slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απεργοί προς τον Παπαμανώλη εάν ψηφίσεις το Νομοσχέδιο θα έχεις 20.000 εχθρούς στη Σύρο


papamanolisv1.jpg- Εάν δεν ψηφίσεις το  Πολύ νομοσχέδιο θα σε περιμένουν στο λιμάνι 20.000 φίλοι σου Συριανοί, ενώ εάν το ψηφίσεις στο λιμάνι θα σε περιμένουν 20.000 εχθροί σου. Αυτό είπαν χθες στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Παπαμανώλη υπάλληλοι της Νομαρχίας που έχουν αποκλείσει εδώ και μέρες την Νομαρχία. Η συνάντηση του Βουλευτή έγινε έξω από τράπεζα στην Ερμούπολη στην οποίαν βρίσκονται ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπαμανώλης αποδοκιμάστηκε από τους απεργούς όταν τους ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταψηφίσει πρόταση της Κυβέρνησης στη Βουλή και εάν τεθεί θέμα προτιμά να παραιτηθεί.  
Aποδοκίμασαν τον Παπαμανώλη στη Σύρο

Λέσχη Βιβλίου της "Συν+Αξία"



Η Λέσχη Βιβλίου της "Συν+Αξία" και οι Εκδόσεις Καστανιώτη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του συγγραφέα και ηθοποιού ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΪΝΑ και του βιβλίου του "Τα Φαινόμενα Απατούν", στο Πολιτιστικό Κέντρο πρώην Σχολής Ουρσουλινών στο Κάστρο Χώρας Νάξου, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20:00.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιώργος Γκουντής.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ



ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011
Αυτοαπασχολούμενε, Επαγγελματία, Έμπορε, Αυτοκινητιστή, Συνταξιούχε.
Η Φοροεπιδρομή και τα άδικα και εξοντωτικά φοροχαράτσια, η αναδουλειά και τα χρέη που σε πνίγουν,
η επίθεση στα ασφαλιστικά σου δικαιώματα, οι περικοπές σε υγεία και παιδεία, σε έχουν οδηγήσει στην απόγνωση και την αγανάκτηση.
Τώρα πρέπει να μετατρέψουμε την οργή και την αγανάκτηση σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΥΝΑΜΗ –ΑΓΩΝΑ για τη ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που μας αφανίζει
Η επίθεση δεν έχει τελειωμό, μετά τα νέα φοροχαράτσια, το «Τέλος Επιτηδεύματος», την «Εισφορά
Αλληλεγγύης», την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση, που αδυνατούμε να πληρώσουμε…

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας - Προτεραιότητα στις κοινωνικές δράσεις

Συνεδρίασε σήμερα (Σάββατο) στη Ρόδο, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με αποκλειστικό αντικείμενο τον Προϋπολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου οικονομικού έτους 2012.

Φάκελος με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με μήνυμα για τους «προδότες»

Φάκελος με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα κατά στελεχών του ΠαΣοΚ στάλθηκε προ τριών ημερών στα γραφεία του κινήματος στην οδό Ιπποκράτους! Η αποστολή του φακέλου προκάλεσε αναστάτωση στην ΕΛΑΣ και κυρίως στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αλλά και στην Κρατική Ασφάλεια που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ηδη έχουν ζητηθεί να υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο φάκελος στάλθηκε το ...