slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μόνο ο Άκης τα άρπαξε, σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ;

Η στήλη αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς και την αλληλεγγύη της στον Πολιτικό κρατούμενο Άκη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου, διασύρει. Η αστική τάξη και οι λακέδες της ένα να ξέρουν, ότι μπορεί ο Άκης να μπει φυλακή, δεν θα μπουν όμως οι ιδέες του.

Χρόνια θέλαμε να τα πούμε αυτά για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και να που έφτασε η μέρα να γίνει και αυτό. Μαζί με αυτά θέλαμε χρόνια να πούμε και τα εξής:

Τρίτο κόμμα στη Β' Αθηνών το ΠΑΣΟΚ!

Δημοσκόπηση της MRB σε δείγμα 1.514 ατόμων που διενεργήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου, επιβεβαιώνει τον πολυκερματισμό και τη ρευστότητα του πολιτικού συστήματος στη Β' Αθηνών, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ψηφίζει το μισό περίπου εκλογικό σώμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο κόμμα με 9,9%, όταν στο παρελθόν κυριαρχούσε στη Β' Αθηνών. Χαμηλά είναι και τα ποσοστά της ΝΔ, η οποία συγκεντρώνει 15,5%, ενώ οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου συγκεντρώνουν το 9,7%, με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 9,4% και τη Δημοκρατική Αριστερά στο 6,8%, ενώ ένα άνετο ποσοστό φαίνεται να συγκεντρώνει και η Χρυσή Αυγή, που αγγίζει σχεδόν το 5%.
Αναλυτικά τα ποσοστά:

Μ. Παρασκευή στις Μέλανες με το παραδοσιακό δρώμενο "περιφάνες".

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων Νάξου"ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ"

σας προσκαλεί τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2012, στις Μέλανες, στον Ιερό Ναό

Αγίων Αποστόλων, μετά τον Εσπερινό,στο παραδοσιακό δρώμενο "περιφάνες".

Πασχαλινές ευχές από τη Μαρία Κ. Αλιμπέρτη Υποψήφια Βουλευτή Κυκλάδων

Εύχομαι ολόψυχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει φως στις ψυχές όλων μας , ανάσταση οριστική στον τόπο μας, αξιοπρέπεια και δημοκρατία στο λαό μας.
Αγάπη και Αλληλεγγύη για όλο τον κόσμο.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα
(Ο Σταυρός στη φωτογραφία, είναι έργο των ...

Ιστορίες για ... αγρίους!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Φαντάζομαι αρκετοί από εσάς παρακολούθησαν την διαδικτυακή συνέντευξη του κ. Βενιζέλου στον κ. Χατζηνικολάου αλλά και στους 40 συμπολίτες μας που ζωντανά εξέφραζαν τα παράπονα τους και υπέβαλαν τα ερωτήματα τους.

Αυτός ζητάει την ψήφο σου

Ο περίεργος αυτός τύπος δεν πρέπει να βρει ούτε την ψήφο του στην κάλπη.

Μην του επιτρέψεις να καταστρέψει την Ελλάδα και τον Έλληνα.

Ψηφίστε ό,τι θέλετε.

Αυτόν όμως, στείλτε τον σπίτι του στις 6 Μαΐου.

Ο Βενιζέλος δεν λέει την αλήθεια για το αγγλικό δίκαιο....

Χθες το βράδυ σε ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου, του έγινε ερώτηση από κάποιον πολίτη για το θέμα του αγγλικού δικαίου. Προφανώς όμως ο συγκεκριμένος πολίτης δεν ήταν νομικός και έτσι δεν μπόρεσε να αντικρούσει τον κ. Βενιζέλο όταν ο αυτός απάντησε πως η ελληνική περιουσία είναι απόλυτα προστατευμένη, αφού το εφαρμοστέο δίκαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης είναι το ελληνικό.

Αυτή την προπαγανδιστική καραμέλα την αναμασά συνεχώς το ΠΑΣΟΚ,...

" Επένδυση στην ακυβερνησία ή σταθερότητα στη χώρα;

Η ΟΝΝΕΔ παρουσιάζει το τρίτο διλημματικό πόστερ της  για τις εκλογές με κεντρικό ερώτημα " Επένδυση στην ακυβερνησία ή σταθερότητα στη χώρα; "
Το πρώτο αφορούσε το σύνθημα Βενιζέλου 'Αρχίζουμε' και

το αποδομούσε με τη φράση 'άρχισαν ξανά για να μας αποτελειώσουν' και το δεύτερο αφορούσε τη λαθρομετανάστευση, για την οποία έθετε το ερώτημα: αντιμετωπίζεται η λαθρομετανάστευση με αυτούς που έφεραν τον λαθρονόμο;

Ανοικτή επιστολή στον βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Ρήγα

Κύριε Ρήγα,
φαντάζεστε να άκουγαν οι Έλληνες, το 1821 έναν Τούρκο στρατηγό να λέει "Αγώνας για αυτοδύναμη Ελλάδα!"; Φαντάζεστε την αντίδραση τους; Μάλλον θα άφηναν τα όπλα και θα έπιαναν τις κοιλιές τους απ' τα γέλια.
Ας αφήσουμε όμως τώρα τη φαντασία και ας ασχοληθούμε με την τραγελαφική πραγματικότητα του 2012. Σεις ως βουλευτής Κυκλάδων του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος, γνωστοποίησατε προ ολίγων ημερών τη δημιουργία του προσωπικού σας ιστολογίου. Το σύνθημα σας είναι: "Αγώνας για αυτοδύναμη Ελλάδα!"
Κύριε Ρήγα ξέρετε να διαβάζετε; Σίγουρα θα ξέρετε. Βουλευτής είστε. Πιθανολογώ ότι, επειδή όλον αυτόν τον καιρό ο χρόνος σας είναι πολύ πιεσμένος λόγω του αγώνα και της διαρκούς πάλης για τη διασφάλιση της αυτοδυναμίας της Ελλάδας δεν πρόλαβατε να διαβάσετε το κειμενάκι που σας έδωσαν και το υπογράψατε. "Άλλωστε", θα σκέφτηκατε την ώρα που υπογράφατε "για να το.......

Ίδου τι αφήνει πίσω του ο Μπένυ-Συνεχίζονται τα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ: Αύξηση - ρεκόρ κατά 53% στο έλλειμμα το α' τρίμηνο-Αύξηση ρεκόρ και στις δαπάνες κατά 23,9% (ή 5,39 δις)!!!

Αύξηση - ρεκόρ που φθάνει στο 53% κατέγραψε το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο τέλος Μαρτίου το έλλειμμα να διαμορφωθεί στα 7,3 δις. ευρώ από 4,8 δις. ευρώ που έδειξε η βελόνα τον αντίστοιχο περσινό ....

Οι δεξιοί είναι ανόητοι! Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάλι εδώ!

 
undefined
(προς τα ΧΑΛΙΑ, παρακαλώ να δημοσιευτεί)

Βρέθηκα χθές για καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους, σε ένα από εκείνα τα μαγαζιά που ο Μπουτάρης είχε υποσχεθεί να συμμορφώσει και στη διπλανή παρέα από τη δική μου, καθόταν γνωστός κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ της πόλης μαζί με τους φίλους του.
Με την πάροδο του χρόνου, η συζήτηση είχε ανάψει για τα καλά και τότε άρχισα να καταλαβαίνω τι παίζεται…

Ρε τον μπαγάσα τον Αλαχαβούζο με την Public Issue!!! Μόνο κατά 15% πέφτει έξω στις προβλέψεις του



<https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj64q0z3AJViOIHdpGNLdfG7ZACOsNuCsr9z1dHsH0EUP-53grRRtIRcCN5woenycNHTdTwZ0nx-xLlmerAGIOKT2pkcvuBwxJhKU1lE2s89dQLN3rGsnd1WLyVyFtMyqNgPH61GmdxwqGj/s1600/%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97+%CE%A3%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3+2009.jpg>
Με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση που δίνει 17-18% στη ΝΔ, θυμηθήκαμε την τελευταία φορά που ο Αλαχαβούζος προέβλεψε πανελλαδικό αποτέλεσμα, λίγες μέρες πριν στηθούν οι κάλπες... ήταν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, το Νοέμβριο του 2009... τότε που πέτυχε διάνα το αποτέλεσμα:

Έπεσε μόνο 17% έξω όσον αφορά το ποσοστό του Σαμαρά... στο πρώτο γύρο.... γιατί προέβλεπε και β' με τους υποψηφίους τσίμα τσίμα...

(κλικ για μεγέθυνση της τελευταίας δημοσκόπησης της Public Issue πριν τις εσωκομματικές της ΝΔ)
<https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEil9kBpARUjxB1I4IM1nxMjjJV3swq8A3r2aY2ja10e00BjsNZZgqAfQHrPaZ8D0idRtzoWxl-zHZx1qnWUpzauSFCcY7V9_xrCcHxYY4rs4NeDUpFSvIWFaZBYsm5CYHZRCLwqQPN5QGx-/s320/%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97+%CE%A3%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3+2009.

Ήταν είναι και θα είναι ΧΟΥΝΤΟ-ΜΠΑΤΣΟΚ

Το περιστατικό έγινε τη Μ. Τρίτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 
Τόπος: αγορά Αγίας Φιλοθέης.
Πρωταγωνιστής: Καρχιμάκης, Γραμματέας του ΜΠΑΤΣΟΚ.
Η συζήτηση περί μετεκλογικής συγκυβέρνησης με τη ΝΔ.
Και ο Καρχι.άκης (βάλτε όποιο σύμφωνο θέλετε στο κενό), αναφερόμενος στο Σαμαρά λέει:

"δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε μαζί με αυτόν τον ημίτρελο παράφρονα"

Λίγο μετά αναφέρθηκε και στον Καμμένο:

"το μόνο που θα κάνει είναι ότι  θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τις μονοεδρικές"

Αυτή είναι η ΧΟΥΝΤΟ-ΜΠΑΤΣΟΚ δημοκρατία τους.

Το περιστατικό αναγράφεται στις εφημερίδες της Μ. Πέμπτης 12/4/2012.

Ψηφίστε ό,τι θέλετε.

Αυτούς τους δύο όμως που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον Έλληνα στείλτε τους σπίτια τους στις 6 Μαΐου.

«Καθαρτήριο» με το βλέμμα στην κάλπη

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Με τη Νέα Δημοκρατία να συγκροτεί την Εθνική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα και το ΠΑΣΟΚ να δίνει την μάχη της συσπείρωσης ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές που θα διεξαχθούν τελικά στις 6 Μαΐου. Την ίδια ώρα, ο Λουκάς Παπαδήμος έδινε στο υπουργικό συμβούλιο και στο διάγγελμά του τη μάχη της διάσωσης της κυβέρνησής του, που ταυτίστηκε ουσιαστικά με τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και στη συνείδηση του κόσμου έχει καταδικαστεί ως αποτυχημένη. Παράλληλα, δίνεται για άλλη μια φορά η επικοινωνιακή μάχη της «κάθαρσης», καθώς η ημέρα της μετάβασης του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διάλυση της Βουλής επελέγη προκειμένου να συλληφθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Είναι σαφές πως η κυβέρνηση Παπαδήμου, με τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ υπουργούς στα περισσότερα και πιο καίρια υπουργεία, έδωσε και δίνει μέχρι την ύστατη ώρα την μάχη της προπαγάνδας, υποκρινόμενη ότι λύνει μέσα σε λίγες ημέρες όσα δεν μπόρεσε να λύσει μέσα σε πέντε μήνες, αλλά και στα τελευταία 2,5 χρόνια. Η εικόνα που δίνεται είναι πως καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να περάσουν όλοι από ένα ιδιότυπο «καθαρτήριο» ενόψει την εκλογών. Μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως η επικείμενη εκλογική μάχη εκτός από δύσκολη είναι και… γοητευτική, αλλά και «μοναδική ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε με τους πολίτες», τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε φοβισμένους, απογοητευμένους και δύσπιστους. Η συνεδρίαση είχε ως αντικείμενο την έγκριση των ψηφοδελτίων του κόμματος, με τον Γ. Παπανδρέου να επανακάμπτει μέσω Αχαΐας και τον κ. Βενιζέλο να εκτίθεται στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης.
 Και επειδή ο κ. Βενιζέλος βλέπει μακριά, ανακοίνωσε ότι στις 3 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για «συνέδριο αναγέννησης και επανίδρυσης της παράταξης».

Όσο για τον κ. Παπανδρέου, δήλωσε παρών στον… αγώνα για να διασφαλιστεί η έξοδος της χώρας από την κρίση!

Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ στο twitter την ώρα της συνέντευξης Βενιζέλου στον Χατζηνικολάου

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες

Τους  τέσσερις από τους πέντε  υποψήφιους βουλευτές για τις Κυκλάδες ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ
Πρόκειται για τον ήδη βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα, για τον  Ναξιώτη –Φιλωτίτη - Γιατρό Γιάννη Βλασερό  , τον  Περιφερειακό  Σύμβουλο από την Ενότητα Μήλου   Πέτρο Ηλιάκη  και τη δημοσιογράφο -φήμες αναφέρουν ότι η κ. Μαρινάκη είναι κουμπάρα του  Παναγιώτη Ρήγα - Κατερίνα Μαρινάκη –από τη Φολέγανδρο.
Η μια θέση που μένει κενή  όπως  όλα δείχνουν θα να καλυφθεί από Συριανό υποψήφιο.  
Το  ενδεχόμενο  να είναι δυο οι γυναίκες έπαιξε κάποια   στιγμή, άλλα  απορρίφτηκε όπως και το άνομα τις επανακάμψας στο ΠΑΣΟΚ  το  όνομα της Γρηγορίας Πρωτολάτη από την Πάρο που είχε ακουστεί όπως μάθαμε απορροφήθηκε με τε   επαίνων  -
ή κάποιος υποψήφιος από τη Σύρο , σίγουρα πάντως δεν θα είναι....

Ευχές Δημάρχου Τήνου για το Πάσχα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμένα Τήνου.

Το φετινό Πάσχα και το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου ας ξυπνήσει στον καθένα μας τα αισθήματα της αγάπης, της συναδέλφωσης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Αισθήματα που θα οδηγήσουν τον καθένα από εμάς αλλά και συνολικά τον τόπο μας σε μια νέα πορεία με ελπίδα και αισιοδοξία.Το αναστάσιμο μήνυμα ας είναι πηγή χαράς και δύναμης που όλοι περιμένουμε για να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη σημερινή πραγματικότητα. Οι δυσκολίες ας αποτελέσουν το εφαλτήριο που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο.
Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση! Υγεία και Ευτυχία στις οικογένειές σας!

Συνάντηση Περιφερειάρχη με Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου-Ανασκόπηση Έργων

 

--Η υποστελέχωση των υπηρεσιών, ο Οργανισμός της Περιφέρειας, οι μετατάξεις, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι λόγω των περικοπών που έχουν υποστεί οι μισθοί, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχαν ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Ο Περιφερειάρχης αναγνώρισε το σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας.

 

Ο κ. Μαχαιρίδης ζήτησε από τους εργαζόμενους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ενώ δεσμεύτηκε με τη σειρά του ότι θα προσπαθήσει να εξευρεθούν οι πόροι για την καταβολή υπερωριακής απασχόλησης.

 

--Ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχή, Αντώνη Βουτσίνο και εξέτασαν την πορεία των έργων. Κατά την ανασκόπηση διαπιστώθηκε σημαντική πρόοδος των έργων που εκτελούνται από υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς από περίπου 6% βρίσκεται, πλέον, σε ποσοστό 11%.

 

Ο κ. Μαχαιρίδης κάλεσε όλους τους φορείς οι οποίοι έχουν εντάξει έργα στο ΕΣΠΑ να εντείνουν τις προσπάθειες τους προκειμένου έως το τέλος Απριλίου να έχουν συμβασιοποιηθεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Με νέα επίθεση Δ. Μπάιλα σε βάρος της περιφερειακής αρχής Νοτίου Αιγαίου και του βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα

 "Το λιμάνι της Τήνου σχεδόν ακυρώθηκε"
MPAILAS, επανέρχεται ο π. νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας στο έργο του λιμανιού της Τήνου. Επιμένει ότι το έργο σταμάτησε για 23.500 ευρώπου δεν πλήρωσε η Περιφέρεια στον εργολάβο και ισχυρίζεται ότι η υπόθεση θα πάει πίσω τουλάχιστον 2 χρόνια, αφού θα πρέπει να εγκριθούν νέοι περιβαλλοντικοί όροι.
Ό κ. Μπάιλας επισημαίνει ότι το έργο σχεδόν ακυρώθηκε και καλεί τους πολίτες της Τήνου, αφενός να απομονώσουν τους πολιτικούς που τους κορόιδεψαν και αφετέρου…

Συν+Αξία : Ενημέρωση & Δράσεις & Ευχές


Αγαπητοί συν+Αξιοι
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες σημαντικές πληροφορίες που υπάρχουν στο Νησί μας και για κάποια προγράμματα που τρέχουν.
Όσοι δεν ήρθαν στην Μ. Δευτέρα στην σχολή Ουρσουλινων για την τόσο σημαντική ημερίδα που είχε ως αντικείμενο τα σκουπίδια εδώ όλες η πληροφορίες και ρίξτε μια ματιά στο video είναι ενδιαφέρον.
http://sinaxia.blogspot.com/2012/04/blog-post.html 
“Ζώ για να αισθάνομαι – Τρέφομαι για να ζώ” Ένα πρόγραμμα που....... 

Άλλο ένα "άνοιγμα" του Αντ. Σαμαρά με τον κόσμο...


Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους του στο διαδίκτυο.
"Το προσωπικό μου ιστιολόγιο" από σήμερα είναι στον αέρα...

Ευχές από τον Κώστα Παγώνη

Βελτίωση των ΚΕΠΑ και απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ των μικρών καταλυμάτων ζητά ο Ρήγας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 11/04/2012
Παρέμβαση στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας.
Ο Βουλευτής εστίασε την αγόρευσή του σε δυο καίρια ζητήματα.
Πρώτον στην ανάγκη βελτίωσης της λειτουργίας των ΚΕΠΑ, δηλαδή των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας, ώστε να σταματήσει η απαράδεκτη ταλαιπωρία των νησιωτών, οι οποίοι αναγκάζονται να μετακινούνται στην Σύρο για την..... 

Υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ ο Γιώργος Χάλαρης


Η    Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ)  του κ . Φώτη Κουβέλη προχωράει σε μια συνεργασία-έκπληξη  για το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας ο επί  σειρά ετών Κοινοτάρχης Οίας Γιώργος Χαλαρής, και ένα  από τα  πολλά  γνωστά στελέχη  ΠΑΣΟΚΙΚΑ  στο χώρο  της τοπικής αυτοδιοίκησης στις Κυκλάδες θα είναι υποψήφιος  βουλευτής Κυκλάδων στις  προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του κ. Φώτη Κουβέλη.