slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην Εθνική Ελλάδος Καράτε ο Βασίλης Βρούτσης


Την είσοδο του στην Εθνική Ελλάδος Καράτε διασφάλισε ο Βασίλης Βρούτσης με την ταυτόχρονη κατάκτηση της 4ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών που διεξήχθη χτες στην Αθήνα στο εθνικό στάδιο της Πετρούπολης.
Συγκεκριμένα ο 18χρονος Βασίλης Βρούτσης, γιος του βουλευτή Κυκλάδων και π. Υπουργού Γιάννη Βρούτση, μετά μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα Καράτε στους εφήβους και

Ειδικός έπαινος για την συμμετοχή του ΕΕΕΕΚ ΝΆΞΟΥστο THE MALL ATHENS

Ειδικός έπαινος συμμετοχής στο ΕΕΕΕΚ ΝΆΞΟΥ για την συμμετοχή του στην εμπορική έκθεση μαθητικών επιχειρήσεων που έγινε στο THE MALL ATHENS
απο την ανακοίνωση των διοργανωτών: "...........ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: «Το Κυλικείο μας «Σου φέρνω να φας»», 1ο ΕΕΕΕΚ Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Οι μαθητές μας (άτομα με ειδικές ανάγκες) δημιουργούν μια επιχείρηση - συνεταιρισμό "κυλικείο" σε σχολικό χώρο. Η επιχείρηση εξυπηρετεί τους μαθητές τριών σχολείων και ταυτόχρονα σπουδαστές της Νοηματικής Γλώσσας που έρχονται στο ίδρυμα Κωφών. Οι μαθητές εκπαιδεύονται στο να φτιάχνουν τοστ και άλλα τρόφιμα καθώς και αναψυκτικά καφέδες για

«Χρήση Πλαστικού Χρήματος. Ανάγκη για ύπαρξη Ακατάσχετου Λογαριασμού στις επιχειρήσεις.» Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη


«Χρήση Πλαστικού Χρήματος.
Ανάγκη για ύπαρξη Ακατάσχετου Λογαριασμού στις επιχειρήσεις.»
Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την καθολική χρήση πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές των Ελλήνων πολιτών και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στους επαγγελματίες που έχουν δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς κατέθεσε σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Απάντηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑΞΟΥ στο Γιάννη Βρούτση

Ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται και γιατί κ. Βρούτση;

Ας θυμίσουμε στον κ. Βρούτση λίγα από τα έργα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, όντας ο ίδιος υπουργός:

Κρουαζιέρα οργίων με προορισμό τις Κυκλάδες – Όλες οι λεπτομέρειες!!!



Κρουαζιέρα οργίων με προορισμό τις Κυκλάδες – Όλες οι λεπτομέρειες!!!
Οκτώ ημέρες και 7 καυτές νύχτες υπόσχεται το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο για την κρουαζιέρα των οργίων στα ελληνικά νησιά. Ζευγάρια από όλον τον κόσμο έχουν ήδη κλείσει το πακέτο τους για να απολαύσουν το ταξίδι τους στα ελληνικά νησιά.

Μακάριος Λαζαρίδης: Ο κ. Τσίπρας στήνει θεατρικές παραστάσεις, αλλά το εισιτήριο το πληρώνουμε πολύ ακριβά όλοι μας

«Τα θαύματα παλαιότερα, αλλά και στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κρατούσαν τρεις μέρες. Χθες, κράτησαν μόλις 34 λεπτά. Από τις 11:40, που ο πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα επέστρεψε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης μέχρι τις 12:14, όπου βγήκε η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ που έκανε λόγο για το χειρότερο τρίμηνο από το 1998». Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών

Για τη
Η πρόσφατη ανάρτηση των δασικών χαρτών, αποκάλυψε τις πολιτικές ευθύνες τόσο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που ενώ νομιμοποιούν οριστικά τις παράνομες επεμβάσεις επιχειρηματικών ομίλων σε δασικά οικοσυστήματα, δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα λαϊκά στρώματα, χαρακτηρίζοντας ως δασικές εκτάσεις και αναδασωτέες περιοχές, εκτάσεις, που ήταν στην πραγματικότητα γεωργικές καλλιέργειες και βοσκοτόπια.

H ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου για «Σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών»

Σύμφωνα με την απόφαση του τότε Υπουργού Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη (23-12-13) και με τη μετέπειτα στις 18-12-14 εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι της επένδυσης με τίτλο "Αιολικοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας" ΑΣΠΗΕ συνολικής ισχύος 218,5 mw για τα νησιά Πάρο, Νάξο, Άνδρο και Τήνο. Πρόκειται για επενδύσεις που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη μεγάλων αιολικών πάρκων και τη διασύνδεσή τους με το ηπειρωτικό Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. Έχουν γίνει από κοινού προσφυγές προς το Σ.Τ.Ε. και από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Δημοτική Αρχή Πάρου.

Fwd: Λ.Ε. ΣΥΡΟΥ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 13/3/2017


                                       Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
         Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Σύρου σας καλεί να παρακολουθήσετε την εκδήλωση που οργανώνει, με την ευκαιρία του προσεχούς εορτασμού της επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, με θέμα:
     «ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ – η Ηρωίδα – η Γυναίκα – η Μυκονιάτισσα»
Κεντρικός ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Κος Κος Δωρόθεος Β΄.
Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως, η κα Κατερίνα Μονογυιού θα παρουσιάσει και θα