slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση πηγών της Ε.Ε. σε Δραγασάκη: «Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Δεν επιμείναμε σε περικοπές συντάξεων»


«Ζητήσαμε ισοδύναμα αλλά η ελληνική πλευρά δεν είχε απαντήσεις» αναφέρουν πηγές της Ε.Ε.
Άμεση απάντηση στις δηλώσεις Δραγασάκη έδωσε η Κομισιόν. Πηγή της ΕΕ, όπως μεταδίδει το Πρώτο Θέμα, ανέφερε: «Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Για μια ακόμη φορά η ελληνική πλευρά ήλθε απροετοίμαστη εμμένοντας στις αξιώσεις για πολιτική διαπραγμάτευση και δίχως εναλλακτικές προτάσεις ή ισοδύναμα».
«Πρόκειται για ανακρίβεια ότι από την πλευρά μας επιμείναμε στις περικοπές συντάξεων. Μετά την άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης ζητήθηκαν ισοδύναμα για τα οποία οι κ.κ. Δραγασάκης, Παππάς και Τσακαλώτος εμφανίστηκαν απροετοίμαστοι. Η μόνιμη επωδός τους ήταν η …πολιτική διαπραγμάτευση. Δεν

Αποχώρησε η διαπραγματευτική ομάδα από τις Βρυξέλλες!

 
Με την αποχώρηση των κ.κ. Δραγασάκη, Τσακαλώτου και Παππά από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες διακόπηκαν αιφνιδίως, λίγο πριν τις 8 το βράδυ οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών στις Βρυξέλλες.
Τι ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις
Ολόκληρη η ανακοίνωση της κυβέρνησης για την κατάρρευση των διαβουλεύσεων θεσμών-Ελλάδας στις Βρυξέλλες.

Δήλωση Μ. Χάλαρη, υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ


Δήλωση Μιχάλη Χάλαρη, υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Παράταξης, κατά τη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ:
"Σήμερα δίνουμε καθαρή εντολή ως το πρώτο βήμα στην πορεία για την μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ και αναγέννησης της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.Τα μέλη και οι φίλοι αυτού του κόμματος που έχουμε στο γενετικό μας υλικό τον ιδρυτικό κωδικό «Αλλαγή» γνωρίζουμε ότι το πολιτικό και κοινωνικό μας κίνημα θα υπερβεί τις σημερινές δυσκολίες, θα κερδίσει το μέλλον, θα ανακτήσει την ηγεμονία των ιδεών και την πρωτοβουλία των κινήσεων αν κατανοήσουμε τη δυναμική των καιρών, συγχρονιστούμε με το κάλεσμα της ελληνικής κοινωνίας και προχωρήσουμε συντεταγμένα στην επανίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης μέσα από την μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ".

Στο Καλντερίμι (Νο 115)

Η εβδομαδιαία στήλη του grpostμε τα πολιτικά, παραπολιτικά σχόλια, τις Τυπολογίες και το Αθλητικό Καλντερίμι, δια χειρός Νίκου Γ. Σακελλαρόπουλου
1η ενότητα
Πολιτικά – Παραπολιτικά σχόλια

@ Καλημέρα, καλημέρα….

ΜΟΝΟ 35 λεπτά μιλούσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ σήμερα στο MEGA TV ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ των ΟΛΙΧΑΡΧΩΝ Ο επαναστάτης - Δ. Παπαδημούλης,

 Δάκρυσα από τα γελοία  όταν ο Χασαπόπουλος προσπαθούσε να εξήγησε γιατί ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ επί 35' είχαν μόνο του τον Παπαδημούλη να λέει ότι θέλει: "ήρθε από τις Βρυξέλλες και ξέρει πως πάνε οι διαπραγματεύσεις" ψέλλι

ΔΗΛ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-Τι προβλέπει το σχέδιο των δανειστών


Σε 5,8 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα ανέλθει ο «λογαριασμός» σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές στις Βρυξέλλες, με το μεγαλύτερο βάρος, όπως αποκαλύτπει η Καθημερινή, να καλούνται να επωμιστούν αγρότες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η πρόταση Γιουνκέρ που επανέρχεται στο τραπέζι των

Ο Κροάτης πρέσβης στην Πάρο BINTEO


Ο πρέσβης της Κροατίας στην Ελλάδα κ. Ivan Velimir Starcevic, ο οποίος επισκέφθηκε την Πάρο στο πλαίσιο του «Δ΄ Διεθνούς Συνεδρίου Αρχαιολογίας Πάρου και Κυκλάδων» το οποίο διεξάγεται στο νησί από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου, είχε έναν σημαντικό λόγο να μεταβεί στην Πάρο ως επίσημος εκπρόσωπος της χώρας του, καθώς η κροατική πόλη Stari Grad στο νησί Hvar της Κροατίας ιδρύθηκε ως αποικία της Πάρου με το όνομα

Άμα είσαι cool βρε παιδί μου.... βολτάρεις χαμογελώντας και η χώρα σου χρεοκοπεί

Τον Εθνικό κήπο επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για μια μικρή βόλτα, μετά τη σκληρή δουλειά στο Μέγαρο Μαξίμου, το Σάββατο το απόγευμα.

Ο πρωθυπουργός μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη περπάτησαν στον

Η Κυβέρνηση έχει ένστικτο αυτοσυντήρησης;

Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου
Πάμε σε παράταση ή σε ξαφνικό θάνατο;
Είναι η πρώτη φορά στη χώρα που ο δρόμος για τις δυνάμεις της ευθύνης είναι ανηφορικός και κακοτράχαλος. Γεμάτος παγίδες, υπερβολές, ακρότητες, ασυνάρτητος, αδιάβατος.
Όμως η χώρα πρέπει να μείνει όρθια και να εξοβελίσει στο πυρ το εξώτερον το φόβο της άτακτης χρεοκοπίας και της επιστροφής σε νέο διπλό ή μονό νόμισμα. Τα μηνύματα είναι αλληλοσυγκρουόμενα.
Κάποιοι μιλάνε για «χαμένη υπόθεση» η παραμονή της χώρας στα

Απάντηση Βάβουλα φστον πρόεδρο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη

Φωτο :http://sportcyclades.gr/
Μπορεί ο Γιάννης Τσολάκης και ο Μανόλης Βάβουλας να αντάλλαξαν φιλική χειραψία στο περιθώριο της φιέστας του Πανναξιακού όμως μία ανακοίνωση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ έφερε την αντίδραση του πρώην προέδρου της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ.
Το πρώην μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Μανόλης Βάβουλας, που κατείχε την θέση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με επιστολή του εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την συγχαρητήρια ανακοίνωση του πρόεδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, στην οποία γίνετε λόγος για λάθη και παραλείψεις σχετικά με τον ορισμό των αγώνων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα 312 σημεία- στη Νάξο στον χώρο του ΚΕΓΕ- σε όλη την Ελλάδα όπου θα στηθούν κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Ανακοινώνεται από την Επιτροπή Πρωτοβουλίας Νάξου ότι σήμερα, Κυριακή 14 Ιουνίου, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. στη Νάξο θα διεξαχθούν στον χώρο του ΚΕΓΕ, από τις 9πμ. έως τις 7μμ. οι εκλογές . Καλούνται οι Ναξιώτες να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του αξιότερου υποψηφίου. Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του διαδόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου στην...