slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων




Τον Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκο Συρμαλένιο, υποδέχτηκε σήμερα, Τετάρτη 23-06-2021, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Ο κ. Συρμαλένιος συνοδευόταν από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, κ. Ανδρέα Νεφελούδη, καθώς και τοπικούς παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Η "ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ" ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Γιμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ για την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράστασή του στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού. Ιούνιος 2021"
Για τη συμβολή του στη ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού από την Μακεδονία, τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης από τους τουριστικούς πράκτορες της Βορείου Ελλάδος

Γιώργος Χατζημάρκος: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που μας φέρνει πιο κοντά, συνεχίζουμε να ανοίγουμε δρόμους για τα νησιά μας»
----------------------------------------
Από την Σύμπραξη Τουριστικών Γραφείων Βορείου Ελλάδος τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, για την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράστασή του στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Αλέξανδρου

Θεμιστοκλέους: Πόσοι υγειονομικοί είναι εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊο

DailyPost
O κ. Θεμιστοκλέους είπε ότι σήμερα θα διεξαχθούν περίπου 110.000 εμβολιασμούς και 4.150.000 συμπολίτες μας έκαναν τουλάχιστον μια δόση, ενώ πάνω από 3.000.000 συμπολίτες μας έχουν κάνει και τις δύο δόσεις.
Αναφορικά με τις παραδόσεις του Ιουλίου, ανακοίνωσε πως:

Αναδείχθηκε ο οριστικός ανάδοχος για την τριετή αντιπλημμυρική προστασία Σύρου, ύψους 372.000,00 ευρώ


 

Στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας με την οποία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αντιμετωπίζει το κρίσιμης σημασίας ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας όλων των  νησιών της, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου,  μέσω της  σύναψης συμβάσεων τριετούς διάρκειας για τους καθαρισμούς των ρεμάτων, ούτως ώστε να υπάρχουν συνεχώς ενεργές συβάσεις που θα επιτρέπουν την έγκαιρη και αποτελεσματική προληπτική δράση απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε  με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 15 Ιουνίου, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου,   ενέκρινε το 3ο Πρακτικό (ανάδειξη οριστικού αναδόχου) της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία ν. Σύρου  2021 – 2023», συνολικού προϋπολογισμού 372.000,00 ευρώ

Xαράλαμπος Κόκκινος: Αμοιβή 142.750€ σε τέσσερα ( 4) μέλη του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου-Κ2"!


 0 κ. Χατζημάρκος προωθεί την  " Ανάπτυξη" για όλους ή  τελικά...για λίγους και εκλεκτούς;

Σύμφωνα με στοιχεία στο" Διαύγεια" (ΑΔΑ 9Δ4646ΜΧΞ4-ΖΦΠ)  τέσσερα (4) μέλη του Δ.Σ. του   νεοσύστατου  "Κ2-Αναπτυξιακου Οργανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου" στον οποίο χρέη προέδρου ασκεί ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος - θα  λάβουν ετησίως το ποσό των 142.750€  για τις υπηρεσίες τους !

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την ανεργία και την αβεβαιότητα για το αύριο , η ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει  να τοποθετεί σε έμμισθες θέσεις φίλους και μη εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της περιφερειακής της παράταξης !

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΤΟΥΣ 2021

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο μηνών, συνολικού αριθμού εννιά (9) ατόμων, για την υλοποίηση του προγράμματος «Καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών με δημιουργική απασχόληση έτους 2021».


ΣΧΕΤΙΚΑ

Υπογραφή της σύμβασης για τη Γραμμή 4 του Μετρό στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ



Έργο ύψους €1,2 δισ – Θα εξυπηρετεί 400.000 πολίτες