήθεια και τη συνεισφορά του Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας Φιλ Χόγκαν, για την αποκατάσταση τω ζημιών που προκλήθηκαν μέσω γρήγορων και αποτελεσματικών μεθόδων αξιοποίησης όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που παρέχουν τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία.
Ο Φιλ Χόγκαν, όπως έκανε και σε άλλες περιπτώσεις, αφού εξέφρασε τη θλίψη του για τις καταστροφές που συνέβησαν, δηλώνει έτοιμος να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην αποκατάσταση των ζημιών.
Ενημέρωσε τον Έλληνα ευρωβουλευτή ότι τα Ευρωπαϊκά Περιφερειακά Αναπτυξιακά Ταμεία συγχρηματοδοτούν την αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούνται από δασικές πυρκαγιές με αίτημα των κρατών-μελών.