slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Προσωρινή Επιτροπή του Σωματείου Σμυριδορυκτών – Σμυριδωρύχων Κοινοτήτων Ορεινής Νάξου,

Στην Ταβέρνα ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ στα ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ την Κυριακή 12/03/2017 και ώρα 18:00 μ.μ.
Η Προσωρινή Επιτροπή του Σωματείου Σμυριδορυκτών – Σμυριδωρύχων Κοινοτήτων Ορεινής Νάξου, ΚΑΛΕΙ τους κατοίκους του χωριού μας και κυρίως ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους ΣΜΥΡΙΔΕΡΓΑΤΕΣ – ΣΜΥΡΙΔΟΡΥΚΤΕΣ, να παραμερίσουν την απογοήτευση και τον εφησυχασμό και να δώσουν ενωτικά αγωνιστικό παρόν και δυναμική συμμετοχή .
ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ :

Στην Σύρο ο Παύλος Πολάκης

Εμφάνιση ΑΦΙΣΑ_ΣΥΡΙΖΑ_ΠΟΛΑΚΗΣ.jpg
Ολοκληρώνοντας μια διαδρομή συνελεύσεων των τοπικών οργανώσεων, συναντήσεων, συνεντεύξεων τύπου και εκδηλώσεων στα νησιά των Κυκλάδων, με την συμμετοχή των κυκλαδιτών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κομματικών στελεχών, θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, στις 11 και 12 Μαρτίου, η 2η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και θα ολοκληρωθούν αργά το μεσημέρι της Κυριακής με την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Παραμονή της έναρξης των εργασιών, Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017,στις 9μμ, στο Πνευματικό Κέντρο,θα

Η εορτή του Αγίου Νικολάου Πλανά στην Αθήνα



Με θρησκευτική σεμνότητα και μέσα σε έντονη εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εορτή του Αγίου Νικολάου του Πλανά στην Αθήνα στον Ι. Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Αθήνα, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και την παραμονή. Το Σάββατο 4 Μαρτίου το βράδυ εψάλη πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού (και ως εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών) και με τη συμμετοχή πλειάδος κληρικών. Την Κυριακή 5 Μαρτίου (που συνέπεσε με την Κυριακή της Ορθοδοξίας) τελέστηκε η ακολουθία του όρθρου και