slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ανέκδοτο του μήνα: Γιώργος Παπανδρέου «Ο φόρος είναι αλληλεγγύη»

Ακόμη να καταλάβεις οτι έχεις κάνει φτωχότερους το 90% των Ελλήνων?
Ακόμη να καταλάβεις οτι τους φόρους που πληρώνουμε θα τα δίνετε για τους τόκους των αμέτρητων δανείων που έχετε πάρει απο ΔΝΤ και ΕΕ, δηλαδή στις τράπεζες?

Οι δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου:

«Ο φόρος για αυτή την κυβέρνηση δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη, γιατί οι φόροι με αυτή την κυβέρνηση σημαίνουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Θα πάνε για να στηρίξουν περισσότερο εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που το έχουν ανάγκη,όπως βεβαίως και μια αναπτυξιακή διαδικασία».

"Την έκαναν" από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ, Μητρόπουλος και Συνδικαλιστές



Με επιστολή του στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Μητρόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος.
Ο Α. Μητρόπουλος αιτιολογεί την απόφασή του κάνοντας λόγο για "κυβέρνηση Μνημονίου" η οποία "ακολουθεί νεοφιλελεύθερες πολιτικές".

Τα μεγαλύτερα προβλήματα όμως στο κυβερνών κόμμα προκαλούν ως τώρα οι συνδικαλιστές του και ειδικότερα οι επικεφαλής των δύο μεγαλύτερων συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας. Οι κκ. Ι. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ και Σπ. Παπασπύρος της ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν χθες να απέχουν επιδεικτικά από κομματικές συνεδριάσεις όπως αυτή του Σαββατοκύριακου και τονίζουν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες κομματική και συνδικαλιστική ιδιότητα είναι απολύτως ασύμβατες.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ…!!!....ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ..!!..ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..!!! ΘΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ..!.. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ…!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ…. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ….ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ…. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ… ΤΟ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΑ..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ..!!!..ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ …!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ.
gatinfo

Βανδαλισμοί στο Α΄ Δημοτικό


Άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν σε χώρους του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Νάξου και το αποτέλεσμα είναι σήμερα μπρος στα έκπληκτα μάτια της ναξιακής, και όχι μόνο, κοινωνίας. Οι εικόνες που δημοσιεύουμε είναι από τον εσωτερικό χώρο και τον εξωτερικό τοίχο της σχολικής αίθουσας, που πέρσι στέγαζε την Α΄ Δημοτικού! Ο προβληματισμός που για ευνόητους λόγους είχαμε για τη δημοσίευση ή μη όλων των εικόνων φαντάζει αστείος μπρος το αποτέλεσμα που είχε η ελαφρά τη καρδία διάθεση του αύλειου χώρου του σχολείου για ελεύθερη στάθμευση, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο!
Bookmark and Share

Λίγο πριν κτυπήσει το κουδούνι, κανείς από το δήμο Νάξου ενδιαφέρθηκε να ελέγξει τους χώρους του σχολικού κτιρίου με κίνδυνο πολλά παιδικά μάτια να έχουν έκπληκτα αντικρύσει αυτήν την κατάσταση! Αν οι εκπρόσωποί μας που έχουν οριστεί να διαφυλάττουν τη δημόσια περιουσία, με ενέργειές τους -διάθεση αύλειων χώρων για στάθμευση- δεν έχουν τεράστια ευθύνη γι αυτά που έγιναν, τότε ποιος έχει; Εκείνοι που βρήκαν ανοικτή την πόρτα;
Πότε περίμεναν να κάνουν έλεγχο; Πως είναι δυνατόν ενώ επίσημα από την 1η Σεπτεμβρίου αρχίζει η σχολική χρονιά και οι εκπαιδευτικοί είναι στα σχολεία, να υπάρχουν ακόμη σταθμευμένα αυτοκίνητα στους αύλειους χώρους τους;


Ούτε ένας αρμόδιος να ενδιαφερθεί όλο το καλοκαίρι;



Μπορείτε να δείτε σε ποια κατάσταση είναι το πάτωμα, όπου βρέθηκαν διάφορα!



δημοσιευτηκε απο naxosnews